Dodaj do ulubionych

Podobno winien jest Bocian!!!

09.12.06, 21:32
W grę wchodzi jeszcze kapusta! Tylko nie wiem - słodka, włoska
czy kiszona (sama lub z dodatkiem ziół)
Obserwuj wątek
    • kikoo1 Re: Podobno winien jest Bocian!!! 09.12.06, 22:06
      Bocian podobno się nie przyznaje, zresztą chyba już odleciał???
      • Gość: debil przebadac Tuska na DNA !!! IP: *.utaonline.at 09.12.06, 22:19
      • Gość: l i l a b a j Re: Podobno winien jest Bocian!!! IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 22:25
        No tak, już się zapoznałam z doniesieniami spod siedziby łódzkiej prokuratury.
        Nadal twierdzisz, że pełnomocnik Anety K. jest okropna? Babka wykonuje swoją
        pracę, a na mój rozum jest dobra w tym co robi.
        Co by było, gdyby się okazało, że endrju nie jest ojcem tej małej? To byłaby
        historia rodem z powieści Danielle Steel. "Wyrzucona z pracy, załamana
        niepomyślnym wynikiem wyborów samorządowych kochanka swego szefa, która dla
        wzbudzenia w nim zazdrości sypia z jego prawą ręką, usiłuje z zemsty oskarżyć
        obu o wykorzystywanie seksualne, które miało zapewnić jej pracę na wysokim
        stanowisku przypisując ojcostwo swego dziecka jednemu z nich."

Nie wiem o co Ci chodzi z tymi bocianem...
        • Gość: debil Re: Podobno winien jest Bocian!!! IP: *.utaonline.at 09.12.06, 22:26
          ta baba to jakas prowokatorka razem ze swymi mocodawcami z PO.
        • kikoo1 Re: Podobno winien jest Bocian!!! 09.12.06, 22:32
          Nie słyszałaś nigdy, że bociany dzieci noszą? Przynajmniej dawniej się tym
          zajmowały. Teraz, kiedy środowisko bocianów jest zagrożone, zajmują się chyba
          bardziej własnymi pisklakami...
          Ps.
          Anety K. przygody erotyczne nigdy mnie specjalnie nie ekscytowały,
          teraz tym bardziej.
          • Gość: l i l a b a j Re: Podobno winien jest Bocian!!! IP: *.leed.cable.ntl.com 09.12.06, 22:42
            No jasne, że słyszałam o bocianich przynosiecielach. Nie rozumiem tylko
            kontekstu ich wymienienia.
            Kurcze, no mnie jakoś też niespecjalnie obchodzi jej życiorys. Jedynie co moge
            więcej i o niej od siebie powiedzieć, to to, że od zawsze jest mi żal kobiet,
            które nie są w stanie jednoznacznie określić kto jest ojcem ich dziecka.
            • kocinos Re: l i l a b a j 09.12.06, 22:54
              Żal? Owszem, ale śmieszne, że nikt nie zwrócił uwagi na to, że to nie jest
              jakaś panienka od podawania kawy, tylko (niegdyś) zajmująca jakieś stanowisko w
              samejbronie. Tak, czy inaczej kadry mają wybitne...
              Odnoszę wrażenie, że ta kloaka się otworzyła przy sprawie Jaruckiej. Gdyby
              wtedy "gwiazdy polityczne" (Miodowicz, Waserman i.t.p.) beknęły za posługiwanie
              się nie sprawdzonymi rewelacjami tej pani, (może) następni byli by mniej chętni
              do zabawy w magiel. A na współczucie dla pani K nie masz co liczyć. Śmiała
              zagrozić "wspaniałej koalicji", więc mohery ją teraz ją ukrzyżują...
              Zabawne i symptomatyczne jest też, że bardziej interesuje ich to kto z kim
              spał, niż historyjka z "weszpolakami" imć Giertycha. Faszyzm tak, sex nie...???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka