Gość: MALUTKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 16:20 KSW- ALE OBCIACH! WSTYDZILABYM SIE POWIEDZIEC ZE TAM STUDIUJE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: skaa Re: KSW IP: *.zetosa.krakow.pl 23.11.06, 23:34 Faktycznie - jesteś MALUTKA! Rozumek też malutki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiak Re: KSW IP: *.chello.pl 30.11.06, 19:10 Ale dziewczyno glupia jestes.Zaczelas po raz kolejny jakis beznadziejny watek, ktory nikomu nic nie daje.Nawet nieweim po co i co tym chcialas osiagnac.Nie swiadczy to najlepiej o Tobie i o tym co soba prezentujesz.Jak widac niewiele.Zal mi Ciebie.Nic dodac nic ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: KSW IP: *.st.kolornet.pl 03.12.06, 14:31 dla mnie zastanawiająca jest ta obsesyjna wręcz identyfikacjaz z uczelnia na której sie studiuje... to mi pachnie schizofrenią, a przynajmniej jakimiś zaburzeniami osobowościowymi:) Czy to ,że się studiuję na ksw wśród landrynek powoduje,że się tą landrynką staje? Czy to,że ktoś pracuje jako sprzątaczka znaczy, że jest... szmatą? Przepraszam za tak drastyczne porównanie , ale czasami zdarza się tak ,że tylko mocne slowa trafiaja do świadomości innych i dają nadzieję ,że takich bzdur na przyszłość wypisywać nie będą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kyushu_6_6_6 Re: KSW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 13:46 To znaczy, że masz przypuszczalnie niskie poczucie własnej wartości, MALUTKA. Jesteś bardzo zależna od opinii otoczenia, mam rację ? Ale nie gniewaj się, wielu myśli i czuje podobnie. Kto nie lubi dróg na skróty... No i pamiętaj o tym, że nie każdemu dane jest studiować na UJ, z wielu różnych względów. Ludzi łatwo szufladkować. Trochę ciężej patrzyć im prosto w oczy i poznawać lepiej, niż tylko na podstawie informacji z trzeciej ręki. Osobiście takie komentarze mnie nie drażnią,ale wiem, że niektórym sprawiają przykrość. Więcej umiaru i chociaż odrobinę szacunku... To nie jest chyba zbyt wiele (jak na studentkę renomowanej uczelni z wiekowymi tradycjami) ? No to pa, Kyushu. (student KSW) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: KSW IP: *.zetosa.krakow.pl 10.12.06, 00:33 co cie tak to ksw nieszczesne elektryzuje? kompleksy jakies czy wrecz przeciwnie, zadzieranie nosa? Nie masz lepszych tematow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właśnie tak Re: KSW IP: *.ilabs.pl 17.12.06, 18:38 A Ty gdzie stugiujesz?? Bo ja właśnie na KSW i jakoś nie czuję się gorsza od Ciebie. Wygłaszasz prostackie opinie i w prostacki sposób więc wybacz ale nie zxależnie od tego gdzie stugiujesz jesteś dla mnie prosta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: KSW IP: *.chello.pl 17.12.06, 21:31 Mój kuzyn tam studiuje bo nigdzie się nie dostał. Tępak straszny a tam mu idzie nieźle.Uważam że tam właśnie wszyscy to takie niedorobione, tępe osły co to nigdzie się nie dostały.I nic nie zmieni mojej opinii, widzę to jego pożal się boże towarzystwo. Dno! Według mnie szkoda czasu, straconych lat, i kasy wyrzuconej w błoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skaas brak ci kultury IP: *.zetosa.krakow.pl 19.12.06, 19:13 NIEDOROBIONE? TĘPAKI? Lepiej sie juz nie wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowany Re: KSW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 15:19 Studjowałem prawo na UJ i musze powiedzieć że poziom był tam tragiczny!Nikt nic się nie uczył,z takiego np.prawa Handlowego czy Cywilnego ludzie uczyli się jeden dzień i wszscy prawie zdawali,ogólnie nikt nic prawie nie wymagał,jak w kancelarii ktoś starał się o praktykę to patrzykl i z przymrurzeiem oka że jest z UJ teraz studjujena KSW i jestem bardzo zadowolony tu chociaż coś od nas wymagają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka nauk o Re: KSW IP: *.chello.pl 18.12.06, 19:09 a ja moja droga bylam najlepszą uczennicą w calym liceum i co??jestem na ksw? dlaczego spytasz??nie daltego ze sie nie dostalam gdzie indziej tylko dlatego ze na ksw na poczatku byl jedyny kierunek taki w malopolsce :nauki o rodzinie a ija na to własnie chcialam isc ..moglam isc na ujot i moglam nawet na warszawski ale wybralam ksw i nie zaluje wcale\\ warunki nauczania wysmienite ,super otoczenie na moim roku ..madrzy i inteligentni ludzie w wiekszosci studiujacy po dwa kierunki (jeden tu a drugi w panstwowce),,jest super i poziom wysoki ale przedmioty zajebiste ..,,tak interesujace ze sama przyjemnosc chodzic na wyklady..na przyklad seksuologia jest super z LIBEREM ZBIGNIEWEM!poprostu ten facet to boski jest (w rozmowach w toku czesto wystepuje jako ekspert:)!moi znajomi którzy studiuja na ujocie mowią ze tak jest dno totalne a poziom taki sam a nawet czasem mniejszy ale napewno nie wiekszy..wiec licze sie z ich zdaniem skoro tam studiują ,,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauki o Re: KSW IP: *.chello.pl 18.12.06, 19:13 przepraszam za literowki ale piszac ten watwek spiesze sie bardzo bo zaraz zmykam na uczelnie !!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Do Anki IP: *.betanet.pl 18.12.06, 20:28 Wiesz co anka zal mi Cie i twojego toku rozumowania widocznie twoja mame w ogordzie dopadl dziki wieprz i tak powstalas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka [...] IP: *.chello.pl 18.12.06, 21:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: KSW IP: *.chello.pl 27.03.07, 23:11 to teraz czlowieku dowalilem z humorem:D:D ja studiuje prawo na Uj i wcale nie jest tak jak napisales , przyznaj sie lepiej ze sobie nie radziles bo cywilnego nie zdaje 75 % w pierwszym termienie i nie mow ze nic nie wymagaja bo wymagaja i to duzo a jak chcesz zdac na porzadna ocene to nie wystarczy przyswoic wiedze z ksiazek ktore sa obowiazkowe tylko jeszcze z dodatkowych , wiec z takimi tekstami to idz do kabaretu lepiej :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jooasia Re: KSW IP: *.zetosa.krakow.pl 27.12.06, 16:00 Proponuje nie zwracać uwagi na chamskie odzywki "panien i kawalerów" (to tak po staropolsku - w ramach ironii, jeśli ktoś chce wiedzieć) z szacownych uczelni z tradycjami. Nie byli, coś słyszeli, reszte sobie dopowiedzą, a że kulturą osobistą nie grzeszą to piszą to co im pasuje, a nie to, jak wygląda stan faktyczny. Ja się tylko grzecznie pytam: jak można oceniać uczelnie, która ma pare lat i siłą powyższego abslolwentów nieliczne grono. Bo mi to nieładnie pachnie zawiścią. Tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka KSW ..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 11:09 Ludzie, na Boga! dajcie sobie już spokój z wałkowaniem tego tematu!!!!! To jest chore. Przyjmijcie wreszcie do wiadomości, że ta uczelnia funkcjonuje w Krakowie i ma sie dobrze, studiują na niej osoby bardzo inteligentne które z różnych powodów nie dostały sie na tak wychwalany przez niektórych UJ ale i osoby które kompletnie nic sobą nie reprezentują a mogą studiowac bo rodzice mają na to kasę. Taka prawda. Ja tez studiuję na KSW i widzę jak to wszystko wygląda. Czasami mi samej jest głupio gdy widzę te panienki z których aż bije głupota a które mają się dobrze w tej szkole. U mnie na roku jest wiele osób które są bardzo zdolne, mają poukładane w głowie, wiedzą czego chcą i realizują to. A to, że robią to na KSW to już inna sprawa. Jeżeli chcesz się uczyć, nic Ci w tym nie przeszkodzi- a to czy robisz to na UJ czy na KSW czy gdziekolwiek indziej to już drugorzędna sprawa... Tyle. Życzę miłego dnia i mniej jadu w tym Nowym Roku. Buźka:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostak z lasu Re: ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 15:36 Jestem na uniwersytecie i uważam sie za aroganta, chama, niewychowane zwierze co w klatce powinni zamknać. I w dupie mam tych co uważaja że nie powininem tu studiować. Nauka nie sprawia mi przyjemności, a zaliczenia i 4 zbieram bez wysiłku choc wiele osób uważa mnie za kujona jakiegos. Jak skoncze prawo, zwiekszą mi sie zarobki i nie bede musiał tłumaczyć się, że KSW miało tych samych wykładowców co ja teraz. Chodzi mi o PAPIER NIC WIECEJ. Nie pastwie się nad studentami innych uczelni bo nie uważam UJ za ołtarz kultury i mekke inteligencji. Uważam uczelnie za podstawe moich dobrych zarobków. Gdybym sie nie dostał na dzienne studiowałbym zaocznie i traktowal wydatek 4 tys za inwestycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Ciekawe IP: *.ghnet.pl 07.01.07, 18:21 Zaliczenia na WPiA UJ?:)Z prawa karnego też dostałeś zaliczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Ciekawe IP: *.chello.pl 07.01.07, 20:30 Link: serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,52282,2624344.html No i co tumanki z prywatnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Oh Ania sie odezwala wrocilas juz........ IP: *.betanet.pl 09.01.07, 02:23 z Dzielnicy Czerwonych Latarni dziecko ?? :D Jestes bardzo nietolerancyjna pewnie masz duzo sadla i kompleksy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Do a IP: *.chello.pl 09.01.07, 16:47 Ty jakiś zboczony jesteś czy co?Idź się lecz zanim nie będzie za późno. A co do prywatnych przynajmniej przy tym systemie oświaty nigdy to nie będę uczelnie a jakieś beznadziejne szkółki które daja tylko i wyłącznie zarobić wykładowcom.Po to są stworzone.Po takim czymś ani wiedzy ani pracy. Co do kompleksów jakieś pewnie mam ale napewno nie tak olbrzymie jak ty.No i to że jesteś zboczeniec to naprawdę poważna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Do Anki IP: *.betanet.pl 10.01.07, 01:41 tu sie mylisz nie jestem zboczencem, za to widze ze ty jestes zakompleksiona panienka ktora nie moze sobie miejsca znalezsc :) wiesz co znajdz sobie chlopaka i zacznij zachowywac sie normalnie :) Ile masz lat dziecko ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Do Anki IP: *.betanet.pl 10.01.07, 11:15 no widziesz i tu sie mylisz to ty jestes zboczona :D i do tego masz kompleksy chlopa sobie znajdz co heeheh choc pewnie zaden nie chce grubej dziewczyny :D ile masz lat dziecko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Do a IP: *.chello.pl 10.01.07, 14:19 Mam 50 i dwoje wnuków.Pozdrowionka .A tak naprawdę to żartowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka ksw do Ani, która uważa się za lepszą IP: *.zetosa.krakow.pl 12.01.07, 15:58 Ja tłumok i nieuk. Kompletne beztalencie bez prspektyw na prawcde po moim skromnym KSW przyznaję się bez bicia : WSTYD BYŁOBY MI NAPISAĆ "NA PEWNO" JAKO JEDNO SŁOWO. Ot, i cała Twoja wyższość Wielka Aniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Do Anki IP: *.betanet.pl 12.01.07, 23:51 co za zart kobieto nie masz poczucia humoru!! Odpowiedz Link Zgłoś