xyz_xyz_xyz 13.02.07, 18:56 wyjeżdżającymi z Polski? wiadomosci.onet.pl/1485159,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzychut Re: jak to było z tymi nieudacznikami 13.02.07, 18:58 Ale to chyba prezio ich tak nazwał? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: jak to było z tymi nieudacznikami 13.02.07, 19:11 Tyle, że ci normalni nieudacznicy muszą sami załatwić sobie pracę. Kazio ma Skrzypka, który dał kopniaka Syryjczykowi i już jest synekurka. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: jak to było z tymi nieudacznikami 13.02.07, 19:22 bo, jak to ująłeś, to normalni nieudacznicy są... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: jak to było z tymi nieudacznikami 13.02.07, 19:16 ten clown najwyrazniej nie wie, ze wszystkie miejsca na zmywakach juz obstawione 8-) a innej kariery to ja dla niego nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
allon [...] 13.02.07, 19:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: jak to było z tymi nieudacznikami 13.02.07, 19:28 jak zwykle ty wiesz lepiej od samego zainteresowanego co robi. --- Wiesz, gdyby Kuba miał męża magistrainżynieradoktorahabilitowanegoprofesora, który by zasuwał za dwoje, mógłby sobie pozwolić na odpalanie mentolów stówkami i zaśmiecanie netu tanią propagandą. A tak sam musi pracować. Frajer, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
allon Re: jak to było z tymi nieudacznikami 13.02.07, 19:34 przecież w chwili słabości zwierzył się kiedyś na forum, no i skoro pisać i czytać nawet po polsku nie umie, musi to być prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz Re: jak to było z tymi nieudacznikami 13.02.07, 19:49 wiesz, twierdziłaś też, że ja się zwierzałam, że jestem nulką. > i czytać nawet po polsku nie umie, musi to być prawda! i kto to mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Kuba, olej 13.02.07, 19:32 noo, fakt, mam ciekawsze zajecia btw: kalafior to kwiat, mogloby to nasowac bledne skojarzenia estetyczne zaden to kwiat wszak Odpowiedz Link Zgłoś