Dodaj do ulubionych

Szkolna praktyka z pomocą potrzebującym

IP: *.chello.pl 23.11.06, 23:12
Rewelacyjny pomysł! Oby więcej takich młodych ludzi!
Obserwuj wątek
    • Gość: artur Szkolna praktyka z pomocą potrzebującym IP: *.server.ntli.net 23.11.06, 23:24
      racjia , gratulacjie!
      • Gość: Linka z nh Re: Szkolna praktyka z pomocą potrzebującym IP: *.chello.pl 23.11.06, 23:26
        Popieram! Nie dość, że odrabiają czas praktyk to jeszcze pomagają:) Przyjemne z
        pozytecznym!! Dobrze, że są tacy jeszcze ludzie na tym świecie:)
    • Gość: Danuta a może by tak... IP: *.net.autocom.pl 24.11.06, 00:16
      A może utworzyć jakieś konto, na które można by było wpłacać pieniądze na materiały, albo jeszcze lepiej zrobić to w ramach współpracy z jakąś organizacja charytatywną (wpłaty z dopiskiem na co, żeby nie mnożyć papierologii). Ja się chętnie dołożę na farbę czy szpachlę skoro problemem jest kasa na materiały. Dużo może nie mogę wpłacić, ale jak się nas więcej zbierze to się i uzbiera ile trzeba :). Poza tym możnaby się skontaktować bezpośrednio z przedsiębiorstwami - wiele z nich chętnie odda materiały na ręce jakiejś instytucji mającej status organizacji pożytku publicznego w ramach odpisów od podatku.

A tak w ogóle to oczywiście super, że się chłopaki za to wzięli - tak trzymać, Panowie :)!!! No i fajnie, że mieli wsparcie od nauczyciela i że pracownikowi MOPS się chciało w ogóle wyjść z tą inicjatywą. Niby normalne że powinien, ale wielu ludzi poszłoby przecież po najmniejszej linii oporu, tj. nie kiwnęło palcem w bucie ponad to, czego absolutnie wymaga od niego praca, a temu się po prostu chciało. Cieszą takie informacje :)!
      • Gość: wykładowca Znakomity pomysł z tym kontem - może nie będą IP: *.chello.pl 24.11.06, 11:11
        to wielkie kwoty, ale jestem pewien, ze od wielu ludzi
    • Gość: nanka Re: Szkolna praktyka z pomocą potrzebującym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 03:24
      to piękny przykład
      1. bo praca napisała wreszcie o czyms dobrym.
      2. bo to młodzi ludzie...
      3. bo to się łaczy ze szkołą i jest dobre.
    • Gość: daniel Szkolna praktyka z pomocą potrzebującym IP: *.chello.pl 24.11.06, 05:45
      brawo byle tak dalej
      • coronaaj Re: Szkolna praktyka z pomocą potrzebującym 24.11.06, 05:54
        Brawo mlodzi Polacy!!! Wiecej takich zrywow.
      • Gość: nauczycielka Re: Szkolna praktyka z pomocą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 18:51
        chłopcy, takich jak wy jest trochę - Wam gratuluję, prasie dziękuję.

Pani Małgosiu i Pani Joasiu - niech panie piszą o dobru, nam bardzo protrzebne
        jest to, co w nas dobre. Nie chcemy juz najazdu na szkoły, na manipulowanie nie
        mamy już siły. Obraz szkoły w mediach jest obrzydliwy.
    • Gość: kret Re: Szkolna praktyka z pomocą potrzebującym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 07:58
      super pomysl! gratulacje!!!
      • Gość: ciekawy Re: Szkolna praktyka z pomocą potrzebującym IP: *.net.autocom.pl 24.11.06, 09:12
        Gratulacje i dla inicjatorów i dla wykomawców. I jak narazie ani jednego
        durnego wpisu. Czyżby zatkało tych, co zwykle piszą aby pisać?
        • Gość: wykładowca Re: Szkolna praktyka z pomocą potrzebującym IP: *.chello.pl 24.11.06, 11:13
          Sądzę, że nawet im głupio jest dyskredytować takie zachowanie
    • Gość: wykładowca Znakomity pomysł! Dawno nie czytałem o tak IP: *.chello.pl 24.11.06, 11:09
      prostym, wartościowym i pozytywnym działaniu! Wyrazy szacunku dla Uczniów,
      Dyrektora i myślącego Pracownika MOPS!
    • Gość: monika Brawo za odwagę! IP: *.chello.pl 24.11.06, 11:50
      I dla tych młodych ludzi i dla Gazety.Dobro jest teraz tak mało popularne,że
      pewnie nie opłaca sie nawet o nim pisać.W każdym razie w prasie można znaleźć
      śladowego ilości.Ja wiem,że krew i sex się sprzedają, ale jesteśmy wszyscy tak
      strasznie srustrowani i głupotą rządzących i codziennym chamstwem, że każdy
      dobry przykład jest po prostu czymś super!Dziękuję.
    • Gość: Kasia Szkolna praktyka z pomocą potrzebującym IP: *.gsi.de 24.11.06, 12:06
      Chlopaki, kawal swietnej roboty, a i pomysl genialny!!!
      • chp1955 Re: Szkolna praktyka, ale.... 24.11.06, 13:55
        Też uważam, że to świetny pomysł pomocy potrzebującym. Brawo chłopaki!!!

Ale.... Pani ma 50 lat (ja 55)
        >Mieszkanie pani Janiny Nowak nie było remontowane od 18 lat.<
        Co, za przeproszeniem pani Janina robiła mając 32 lata i przez ostatnie 18
        lat???
        • Gość: poiu Re: Szkolna praktyka, ale.... IP: *.195-66-87.adsl-static.isp.belgacom.be 24.11.06, 15:23
          chp1955 napisała:

> Też uważam, że to świetny pomysł pomocy potrzebującym. Brawo chłopaki!!!
          >
          > Ale.... Pani ma 50 lat (ja 55)
          > >Mieszkanie pani Janiny Nowak nie było remontowane od 18 lat.<
          > Co, za przeproszeniem pani Janina robiła mając 32 lata i przez ostatnie 18
          > lat???

Jak to co ta pani robila?
          Byla zyciem poczetym heh...
    • Gość: KAska Re: Szkolna praktyka z pomocą potrzebującym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 17:48
      Pomysł jest świetny i miło, że czasem pisze się pozytywnie o polskiej szkole.
      Pozdrawiam i trzymam kciuki. KAska
    • kajkaaa Re: Szkolna praktyka z pomocą potrzebującym 24.11.06, 20:58
      • kajkaaa Brawo chłopaki !!! 24.11.06, 20:58
        :)
    • Gość: Tom Szkolna praktyka z pomocą potrzebującym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 01:17
      Wspaniale chłopaki. Jesteście wielcy. Po prostu czapki z głów!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka