kobieta65 23.02.07, 23:13 Czy w Barcelonie w ramach walki z wysoką ceną GJ "wygaszono" kotłownię bo kaloryfery nie za bardzo grzeją nawet na 5 przy otwartym oknie! Ktoś ma podobnie czy się czepiam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kobieta65 Re: Barcelona - ogrzewanie 23.02.07, 23:21 Myślałam, że zaproponujesz mi ogrzanie własnym ciałem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomeyk Re: Barcelona - ogrzewanie 24.02.07, 09:51 Na forum Maksiu nie zdobędzie się na taka finezję To zniszczyłoby jego image ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: Barcelona - ogrzewanie 24.02.07, 12:29 mmm. kobieto65.moje namietne gorace cialo czeka zby Cie ogrzac w te mrozne wieczory... Odpowiedz Link Zgłoś
bart71 Re: Barcelona - ogrzewanie 27.02.07, 21:34 Niestety w Londynie też tak jest, przynajmniej u mnie :( Chciałbym sam decydować od 0 - 5 jaką mam mieć temperaturę w mieszkaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
przymusinski Re: Barcelona - ogrzewanie 27.02.07, 21:50 Ja też mieszkam w Londynie i również mnie nie podoba się zmniejszenie ogrzewania. Konserwator powiedział mi, że choćby odkręcił na 5 to i tak więcej niż 20 st. C w mieszkaniu nie wyciągnę, bo w kotłowni jest przykręcone. Administrator Wócjciak napisała, że inetrwencje o więcej ciepła są sporadyczne i gdyby większość chciała to będzie cieplej, a przykręcili na prośbę mieszkańców. Więc apeluję: kto jest za tym, żeby było cieplej niech pisze maila do Administracji to może to coś ruszy. Wkurza mnie, że nie mogę mieć cieplej. Nie mieszkamy w końcu w blokach socjalnych i jak ktoś chce oszczędzać niech sobie zakręci kaloryfery, a nie wszyscy zostaliśmy zmuszenie do zakładania swetrów. Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
ja4321 Re: Barcelona - ogrzewanie 27.02.07, 22:39 Jak chcesz sobie kręcić to sobie dom wybuduj! Odpowiedz Link Zgłoś