Dodaj do ulubionych

Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwestora

IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.02.07, 21:10
Miałem okazje nadzorować jeden z końcowych etapów Towera. Uważam, że to jedna
jedyna taka inwestycja w Krakowie ( może z wyjątkiem Angel, ale to mierzy sie
inną miarą zwłaszcza cenową) w której inwestor nie załował środków i starań
dostarczając najwyższą jakość.
aktualnie, z mieszkań ppodobnych klasowo a jednocześnie dostepnych w
sprzedaży można zwrócić uwagę jedynie na Angel City - budowany przy
Politechnice kompleks powinien w mojej ocenie zaspokoić potrzeby klientów
którzy nie zdążyli na Salwatorską wieże.
Obserwuj wątek
    • Gość: ex-klient Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 13:33
      Salwator miał dla mnie wybudować mieszkanie, ale nie udało mu się
      (inwestycja Bobrzyńskiego/Przemiarki).

Salwator zerwał ze mną umowę "z przyczyn obiektywnych, które nie leżą po stronie
      spółki".

To jest dopiero tryumf Salwatora. Salwator tryumfuje nad klientami-frajerami,
      ktorzy byli na tyle głupi, że mu zaufali.
      • Gość: Andrzej Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.02.07, 14:32
        Ja nie wnikam w Twoje problemy,ani w Twoją interpretację punktów umowy którą
        podpisaleś. Mówie tylko że Salwator Tower to coś niepowtażalnego, wobec czego
        każdy kto ma jakiekolwiek pojęcie o nieruchomosciach nie przejdzie obojetnie.
        To naprawde najwyższa jakość dla odpowiedniej klasy klientów. Nie wszędzie
        mozna spotkać pole golfowe, basen i kawiarnie.
        • Gość: ubawpopachy Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 16:22
          Eeee ... że co?
          POLE golfowe w Salwator Tower?
          Czy Ty widziałeś kiedykolwiek POLE golfowe?
          • Gość: Asmodeusz Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 17:17
            To proste - na dachu wieżowca uderza się w piłeczkę, a potem się za nią skacze:)
            • Gość: gringo Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: *.eranet.pl 25.02.07, 21:36
              no prawie hehe
              ale musicie przyznać że wygląda imponująco
              salwator.com.pl/pl_,aktualna_oferta_prd_dziennik_budowy_salwator_tower_lS.php?gal=8&galer_bezp=aTvv&gal_bezp=a&pr_id_bezp=lS#nad
              • Gość: Majka Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: *.unregistered.net.exatel.pl 26.02.07, 15:43
                oglądaliście Silver? Tam coś podobnego było.
                Salwator T. to przykład jak zachód wdziera się do nas drzwiami i oknami.
                Teraz będziemy nawet mieszkać jak oni:)
              • Gość: kondi Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: 4.79.245.* 26.02.07, 15:45
                i pomyśleć że jeszcze rok temu było tam po 5000 za metr:/
                Teraz można se pluć w brodę.
                • Gość: Sławek Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 20:05
                  wydaje mi sie że to jeden z najgorszych deweloperów w Polsce , niebęde sie
                  rozpisywał ale co by tam niebyło i tak to nieodzwierciedla tego co zrobili
                  ludzią w całej polsce.Nikomu niepolecam tej firmy a przytych cenach sami sie
                  niedługo utopią. Jeszcze pare lat.
          • Gość: ap Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: 217.111.68.* 13.03.07, 16:55
            mini-golf dla scislosci.
            to dosc popularne na zachodzie.
        • borkowskieblonia Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe 01.03.07, 13:14
          jeżeli tak znasz się na budowaniu jak na ortografii - a to wielce prawdopodobne
          pisząc NIEPOWTAŻALNY - to wspólczuję mieszkańcom tego potwora
          architektonicznego.
          wyraźnie Salwator zatrudnia prawdziwych fachowców.
          pewnie tynk już się sypie na głowę...
        • Gość: liwia Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: *.gprspla.plusgsm.pl 24.04.07, 19:57
          No nie, pola golfowego nie mamy. Jedynie korty tenisowe.
        • Gość: Jarek-były klient Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 23:05
          Tak, a oprócz tego sąsiedzi gapiący się sobie codziennie rano w talerz bo
          ciasnota między wieżami nie do opisania. Jak będę chciał mieć kawiarnię w koło
          domu, to sobie kupię mieszkanie na starym mieście! Klimat nie ten sam, a i
          prestiż prawdziwy a nie sztucznie napędzany przez oszołomów sztucznie
          dorabiających ideologię do miernej lokalizacji i wykonastwa za absurdalną cenę.
    • Gość: gość Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 12:34
      Piszesz o płytkach cersanit za 14 zł. za metr są na prawie wszystkich blokach w
      Krakowie i pewnie całej Polsce, prawie bo niektórzy dają froższe o pare zł.
      • Gość: Majka Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: *.unregistered.net.exatel.pl 28.02.07, 13:31
        Ty chyba nie wiesz co to porządna płytka jest:)
        salwator.com.pl/pl_,aktualna_oferta_mieszkania_prd_dziennik_budowy_salwator_tower_lS.php?gal=2&galer_bezp=aTvv&gal_bezp=a&pr_id_bezp=lS#nad
        to zdecydowanie nie wyglada jak cersa-coś... dla mnie wygląda bardzo fajnie.
        • Gość: kamień Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: 64.195.175.* 01.03.07, 05:03
          To jest naturalny kamień a nie żadna płytka, u nas na eko parku w wejsciach i
          na parterach wszystkich klatej jest też kamien naturalny!
        • Gość: gość Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.07, 08:20
          salwator.com.pl/pl_,aktualna_oferta_mieszkania_prd_dziennik_budowy_salwator_tower_lS.php?gal=4&galer_bezp=aTvv&gal_bezp=a&pr_id_bezp=lS#nad
          To cersanit za 14 dla wielu a dla wielkich inwestorów za 12-13 zł.
          Skorupa piaskowiec środek kicha jak na górce.
          • borkowskieblonia Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe 01.03.07, 13:17
            i jak to w wieżowcach.
            ktoś nad głową załatwia się w WC ...
            jak miło...
            • tuja444 Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe 01.03.07, 13:39
              ty chyba jesteś nie z tego świata!

90% mieszkań to zabudowa pietrowa!
              • borkowskieblonia Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe 01.03.07, 16:38
                uważasz że 90 % ludności pozwala sobie na załatwianie się sąsiada "nad głową"?

nie każdy ma takie spojrzenie na świat jak Ty - pozostaje współczuć...
                • Gość: ... Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: *.unregistered.net.exatel.pl 01.03.07, 18:30
                  jestem pewny ze w mlodosci rodzice wrzucali cie do kibla i teraz masz
                  traume...szkoda:)
                • Gość: kamień Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: 64.195.175.* 02.03.07, 04:58
                  A do borkowskiegó..: zmień temat bo nie masz nic mądrego do powiedzenia! Jak
                  czytam takie posty to nabieram przekonania, że wiele z nich to robota bardzo
                  tępych konkurentów którzy nie maja nic do roboty!
          • Gość: kamień Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: 64.195.175.* 02.03.07, 04:54
            jeszcze nie widziałem budynku w którym klatka p,poż byłaby wykładana kamieniem,
            za to w wieży są cichobieżne szybkie windy firmu Kone a z klatek mozna
            skorzystac jak przydaży się awaria
            • Gość: dodek Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: *.eranet.pl 03.03.07, 09:57
              salwator tower to absolutnie najwyższy standard. Jeżeli ktoś mówi inaczej -
              kłamie. Jeżeli ktoś nie wierzy - zapraszam na budowę. Pozdrawiam sąsiadów.
              • anialukasz Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe 14.03.07, 10:14
                Tez chcialbym Cie zaprosic do nas na Mehoffera 103 do Wawy niestety cała Polska
                wie co i jak. Salwator porazka i mojego zdania nic niezmieni nawet opowiesci o
                super wiezy w Krakowie pewnie niedlugo skonczy jak wieza w Pizie powodzenia.
                Pozdro
                • Gość: ja Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: *.unregistered.net.exatel.pl 14.03.07, 17:42
                  nie chce cię martwić ale ona już stoi i wygląda na to że ma się dobrze
                  • dynamore Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe 14.03.07, 19:14
                    niestey blok na Pilotow jeszcze nie skonczony (rok opoznienia) a juz ma wady
                    • Gość: darek z pilotów Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 00:21
                      Bzdura i kłamstwo. Mieszkam w 3 budynku wybudowanym przez Salwator na Pilotów,
                      kupiłem mieszkanie po 3.500 i żałuję że nie stać mnie było na zakup inwestycję
                      bo warte jest dwa razy tyle! Standard ekstra, windy Kone, jedynie nie podobał
                      mie się na początku kolor płytek na klatce, ale już się przyzwyczaiłem.
                      Pozdrawiam prawdziwych sąsiadów!
                      • Gość: lokator_pilotów Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: *.insoft.com.pl 19.04.07, 17:22
                        Z jednym mogę się z tobą zgodzić, płytki sa faktycznie paskudne, ale można się
                        do nich przyzwyczać. Ale co do jakosci wykończenia to pozostawia on wiele do
                        życzenia. Niedomalowania, cieknące rynny, psujące się windy, cieknące zawory,
                        ciągle niedomykające się drzwi do klatek. To tak wygląda codziennośc na
                        Pilotów. Coś mi się wyadaje, że znasz tą inwestycję jedynie z opowieści
                        • Gość: zkuznicy Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 17:32
                          To codzienność nie tylko pilotów ale całego salwatora. Tak maja ze klienta
                          olewają.
                          • Gość: lokator_pilotów Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe IP: *.telnet.krakow.pl 19.04.07, 22:29
                            Żeby tylko olewali to by nie było tak źle. Teraz chcą 25 tys. za miejsca
                            parkingowe pod blokiem, które sobie przywłaszczyli.
                            Lokatorom pozstawili cale trzy!!!
                            • Gość: iTuTeżSzaleją salwator kameleony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 17:22
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=46705468&v=2&s=0
    • anialukasz Re: Tower Salwatora - co by nie mówić tryumf inwe 11.07.07, 10:10
      Skur... buduja jakies pola golfowe na dachach a ludzie w warszawie juz 3 rok
      bez mieszkan obiecywali przed cala polska 30 czerwca na bank oddadza, kupa
      zlodzieji ograbili ludzi na Mehofera zeby sie w Krakowie pokazac! Nasze
      pieniadze poszly w ta inwestycje a teraz nawet nie staraja sie jakos zalagodzic
      tej sytuacji tylko dalej ciagna to bagno mam nadzieje ze wiekszosc tych
      kretynow znajdzie sie kiedys w podobnej sytuacji czego z calego serca im
      zycze!!! Niech sobie graja w tego golfa na dachu i skacza jak psy za pilka i
      koncza w cierpieniach tak jak my od 3 lat cierpimy niemogac dostac swojej
      wlasnosci.
      PS. Do pana ktory w programie u Pani Jaworowicz trzymal strone Salwatora i
      mowil ze jest zadowolonym klientem i dostanie mieszkanie w czerwcu 2007.
      CO TERAZ KRETYNIE NADAL ZADOWOLONY?
      • Gość: alek Re: Tower Salwatora - riposta IP: *.unregistered.net.exatel.pl 11.07.07, 10:49
        Ej stary... hola hola
        jak budują dobrze w kraku to chyba można się tylko cieszyć?! Tak?!
        W wawie im się noga powinęła bo gmina nie mogła sobie poradzić ze stanem prawnym
        gruntu! Są czasem tak zwane obiektywne przyczyny (głupota urzędasów, deszcze,
        pożary inne nieszczęścia)na które za cholere nic nie poradzisz. Nie rób z siebie
        dupka i nie pisz bzdur - zwłaszcza że to forum krk a nie warszawskie.
        • anialukasz Re: Tower Salwatora - riposta 11.07.07, 15:28
          Smieszne! Daj spokoj moze i ktos sie cieszy ale nie my szczegolnie ze to za
          nasza kase pobudowali ta super Tower. A nami zamiast konkretnie sie zajac po
          sprzedazy mieszkan w kraku to dalej cos kombinuja a tak zwane obiektywne
          przyczyny nie tycza sie faktu ze budowa nadal nie jest ukonczona a w tym
          napewno nikt niezawinil jak tylko Salwator i jego beznadziejne podejscie do
          budowy.
          Dupka robisz tylko z siebie broniac bandy oszustow!
          • Gość: alek Re: Tower Salwatora - riposta IP: *.unregistered.net.exatel.pl 11.07.07, 16:35
            Ja nie bronie. Ja po prostu mam mieszkanie i jestem zadowolony. Znajomi kupili
            na innej ich inwestycji - Mozarcie i są zadowoleni. Ciężko mi wierzyć że gdzie
            indziej zachowują się inaczej. No chyba że w wawie pracują dla nich rodzimi
            Warszawiacy. To wtedy to co piszesz jest możliwe hehe.
            A poważnie to z tego co ja słyszałem mają tam problemy ze stanem prawnym gruntu.
            To problem większości deweloperów w tym pięknym kraju.
            Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka