diabelek2 18.04.03, 22:57 Witam was drodzy Forumowicze z Krakowa, ponieważ na wrocławwiu pojawił się od Was wpis, dlatego w ramach rewanżu się odwdzięczamy!!! ciepłe uściski z Wrocławia aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jottka Re: Forum Wrocław pozrd Forum Kraków!! 18.04.03, 23:00 dzienkujemy to nam przypomina, że od tygodnia zapominamy odpisać na maila z wrocławia :(( Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek2 Re: Forum Wrocław pozrd Forum Kraków!! 18.04.03, 23:01 no to się bardzo cieszę że ten post był taki przypominający i pomocny, tak więc szybciutko proszę siadać i pisać liścik;)))) aga Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Forum Wrocław pozrd Forum Kraków!! 18.04.03, 23:04 nie ma tak dobrze listy do BardzoWażnychOsób pisuję po długim namyśle - może się zmuszę po świętach a może będzie już za późno :) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 a poza tym należy dodać.... 18.04.03, 23:08 że w Krakowie siedzimy przy komputerze, nie stoimy, lub niedajboze klęczymy:)) W związku z powyższym wtręt o siadaniu był wysoce nie na miejscu:)))))) Pzdr dla Wrocławia i jego mieszkańców oraz diabełkow ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a poza tym należy dodać.... 18.04.03, 23:10 no mnie sie zdarza czasem leżeć martwym bykiem i patrzeć tępo w monitor :( Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: a poza tym należy dodać.... 18.04.03, 23:13 ale siedzenie na krzesle spoczywa, czyli siedzisz:) chodzi o fizyczność nie stany wiecej psychiczne:) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a poza tym należy dodać.... 18.04.03, 23:15 jak mówię leżeć, to mam na myśli leżeć w wypadku laptopa tak mi siem dzieje i głupich zleceń, spływam wtedy na podłoże i jęczę Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: a poza tym należy dodać.... 18.04.03, 23:19 zem nie wspominala o laptopie, tylko o pełnowymiarowym bydlaku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: a poza tym należy dodać.... 18.04.03, 23:24 dyskryminacja :( laptop może nieduży, ale do komputrów się zalicza Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: a poza tym należy dodać.... 18.04.03, 23:25 ale na nim tylko pisac można, bo ekranik malutki:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tobiwankenobi Re: Forum Wrocław pozrd Forum Kraków!! IP: 62.233.249.* 19.04.03, 02:39 wszystkiego dobrego na swieta i nie tylko macie zajebiste miasto, jesli mialbym gdzies indziej mieszkac niz we wroclawiu to napewno wybralbym krakow. najbardziej lubie kopiec kosciuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: Forum Wrocław pozrd Forum Kraków!! IP: 62.233.249.* 19.04.03, 22:23 i love krakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red_ford Re: Forum Wrocław pozrd Forum Kraków!! IP: *.local.net / 192.168.1.* 20.04.03, 18:00 Dzięki za życzenia. I wzajemnie....Wrocław - piekne miasto. Bywałem tam bardzo często jako mały chłopiec. Mam rodzinę na Różance... pzdr red_ford Odpowiedz Link Zgłoś
bozenarodzenie Re: Forum Wrocław pozrd Forum Kraków!! 20.04.03, 18:20 Ja bym nic nie zyczył bez powodu, no a jaki teraz powód? tylko przejedzenie i kupa. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Forum Wrocław pozrd Forum Kraków!! 20.04.03, 18:40 bozenarodzenie napisał: > Ja bym nic nie zyczył bez powodu Zależy, bo ja np jestem w stanie życzyć komuś dobrze nie mając ku temu absolutnie żadnego powodu. No ale widać Ty do tego nie dorosłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
bozenarodzenie Re: Forum Wrocław pozrd Forum Kraków!! 20.04.03, 18:45 Dorosły /czyli Ty/ życzysz z okazji świąt wielkiej nocy czyli bez powodu. Oczywiście Tobie i Wszystkim Innym zyczę wszystkiego dobrego, szczęścia zdrowia , pomyślności zupełnie bez powodu a nie z okazji jakichś tam swiąt. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś