Gość: Adam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 20:18 Swietna ksiazka w sieci Matras. Autor Jacek Ostrowski w powiesci"IPN" obnaza wszystkie ulomnosci IPN. Swietne. Bardzo polecam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: no on Re: IPN z duza dawka ironii IP: 81.219.149.* 01.12.06, 20:51 może lepiej zająć się ułomnościami byłych zdrajców z SB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: IPN z duza dawka ironii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 20:56 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: IPN z duza dawka ironii IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.12.06, 14:54 Wlasnie tam jest wszystko. Pajace z IPN, lobuzy z SB i normalni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPAM Re IPN z duza dawka ironii a o SB wpisy zdejmowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 17:04 dziekuje za takich "rodaków" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Re IPN z duza dawka ironii a o SB wpisy zdejm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 12:41 Ta ksiazka pomogla mi zrozumiec PRL i do tego bardzo przyjemnie mi sie to czytalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek Paszoł won, grafomanie! IP: *.crowley.pl 17.12.06, 22:35 Choćbyś się na śmierć zadyskutował sam ze sobą, autorze tego knota, nic nie poradzisz - nikt tego nie kupi, literacie od siedmiu boleści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Paszoł won, grafomanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 08:40 Mam nadzieje, ze autor tego nie czyta i nie znizy sie do poziomu tego pana tuz przede mna. Pozdrawiam i Zycze Wesolych Swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sted Re: Paszoł won, grafomanie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 12:13 Życzenia nie zmienią tego, że ostro spamujesz koleżko wysyłając kolejne posty podpisane różnymi nickami. Dyskutując sam ze sobą nachalnie reklamujesz jakąś książczynę, co każe podejrzewać, że jesteś jej autorem albo wydawcą :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Paszoł won, grafomanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 12:39 To nie tak. Czytalem i polecam bo dobra. Jesli ja przeczytasz i stwierdzisz z reka na sercu ze zla to napisz, a ja zjem swoj egzemplarz. To uczciwy uklad. Odpowiedz Link Zgłoś