Dodaj do ulubionych

Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic

29.11.06, 21:59
Słyszał coś ktoś o tym projekcie?

www.saritorpark.com/pl/index.html
Wygląda dosyć fajnie:)
Obserwuj wątek
    • unilolo Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic 30.11.06, 10:06
      dowadywalem się o ten projekt i jest calkiem ok, projekt jest super i
      relatywnie nie drogi a i szybko maja to wybudować. podobno rezerwacje ida jak
      woda i co fajniejsze sa juz wziete
      • zbigniew74 A jaka jest wielkość działek? 30.11.06, 10:32
        Na stronie nie znalazłem, ale widzę że nawet nawet:) Wiesz może? Pojadę dzisiaj
        na wizję lokalną jak znajdę ten teren.
        • zbigniew74 Re: A jaka jest wielkość działek? 30.11.06, 17:05
          zbigniew74 napisał:

> Na stronie nie znalazłem, ale widzę że nawet nawet:) Wiesz może? Pojadę
          dzisiaj
          >
          > na wizję lokalną jak znajdę ten teren.

Wizja lokalna nieudana:) Na drugi raz wydrukują sobie mapkę:) Na szczęście na
          swoją działkę trafiłem:)
    • Gość: zainteresowany Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 12:05
      Byłem na miejscu i chyba widziałem tablicę informacyjną. ale na pewno na
      stronie jest dokładna mapka z dojazdem do działki. W biurze sprzedaży
      powiedzieli mi że działki mają od 8 do 13 arów w zalezności od powierzchania
      domu i polożenia na działce.
      Wygląda rzeczywiście nieźle.

A patrzac na szerwgówki w bibicach, czy zielonkach powiedziałbym nawet że
      bardzo atrakcyjnie.

• zbigniew74 Od 8 do 13 arów 30.11.06, 17:06
        To naprawde spore działki jak na osiedlu. Patrząc na Osiedle Michałki to będzie
        luksus:)
      • Gość: gosc Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 19:47
        Czy czasem nie ma teraz przepisu, ktory mowi, ze oplata rezerwacyjna nie moze
        byc wyzsza niz 2 tys. pln? Widze, ze deweloper rzyczy sobie 10 tys.
    • Gość: lila Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 14:48
      Pięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęękna reklama
      • Gość: gosc 22 Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 14:58
        faktycznie ktoś sie napracowal nad tymi rysunkami
      • morfinka_12 reklama czego? o co się czepiasz nie rozumiem 30.11.06, 14:58

• Gość: miki Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 13:53
      mieszkam w stolicy, ale zamierzam się przeniść do Krakowa czy coś możecie i
      polecić? czy więcej info na temat tej inwestycji ktoś ma?
    • Gość: bardzo średnie to Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 16:13
      bardzo średnie to osiedle, beznadziejne
      • Gość: rafał Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 08:35
        o co chodzi z ty dojazdem? nawet sprawnie mi to poszło ale się chwilkę
        namęczyłem żeby znaleźć to osiedle. Fajnie położone, a co sądzicie o samym
        developerze/biurze sprzedaży?
    • Gość: wieśniak Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 16:44
      A czy ktoś zwrócił uwagę na katastrofalny dojazd od strony Krakowa ,mieszkam
      niestety w tej okolicy i codziennie mówię sobie k ... dlaczego.
      • zbigniew74 Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic 07.12.06, 16:58
        Czemu katastrofalny dojazd? Często jeżdżę czsami jest korek na wyjeździe ale w
        porównaniu z tym przy makro na Zabierzów to pikuś. Zresztą jak zbudują nowy
        przebieg trasy S7 za omijający Michałowice korki przy wyjexdzie znikną zupełnie.
        • Gość: kr Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 12:44
          Znikną dopiero, jak wybudują nowy przebieg wylotu na Warszawę. Bo korków nie
          tworzą samochody jadące tranzytem przez Kraków ale próbujące z niego wyjechać w
          godzinach szczytu.
    • Gość: bodzio Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: 83.238.232.* 28.12.06, 14:50
      mieszkam na śląsku ale przyszłość chcę związać z Krakowem, nie ukrywam że opcja
      domu bardzo mi odpowiada, ale nie wiem nic na temat tego developera, widzę że
      domy sprzewdają się dość dobrze, czy ktoś ma jakieś info nt samego developera,
      ale też okolicy, sąsiedztwa, itp?
      • morfinka_12 Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic 05.02.07, 14:15
        Gość portalu: bodzio napisał(a):

> mieszkam na śląsku ale przyszłość chcę związać z Krakowem, nie ukrywam że
        opcja
        >
        > domu bardzo mi odpowiada, ale nie wiem nic na temat tego developera, widzę że
        > domy sprzewdają się dość dobrze, czy ktoś ma jakieś info nt samego
        developera,
        > ale też okolicy, sąsiedztwa, itp?
        • morfinka_12 Wiecie Coś nt tego developera? 14.02.07, 22:18
          bo szukam ale nic nie mogę znaleźć. poza tym że prdukt ma w dobrej cenie.
    • Gość: już spżedane?? Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: *.centertel.pl 24.02.07, 12:48
      czy ktoś jest w stanie powiedzieć coś na ten temat??
    • ebabka zapraszam na forum 14.08.07, 00:25
      Saritor Park - forum tylko dla mieszkańców
      Saritor Park - forum dla wszystkich

Pozdrawiam
      Przyszła mieszkanka osiedla Saritor :)
      • Gość: gość Re: zapraszam na forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 11:24
        A to jest forum o tym Masłomającym?
    • Gość: kar_ma Re: Osiedle domków w Masłomiący k/ Michałowic IP: *.chello.pl 27.08.07, 19:49
      Czy ktoś wie jakie są orientacyjnie ceny?
    • Gość: Tomko Co myślicie o tej inwestycji - sierpień 2008 IP: *.chello.pl 30.08.07, 09:21
      Wyciągam wątek w górę - co myślicie o tej inwestycji?
      Dla mnie ciekawa, tylko cena wysoka?
      Jakieś opinie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka