jurek1243 01.01.07, 23:32 Jak mogę dojechać samochodem z kierunku W-wy z ul.29 listopada na rondo Mogilskie? Wszystkim Krakusom Szczęśliwego Nowego Roku.Lubelak. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mzrr21 Re: jak dojechać 02.01.07, 08:35 Na Rondo Mogilskie to Ty chłopie nie dojedziesz, jest w remoncie. Napisz, gdzie konkretnie to może się cos wymysli Odpowiedz Link Zgłoś
jurek1243 Re: jak dojechać 02.01.07, 10:50 Chcę dojechać do ulicy Traugutta,[Podgórze].Zawsze jechałem ul.Prandoty i przez 2 ronda,most i i plac Boh.Getta. Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: jak dojechać 02.01.07, 13:45 No to teraz, z 29 listopada na Aleje Trzech Wieszczów , Most Dębnicki. A dalej to weź mapę Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: jak dojechać 02.01.07, 08:35 Na Rondo Mogilskie to Ty chłopie nie dojedziesz, jest w remoncie. Napisz, gdzie konkretnie to może się cos wymysli Odpowiedz Link Zgłoś
superbuba Re: jak dojechać 02.01.07, 13:47 POPROSTU WSIADZ DO AUTA MINIESZ PO LEWEJ PONURY BUDYNEK W KTORYM JEST NASRANE I JESTES NA MIEJSCU Odpowiedz Link Zgłoś
jurek1243 Re: jak dojechać 02.01.07, 14:00 Aleś BUCU dowcipny.Jak mieszkałem w Krakowie to tacy jak ty na g-no mówili p- pta.Ale mimo to ,życzę Ci dobrego 2007 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: jak dojechać 02.01.07, 15:05 Mam nadzieję, że te komplemnty to nie w moim kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: jak dojechać 02.01.07, 15:43 wiesz to zależy niby od godziny....znaczy tyle, zę w rżónych godzinach zakorkowane bywają rozne warianty, ale generalnie najwygodniej wydaje sie jechać Alejami...( znaczy to ze jednak przez miasto:) i albo most Grunwaldzki i dalej w kierunku Podgórza, albo na Rondzie Matecznego w lewo i tez właśiwie jestes. Problemu generalnie nie ma w sensie trafic nawet przy objazdach ale moze to byc bardzo rozmaity czasowo przejazd. W rejon ronda Mogilskiego zdecydowanie lepiej wogole nie jechac samochodem.... Pozdrawiam i powodzenia w całym Roku a tez w tym nieodleglym ale mozliwe klopotliwym przejezdzie:) trudny A jesli ktos tu mial nadzieję to wspomnę mimochodem ze nadzieją sie karmi ten ktory posci....ale to naprawde na marginesie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek1243 Re: jak dojechać 02.01.07, 16:39 Jak najbardziej nie.Jeżeli tak zrozumiałeś to najmocniej przepraszam.Wyprowadziłem się z Krakowa w 1972r.Komunikacja była całkiem inna.Kultura osobista też.Chyba pojadę przez Aleje do ronda MATECZNY i skręcę na Rynek Podgórski[tam brałem ślub]i dalej już sobie poradzę.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
superbuba ja tobie tez zycze 02.01.07, 16:03 ponury budynek w ktorym jest nasrane Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: ja tobie tez zycze 02.01.07, 16:07 bardzo Ci dziekuje w imieniu swoim i innych do ktorych laskawie kierujesz werbalizacje swoich przemyslen. cenię to ze wyobraznia nie jest Coi obcą, cenie nowatorską formę a też świeżość spojrzenia... trudny A czy ponury budynek musi być ci sąsiedzkim nieustannie? Odpowiedz Link Zgłoś