Dodaj do ulubionych

info o dobrym liceum

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 19:09
koncze gimnazjum,chcialabym isc do liceum dobrego jednak nie bardzo orientuje
sie ktore liceum jest lepsze VI,VII ,VIII czIX piszcie co kolwiek wiecie o
tych szkolach w jaki sposob i czym mam sie kierowac!!!dzieki
Obserwuj wątek
    • mimoza.wstydliwa Re: info o dobrym liceum 08.01.07, 21:37
      Może inaczej. Żebyśmy mogli Ci w ogóle zacząć doradzać, to musisz nam zdradzić,
      jakimi ocenami dysponujesz i na ile punktów z egzaminu liczysz. VIII LO jest na
      pewno najlepsze z tych, które wymieniłaś.

Pzdr
      • Gość: magaaa Re: info o dobrym liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:08
        tutj nie chodzi o liczbe punktow bo praktycznie roznica miedzy nimi w tych
        liceach nie jest bagatelnie duza,chodzi bardziej o poziom nauczania,atmosfere i
        w ogole czym sie kierowac ,bo nie mam jeszcze pewnosci ktore liceum wybrac
        • Gość: ja info o dobrym liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:25
          Różnica jest niestety niebagatelna... :-)
          • Gość: szalbart Re: info o dobrym liceum IP: *.autocom.pl 18.01.07, 15:24
            mam nieodparte wrażenie, że autor postu nie ma naprawdę żadnego pojęcia o
            temacie, dlatego pomoc nasza jest niezbędna.
            Różnica punktowa jest niebagatelna, jak stwierdził przedmówca, i to nietylko
            punktowa, ale również na wszystkich innych płaszczyznach...
    • Gość: :) Re: info o dobrym liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:53
      szczerze .. to tak o VI LO słyszałam wiele dobrego chodzi tam pare moich
      znajomych i są zadowoleni i to bardzo i z atmosfery i z poziomu nauczania, co
      do VII to ja jakoś nie lubie tej szkoły, chodzi tam także wielu moich
      znajomych, niektórzy narzekają niektórzy nie, ale wydaje mi się że VI byłaby
      lepszym wyborem. Co do VIII LO chodziłam tam jakiś czas jednak przepisałam
      się... bo w tej szkole panuje dziwny klimat, niby wszyscy są mili, ale jednak
      niektórzy ludzie uważają się za lepszych niż są, a nauczyciele traktuja swoją
      szkołe jako najlepszą i nie potrafią pogodzić się z tym że gdzieś coś może być
      lepiej. IX LO ... tam także mam pare znajomych i co do szkoły ... to podobno
      panują tam nie za fajne zasady, jednak da sie do nich przyzwyczaić i jak się
      trafo na fajna klasę nie est tak źle :) Co do poziomów tych szkół to najlepsza
      jest VIII żeby sie dostać trzeba mieć no minimum 160 pkt, później jest VI do
      której trzeba mieć 145-150 pkt tak samo jak w VII a do IX wystarczy około 135-
      140 :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka