Gość: Agata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.03, 10:33 Mam pytanie: czy w Krakowie jest jeszcze ta knajpa i czy ktoś mógłby mi podać namiary na nią?? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaczka Re: Taco mexicano IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.03, 11:15 Oczywiście. Jest na Poselskiej (przecznica od Grodzkiej) Uwielbiam ją (tak a propos)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 A ja nie wierzę... 09.04.03, 11:18 żeby Kaczka odżywiała się stosując tak pikantną dietę i zapijając ...no przecież kaczki nie piją takich trunków..;-)) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Ej poniechaj Kaczki 09.04.03, 11:28 bo dostaniesz s...i :) bo jeśli to jest kaczka po meksykańsku, una Cachoochqua desperada, to pikantnie się dla Ciebie może skończyć. Może ta Kaczka sobie np. zęby (pardon: dziób) płucze tequilą??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Aaaa to przepraszam Kaczkę.... 09.04.03, 11:35 Kaczka ma pełne prawo lubić, ba kochać i tequille i nawet najbardziej piekielna pikanterię kuchni... Wybacz Kaczko... trudny Myślę, ze Kaczka nie zadziobie mnie za ten nieprzyzwoity wtręt...To jak Kaczko? Zgoda? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys01 Re: Taco mexicano 09.04.03, 13:01 Gość portalu: Agata napisał(a): > Mam pytanie: czy w Krakowie jest jeszcze ta knajpa i czy ktoś mógłby mi podać > namiary na nią?? Dzięki.============ Jest w Krakowie Nowej Hucie jeszcze jeden BAR MEKSYK przy rozwidleniu ulic Igolomskiej i Nadbrzezie. W Barze tym można napić się piwka po czym wjechać w ulicę Nadbrzezie w nadziei zapolowania na przechodniow, najechania w plecy przy dużym prawdopodobieństwie bezkarności. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: Taco mexicano 09.04.03, 13:19 > Jest w Krakowie Nowej Hucie jeszcze jeden BAR MEKSYK przy > rozwidleniu ulic Igolomskiej i Nadbrzezie. W Barze tym > można napić się piwka po czym wjechać w ulicę Nadbrzezie > w nadziei zapolowania na przechodniow, najechania w plecy > przy dużym prawdopodobieństwie bezkarności. ej to trzeba być niezłym desperado żeby tam bywać :) Ta knajpa to powinna się chyba nazywać "Ostatnia Wieczerza" albo z kubańsko- hiszpańskiego "Socjalizm lub śmierć". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sev Re: Taco mexicano IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.04.03, 15:28 jest tez na rynku i kiedys widzialem na sw krzyza cos do nich podobnego. te same ceny, te same dania, inna nazwa lokalu. nie bylem w srodku... Odpowiedz Link Zgłoś