carrramba 22.04.05, 20:31 Zrobiono mu "kawał". Nic tylko kuzynowi nogi z dupy wyrwac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sqro Re: Wszystko jest ok. Some sie odezwał :))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:17 >Nic tylko kuzynowi nogi z dupy wyrwac. przy samej d.... głowie Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Wszystko jest ok. Some sie odezwał :))))))))) 22.04.05, 22:45 zgadza sie, dobic idiote niech sie nie męczy !! Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Wszystko jest ok. Some sie odezwał :))))))))) 22.04.05, 22:58 racja!, dej mu w pysk!, bardzo intylygentne, i takie polskie, brrrrrrrrrrr, Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Wszystko jest ok. Some sie odezwał :))))))))) 22.04.05, 23:09 builder napisał: > racja!, > dej mu w pysk!, > bardzo intylygentne, > i takie polskie, > brrrrrrrrrrr, a co ? mam pochwalic ? żartujesz ..... Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Wszystko jest ok. Some sie odezwał :))))))))) 22.04.05, 23:26 carrramba napisała: > builder napisał: > > > racja!, > > dej mu w pysk!, > > bardzo intylygentne, > > i takie polskie, > > brrrrrrrrrrr, > > a co ? mam pochwalic ? żartujesz ..... Wszystko jest ok. Some sie odezwał :)))))))))))))) Autor: carrramba Data: 22.04.2005 20:31 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Zrobiono mu "kawał". Nic tylko kuzynowi nogi z dupy wyrwac. co to jest?, temat do czego?, czy nie lepiej posluchac` muzyczki?, majac nowos`ci rozes`lij kolegom=bedzie weselej;), Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Wszystko jest ok. Some sie odezwał :))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 21:39 Builder weź się od...baj Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Wszystko jest ok. Some sie odezwał :))))))))) 24.04.05, 23:09 Gość portalu: olo napisał(a): > Builder weź się od...baj co mam zrobic` olek?, nie umie tego rozwiklac`, skocz na prage i o duperelach se pogadaj, ok misiek, i nie zapomnij powiadomic` tej calej halastry wszawskiej co ino mynczy to zacne forum, jak mosz ze zapytaniem uprzejmym problem to ci niy zazdroszcza, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Wszystko jest ok. Some sie odezwał :))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 06:18 Napisałeś? >>racja!, dej mu w pysk!, bardzo intylygentne, i takie polskie, brrrrrrrrrrr,<< A co ma "polskie" do rzeczy. Ludzie się wkurzaja niezależnie od nacji kol. Builderze. No chyba że chińczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
ramen5 Re: Wszystko jest ok. Some sie odezwał :))))))))) 24.04.05, 20:15 carrramba napisała: > Zrobiono mu "kawał". Nic tylko kuzynowi nogi z dupy wyrwac. Brzydki kawal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: Wszystko jest ok. Some sie odezwał :))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 20:54 ...A ja już, kur...(-cze), zamówiłem wieniec i przygotowałem stosowny rapsod żałobny.(?!) Ech, nogi z dupy kuzynowi powyrywać, to za mało! Udusić - gada!!! (HKP) ... CZUWAJ, KTO ŻYW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Wszystko jest ok. Some sie odezwał :))))))))) 24.04.05, 23:16 Gość portalu: harc mistrz napisał(a): > ...A ja już, kur...(-cze), zamówiłem wieniec i przygotowałem stosowny rapsod > żałobny.(?!) > Ech, nogi z dupy kuzynowi powyrywać, to za mało! > Udusić - gada!!! > (HKP) > ... > CZUWAJ, KTO ŻYW!!! nogi juz` na necie wyrywaja i duszom tyz`, joby lecom jak sie do...(/), ino jyszcze nikt po pysku niy dostoul, no niy ;), mosz na to recepta?, Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Wszystko jest ok. Some sie odezwał :))))))))) 25.04.05, 10:26 Czarny humor, nie najwyższych lotów. Odpowiedz Link Zgłoś