megalomania1 01.02.07, 16:13 czy ktos zna jakas dobra, niedroga i koniecznie utrzymana w japonskim klimacie <wystroj> knajpe? mam ogromna ochote na sushi ale nie wiem gdzie sie wybrac zeby sie nie rozczarowac :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janina Re: sushi!!11 IP: *.chello.pl 01.02.07, 22:04 Zdecydowanie polecam Edo na ul. Bożego Ciała - super pysznie, świeżo, profesjonalnie i ceny przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś
chp1955 Re: sushi!!11 03.02.07, 21:04 Zdecydowanie Myiaki w Galerii Krakowskiej. Pycha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x a ceny jakie w tym sushi barze w galeri? IP: *.betanet.pl 03.02.07, 22:45 Odpowiedz Link Zgłoś
chp1955 Re: a ceny jakie w tym sushi barze w galeri? 05.02.07, 16:28 Średnio ok. 50 zł na osobę bez napojów. Odpowiedz Link Zgłoś
chp1955 Re: a maja jakas swoja strone na necie ? 07.02.07, 15:26 Szukałam ale nie znalazłam. Figurują tylko z numerem telefonu na stronie Galerii Krakowskiej pod "restauracje". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Re: sushi!!11 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 16:57 pisałam juz gdzies w jakims innym temacie o sushi, ale jak dla mnie wygrywa bar na rogu Jana i Tomasza, nazywa sie chyba Sakana, ale nie pamietam dokladnie, sushi rewelacja! ceny jak ceny sushi - to nie jest tanie jedzenie. ale tu plus jest taki, ze nie musi sie zamowic zestawu- trzeba sobie "złowić" talerzyk, z czymś na co sie ma ochote, a co akurat przeplywa przed nosem. Jedyny bar, ktory dziala na tej zasadzie, a tak wlasnie w Japonii funkcjonuja sushi bary, nie jak restauracje! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Sushi w GK. 09.08.07, 20:16 Beznadziejna obsługa. A i sushi nie najlepsze... Wolę Edo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Re: Sushi w GK. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.07, 15:10 mika_1, rozumiem,ze piszesz o Miyako Sushi w GK, a nie o sushi barze Sakana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sushi!!11 IP: 62.111.245.* 21.01.08, 01:47 nazywa się chyba sakana ale nie pamiętam dokładnie" ale pamiętam że to jedyny taki sushi bar w krakowie - pracownicy sakany zachwalają, ok. to jest fajny sushi bar ale są lepsze ałowienie talerzyków jak najbardziej tak funkcjonują najtansze sushi bary w japoni tylko zamiast łudeczek są specjalne taśmy. Chodzi o czas i szybkość zjedzenia posiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beyowaty Re: sushi!!11 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.08, 18:31 z całym szacunkiem dla pracowników sakany, ale co ma zdanie pracowników do tego jak dana knajpa jest dobra w porównaniu z innymi? z tego co wiem to raczej pracownik zawsze mówi że jego jest najlepsza bo zarabia na tym. fakt, sakana jest jedyna w Krakowie jeśli chodzi o pływające talerze, ale to też nie jest wyznacznikiem jakości tego co na nich pływa. może i to gadżet który przemawia do ludzi którzy kojarzą sushi właśnie z takimi barami z warszawy, ale na szczęście nie tylko takie są na świecie Odpowiedz Link Zgłoś