zarazzapomne11 19.02.07, 17:03 Umieram z ciekawości jakie są pierwsze wrażenia mieszkańców PRAGI po odbiorze kluczy ? Jest pięknie ? ; czy tak jak zawsze. Niebawem sama będę mogła odpowiedzieć sobie na to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czy.ja.wiem Re: Pierwsze wrażenia 19.02.07, 20:45 No generalnie jest OK, choc tak raczej pusto.W kilku mieszkaniach juz ostro idzie flizowanie, malowanie etc.Sam chcialbym juz zakonczyc ten etap....:( Odpowiedz Link Zgłoś
czy.ja.wiem Re: Pierwsze wrażenia 19.02.07, 20:46 No i niestety pojawily sie pekniecia. Odpowiedz Link Zgłoś
pragowicz Re: Pierwsze wrażenia 21.02.07, 12:36 Wszyscy pewnie pochłonięci sprawami wykończeń itp. My już mieszkamy. Większość prac za nami. Jedyne zmartwienie to chyba to jakich będzie się miało sąsiadów. ;) Pęknięcia owszem, pojawiły się. Ale czy ktoś spodziewał się, że ich nie będzie? Dla mnie prawdziwy problem to miejsce dla auta. Szok, że nie można kupić miejsca postojowego za ogrodzeniem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pragowicz Re: Pierwsze wrażenia 21.02.07, 12:37 Dopełnię wypowiedzi: jest OK. :D Odpowiedz Link Zgłoś
geoanja Re: Pierwsze wrażenia 21.02.07, 15:39 hej pragowiczu. ktora klatka??? bo mieszkan zamieszkanych mozna narazie policzyc na palcach 1 reki:) my juz finiszujemy konczymy malowanie i panele, po weekendzie przeprowadzka anka z klatki 3 Odpowiedz Link Zgłoś