tropem_misia1 09.02.10, 06:12 ,wszystko za mgłą? Zamazane ? Sił brak by żyć normalnie. Brak snu jest dla mnie jak ciężka ,nieuleczalna choroba. Nie spałam w nocy wiele. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziolo.zielone Re: Wyblakły kolory 09.02.10, 07:45 Tropciu lekarz nie pomógłby? Brak snu wykończy kazdego, ja już w miarę wystarczająco sypiam ale wiem coś o tym Odpowiedz Link
kolorowa_skarpetka Re: Wyblakły kolory 09.02.10, 12:01 a może coś Cię Tropciu martwi i dlatego? jeśli tak to warto spróbować skoncentrować sie na oddechu zamiast na troskach i odliczac wdech i wydech... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Wyblakły kolory 09.02.10, 17:30 Jest okay. Spałam gdy obudził mnie telefon.Potem już nie mogłam zasnąć. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Wyblakły kolory 09.02.10, 18:48 ale co zrobić z wyblakłymi kolorami? też chciałam o to zapytać farbka nie zawsze dostępna Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Wyblakły kolory 10.02.10, 17:35 wyjść rankiem na łąkę,kiedy trawa kapie się w rosie położyć się na plecach , a potem przeciągnąć i głęboko odetchnąć Odpowiedz Link