Dodaj do ulubionych

IPN z duza dawka ironii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 20:18
Swietna ksiazka w sieci Matras. Autor Jacek Ostrowski w powiesci"IPN" obnaza
wszystkie ulomnosci IPN. Swietne. Bardzo polecam!
Obserwuj wątek
    • Gość: no on Re: IPN z duza dawka ironii IP: 81.219.149.* 01.12.06, 20:51
      może lepiej zająć się ułomnościami byłych zdrajców z SB
      • Gość: tak Re: IPN z duza dawka ironii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 20:56
        popieram
      • Gość: gosc Re: IPN z duza dawka ironii IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.12.06, 14:54
        Wlasnie tam jest wszystko. Pajace z IPN, lobuzy z SB i normalni ludzie.
    • Gość: SPAM Re IPN z duza dawka ironii a o SB wpisy zdejmowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 17:04
      dziekuje za takich "rodaków"
      • Gość: Arek Re: Re IPN z duza dawka ironii a o SB wpisy zdejm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 12:41
        Ta ksiazka pomogla mi zrozumiec PRL i do tego bardzo przyjemnie mi sie to
        czytalo.
        • Gość: czesiek Paszoł won, grafomanie! IP: *.crowley.pl 17.12.06, 22:35
          Choćbyś się na śmierć zadyskutował sam ze sobą, autorze tego knota, nic nie
          poradzisz - nikt tego nie kupi, literacie od siedmiu boleści.
          • Gość: Arek Re: Paszoł won, grafomanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 08:40
            Mam nadzieje, ze autor tego nie czyta i nie znizy sie do poziomu tego pana tuz
            przede mna. Pozdrawiam i Zycze Wesolych Swiat
            • Gość: sted Re: Paszoł won, grafomanie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 12:13
              Życzenia nie zmienią tego, że ostro spamujesz koleżko wysyłając kolejne posty
              podpisane różnymi nickami.
              Dyskutując sam ze sobą nachalnie reklamujesz jakąś książczynę, co każe
              podejrzewać, że jesteś jej autorem albo wydawcą :-)))
              • Gość: Arek Re: Paszoł won, grafomanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 12:39
                To nie tak. Czytalem i polecam bo dobra. Jesli ja przeczytasz i stwierdzisz z
                reka na sercu ze zla to napisz, a ja zjem swoj egzemplarz. To uczciwy uklad.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka