Gość: jadzik IP: *.bj.uj.edu.pl 25.04.03, 18:48 Myślę o rozpoczęciu drugiego kierunku. Czy edytorstwo da się jakoś przeżyć Jeżeli wiesz coś na temat tych studiów, to proszę o info... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agulha Re: edytorstwo IP: *.acn.pl / 10.67.0.* 06.05.03, 01:03 ...wiem, że w zeszłym roku miały ruszyć po raz pierwszy i nie ruszyły, bo zgłosiło się 17 kandydatów na 40 miejsc. Panie sekretarki mówią, że można się spodziewać zajęć od 8:30 do 17 w sob. i 8:30-15 niedz. co dwa tygodnie. Miałam dzwonić po nowiny do nich po długim weekendzie majowym. Jeśli jest nas już dwie kandydatki :-)), pozostańmy w kontakcie: agulha@acn.waw.pl. Jestem z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vaca _loca Re: edytorstwo IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 14.05.03, 14:13 To ja będę trzecia:) A gdzie dokładnie te studia? I czy to magisterskie czy podyplomowe albo jeszcze jakieś inne? Agulha, mogłabyś podać namiary na te panie sekretarki, bo nie wiem gdzie teraz tego szukac? ;) Też bym chętnie zadzwoniła... Z góry i z dołu dzięki:) Mo. Odpowiedz Link Zgłoś