Gość: krakus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 12:39 Jakie opinie macie drodzy forumowicze o tej firmie? czy jest wiarygodna wsrod krakowskich deweloperów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kie Re: miechowianka IP: *.ghnet.pl 29.04.07, 13:47 Bardzo dobry i sprawdzony deweloper, jestem jego klientem i jestem bardzo zadowolony, slyszalem opinie ze Miechowianka jest w czolowce najlepszych deweloperow w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawcio Re: miechowianka IP: *.autocom.pl 29.04.07, 19:11 Niom....zaraz za Salwatorem i Wawel Service :o)... nie no zartuje...podobno w miare przyzwoity...ale lokalizacja strzelcow to koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annieoki Re: miechowianka IP: *.237.spine.pl 06.05.07, 10:50 Następną inwestycję mają mieć gdzieś w okolicy ul. Mogilskiej i Parku Lotników - ale pewnie dopiero za kilka miesięcy wprowadzą ją do sprzedaży (4 wysokie bloki). Tak powiedział mi jakiś czas temu właściciel Miechowianki, ale wtedy było to na etapie planowania może z tym wyjątkiem, że już tam zakupili atrakcyjną działkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wse Re: miechowianka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 17:23 A co tam wogole na budowie slychac ma ktos jakies informacjie co robia i jak szybko robia albo jak macie jakies zdjecia to dajcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: miechowianka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 13:14 witam forumowiczow jak postepy w budowie na ul. strzelców co tam wogole sie dzieje? ma ktos jakies foty? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś