ja_nova 22.11.06, 20:50 wiadomosci.onet.pl/1438389,69,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Re: Piekny nasz Kraków będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 20:53 tyle pieniędzy wyrzucili w błoto, a można było rozdać ubogim... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Piekny nasz Kraków będzie 22.11.06, 20:56 Gość portalu: zenek napisał(a): > tyle pieniędzy wyrzucili w błoto, a można było rozdać ubogim... oczy wszystkich one będą cieszyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Piekny nasz Kraków będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:00 ja_nova napisała: > > oczy wszystkich > one będą cieszyć a jak ktoś nie widzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Piekny nasz Kraków będzie????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:00 ale cyrkowy kicz. czy kraków potrzebuje takich watpliwych upiększeń? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Piekny nasz Kraków będzie????? 22.11.06, 21:03 Gość portalu: ula napisał(a): > ale cyrkowy kicz. czy kraków potrzebuje takich watpliwych upiększeń? jak widać .... potrzebuje nowych atrakcji Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Zenku 22.11.06, 21:08 Ubodzy niech rusza d... i pojda do roboty a nie czekaja az im ktos da. Tak sie sklada, ze obecnie pracy jest opor, moze niezbyt dobrze platnej, ale jednak. A swiatelka swoja droga zajezdzaja mi na 1800km korupcja 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Zenku 22.11.06, 21:14 qoobaq napisał: > Ubodzy niech rusza d... i pojda do roboty a nie czekaja az im ktos da ubogi schorowany emeryt z 800 złociszami? i do roboty? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Zenku 22.11.06, 21:18 faktycznie, ponioslo mnie, emeryci niech zostana w domu ale przyznasz, ze nie wszyscy ubodzy sa emerytami i sa schorowani? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Zenku 22.11.06, 21:21 qoobaq napisał: > faktycznie, ponioslo mnie, troszkę > emeryci niech zostana w domu muszą > ale przyznasz, ze nie wszyscy ubodzy sa emerytami i sa schorowani? nie wszyscy są też rodziny z dziećmi Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Zenku 22.11.06, 21:31 dobra, poddaje sie wszytkim dac po rowno i zamknac fontanny pasuje? Tylko bede sie jednak upieral, ze rozdwanie pieniedzy jest demoralizujace, zamiast ryby lepiej dac wedke. Ale sie nie upieram Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Zenku 22.11.06, 21:36 qoobaq napisał: > dobra, poddaje sie :) > wszytkim dac po rowno i zamknac fontanny > pasuje? nie pasuje > Tylko bede sie jednak upieral, ze rozdwanie pieniedzy jest demoralizujace, bo jest > zamiast ryby lepiej dac wedke. no właśnie dać a nie machać haczykiem;) > Ale sie nie upieram ja też nie Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Piekny nasz Kraków będzie 22.11.06, 20:57 piekne to intryguje mnie tylko co ma wspolnego firma z Jastrzebia Zdroju z pomyslalodawca projektu. Bo jak znam lokalny koloryt to pewnie ma Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Piekny nasz Kraków będzie 22.11.06, 21:05 bez watpienia a skad wiesz, bylas obecna przy przetargu ? odbyl sie w ogole? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Piekny nasz Kraków będzie 22.11.06, 21:10 qoobaq napisał: > bez watpienia nadzieję taką mam;) > a skad wiesz, bylas obecna przy przetargu ? no nie wiem > odbyl sie w ogole? nie wiem lecz powinien Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Piekny nasz Kraków będzie 22.11.06, 21:14 skadinand znam poniekad praktyki zwiazane z przetargami i one sie czesto nie odbywaja tudziez sa ustawiane. A te fontanny rodem z gwiezdnych wojen to sa troszke z tego cyklu co hipremarket pod rynkiem. Choc przyjmuje mozliwosc, ze sie czepiam i wszystko zostalo czysto rozegrane Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: Piekny nasz Kraków będzie 22.11.06, 21:16 qoobaq napisał: > Choc przyjmuje mozliwosc, ze > sie czepiam i wszystko zostalo czysto rozegrane chyba się nie czepiasz..... tradycji narodowych Odpowiedz Link Zgłoś