zbigniew74 29.11.06, 21:59 Słyszał coś ktoś o tym projekcie? www.saritorpark.com/pl/index.html Wygląda dosyć fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
unilolo Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic 30.11.06, 10:06 dowadywalem się o ten projekt i jest calkiem ok, projekt jest super i relatywnie nie drogi a i szybko maja to wybudować. podobno rezerwacje ida jak woda i co fajniejsze sa juz wziete Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 A jaka jest wielkość działek? 30.11.06, 10:32 Na stronie nie znalazłem, ale widzę że nawet nawet:) Wiesz może? Pojadę dzisiaj na wizję lokalną jak znajdę ten teren. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Re: A jaka jest wielkość działek? 30.11.06, 17:05 zbigniew74 napisał: > Na stronie nie znalazłem, ale widzę że nawet nawet:) Wiesz może? Pojadę dzisiaj > > na wizję lokalną jak znajdę ten teren. Wizja lokalna nieudana:) Na drugi raz wydrukują sobie mapkę:) Na szczęście na swoją działkę trafiłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 12:05 Byłem na miejscu i chyba widziałem tablicę informacyjną. ale na pewno na stronie jest dokładna mapka z dojazdem do działki. W biurze sprzedaży powiedzieli mi że działki mają od 8 do 13 arów w zalezności od powierzchania domu i polożenia na działce. Wygląda rzeczywiście nieźle. A patrzac na szerwgówki w bibicach, czy zielonkach powiedziałbym nawet że bardzo atrakcyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Od 8 do 13 arów 30.11.06, 17:06 To naprawde spore działki jak na osiedlu. Patrząc na Osiedle Michałki to będzie luksus:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 19:47 Czy czasem nie ma teraz przepisu, ktory mowi, ze oplata rezerwacyjna nie moze byc wyzsza niz 2 tys. pln? Widze, ze deweloper rzyczy sobie 10 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 14:48 Pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęękna reklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc 22 Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 14:58 faktycznie ktoś sie napracowal nad tymi rysunkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 13:53 mieszkam w stolicy, ale zamierzam się przeniść do Krakowa czy coś możecie i polecić? czy więcej info na temat tej inwestycji ktoś ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardzo średnie to Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 16:13 bardzo średnie to osiedle, beznadziejne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 08:35 o co chodzi z ty dojazdem? nawet sprawnie mi to poszło ale się chwilkę namęczyłem żeby znaleźć to osiedle. Fajnie położone, a co sądzicie o samym developerze/biurze sprzedaży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniak Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 16:44 A czy ktoś zwrócił uwagę na katastrofalny dojazd od strony Krakowa ,mieszkam niestety w tej okolicy i codziennie mówię sobie k ... dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew74 Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic 07.12.06, 16:58 Czemu katastrofalny dojazd? Często jeżdżę czsami jest korek na wyjeździe ale w porównaniu z tym przy makro na Zabierzów to pikuś. Zresztą jak zbudują nowy przebieg trasy S7 za omijający Michałowice korki przy wyjexdzie znikną zupełnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 12:44 Znikną dopiero, jak wybudują nowy przebieg wylotu na Warszawę. Bo korków nie tworzą samochody jadące tranzytem przez Kraków ale próbujące z niego wyjechać w godzinach szczytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: 83.238.232.* 28.12.06, 14:50 mieszkam na śląsku ale przyszłość chcę związać z Krakowem, nie ukrywam że opcja domu bardzo mi odpowiada, ale nie wiem nic na temat tego developera, widzę że domy sprzewdają się dość dobrze, czy ktoś ma jakieś info nt samego developera, ale też okolicy, sąsiedztwa, itp? Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic 05.02.07, 14:15 Gość portalu: bodzio napisał(a): > mieszkam na śląsku ale przyszłość chcę związać z Krakowem, nie ukrywam że opcja > > domu bardzo mi odpowiada, ale nie wiem nic na temat tego developera, widzę że > domy sprzewdają się dość dobrze, czy ktoś ma jakieś info nt samego developera, > ale też okolicy, sąsiedztwa, itp? Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 Wiecie Coś nt tego developera? 14.02.07, 22:18 bo szukam ale nic nie mogę znaleźć. poza tym że prdukt ma w dobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już spżedane?? Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: *.centertel.pl 24.02.07, 12:48 czy ktoś jest w stanie powiedzieć coś na ten temat?? Odpowiedz Link Zgłoś
ebabka zapraszam na forum 14.08.07, 00:25 Saritor Park - forum tylko dla mieszkańców Saritor Park - forum dla wszystkich Pozdrawiam Przyszła mieszkanka osiedla Saritor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zapraszam na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 11:24 A to jest forum o tym Masłomającym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kar_ma Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: *.chello.pl 27.08.07, 19:49 Czy ktoś wie jakie są orientacyjnie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomko Co myślicie o tej inwestycji - sierpień 2008 IP: *.chello.pl 30.08.07, 09:21 Wyciągam wątek w górę - co myślicie o tej inwestycji? Dla mnie ciekawa, tylko cena wysoka? Jakieś opinie? Odpowiedz Link Zgłoś