Dodaj do ulubionych

W Krakowie rusza projekt promujący ciekawe miej...

IP: *.chello.pl 31.01.07, 23:27
Super!!! Niech tylko jak najszybciej pojawią w całym mieście! :) I mam
nadzieje, że nie tylko na rynku gł, ale również w nh.
Obserwuj wątek
    • Gość: tomaszek193 W Krakowie rusza projekt promujący ciekawe miej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 00:23
      Na miejscu zegarmistrza czy szewca nie zapłaciłbym jednak 650 złotych za to by
      reklamować się w hostelach, bo tam nie ma klientów na takie usługi. Owszem,
      puby czy tanie knajpy tak, ale niewiele więcej. No i by nie skończyło się na
      tym, że reklamowane będą tylko te miejsca, które za to zapłacą, bo wg jakich
      kryteriów i kto ma weryfikować sympatyczność takiego weźmy na to zegarmistrza?
    • Gość: promotor W Krakowie rusza projekt promujący ciekawe miej.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 02:00
      oczywiscie, że te karteczki powinny być.
      Niech tylko nikt nie zapomni umiescić też
      dobrych domów publicznych z tanimi Polkami marzącymi a zagranicznym mężu (to
      dla turystów z Anglii n.p.).
    • Gość: eeeee Re: W Krakowie rusza projekt promujący ciekawe mi IP: *.wolfson.cam.ac.uk 01.02.07, 02:16
      dobry pomysl!
    • Gość: Duży Maju W Krakowie rusza projekt promujący ciekawe miej.. IP: *.bie.lama.net.pl 01.02.07, 10:23
      Hmm... Jeśli akcja się rozpoczęła, to czy dalej jest "projektem"? Ostatnio tego
      słowa się ostro nadużywa (amerykanizm).
    • ja_obywatel Re: W Krakowie rusza projekt promujący ciekawe mi 01.02.07, 13:21
      potrzebuje pilnie kontakt do tej instytucji !!!!!!!!!!!! Będę wdzięczna za pomoc
      pozdrawiam
    • Gość: alice Re: W Krakowie rusza projekt promujący ciekawe mi IP: *.ghnet.pl 03.02.07, 21:01
      czekan niecierpliwie na liste
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka