Gość: ola IP: *.dyn.optonline.net 19.11.06, 16:51 gdzie licencjat a gdzie pelne 5-letnie. doradzcie cos chcialabym zeby to byl wlasnie krakow... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: diogenes Re: administracja gdzie studiowac? IP: *.76.classcom.pl 19.11.06, 18:42 nie wiem, jak jest na innych uczelniach, ale na UJocie od roku akademickiego 2007/2008 administracja jest znowu w systemie 3+2.. Informacja pewna-mam semi z Pania Dziakan:) A wszystko przez tzw "system bolonski". Od przyslzego roku, tylko prawo, psychologia, medycyna, stomatologia i jeszcze jakies 2 inne kierunbki pozostaja 5 letnie, reszta-3+2. pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szorstki włos Re: administracja gdzie studiowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 21:37 archeologia chyba jeszcze a ja jestem na administracji w 5 letnim trybie i troche szkoda ze nie bede mial licencjatu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diogenes Re: administracja gdzie studiowac? IP: *.77.classcom.pl 22.11.06, 23:57 ja rowniez jestem w trybie 5o letnim, i Bogu dziękuje, ze nie musze pisac licencjatu-czyli pie..mi sie zajmowac i zyc pod presja ryzyka, ze mnie na SUM nie przyjma(jak to ma miejsce np na polonistyce..).. Odpowiedz Link Zgłoś