Gość: tom Murapol numer jeden wśród nierzetelnych firm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 12:14 mieskzania kupuje sie raz na długi czas więc każdy ma swoj głos ja oddaję na MURAPOL, terminy przesunięte o ponad rok, w standardzei brak tynków na sufitach, balustrada na balkonie to fragment elewacji, mieszkania pękają dziura w ścianie że dłoń można wsadzić, a obsługa mówi że tak musi być bo budynek się rusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek CMS Developer IP: 217.147.104.* 20.06.08, 16:43 Znany takze jako: CMS Instalsystem, CMS Galicja Firma naprawde tragiczna. Lamie podpisane umowy, nie dotrzymuje terminow, zaniza standard wykonania. Na kazdym kroku zwodzi i oszukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Re: Ranking najgorszych deweloperów IP: *.ep.krakow.pl 03.07.08, 14:22 Zdecydowanie najgorszym deweloperem jest Angel Invest na Sławkowskiej. Poziom totalne dno, ludzie którzy tam pracują zachwują sie jakby nie wyszli jeszcze z przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirosław 44 As Bau IP: *.61.akron.net.pl 12.07.11, 14:22 Zgadzam się z opiniami poprzedników. Firma naprawde tragiczna. Nie dotrzymuje terminów, zaniża standard wykonania, oszukuje w umowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient As Bau Re: As Bau IP: *.xdsl.centertel.pl 16.01.13, 08:37 W sierpniu 2012 roku podpisałem akt notarialny zakupu mieszkania mieszczacego sie na Rynku Krzeptowej Doliny w Kzreptowie z terminem oddania mieszkania wrzesień 2012. Jest styczeń 2013 a Rynek Kzreptowej Doliny wygląda jak po wojnie , stan prac sugeruje, że najwcześniej zakończą sie moze z końcem 2013? Pani odpowiedzialna za sprzedaż nie odpowiada na telefony, nie odpowiada na emaile, a skargach na takie traktowanie klientów Jeden z "ważnych" Dyrektorów odpowiada, ze nie widzi w tym nic złego, ponieważ Pani nie ma "obowiazku siedzieć w firmie" Nie wiedząc o tym, z eodpowiadanie na telefony klientów nie wymaga siedzenia w firmie. Stan faktyczny jets taki, że płacę odsetki od pzrelanego kredytu na rzecz As Bau a Deweloper ani myśli wywiazać sie z umowy. W tym czasie znajmoi decydując sie na innego Dewelopera już mieszkają w swoim mieszkaniu. STANOWCZO RADZĘ UNIKAĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: symfonia Re: As Bau IP: *.217.146.194.generacja.pl 06.05.13, 16:26 Witam, tez kupilam u nich mieszkanie w krzeptowej dolinie i czekam na nie od lutego tamtego roku!!!!! moze powinnismy jako kupujacy zebrac sie wszyscy razem i złożyc pozew grupowy. Podaje nizej mojego maila symfonia87@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
karlos44 Re: As Bau 29.06.13, 13:09 Nie wiem czy As Bau ci to mieszkanie dokończy bo z tego co sie słyszy to raczej długo ta firma nie przeżyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Angel Invest POland - to dno IP: *.ep.krakow.pl 03.07.08, 14:24 Przestrzegam wszystkich przed kupnem u tego developera żadne Angel Plazy ani angel City to totalne dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczekujący Re: Ranking najgorszych deweloperów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.08, 21:38 Univers: obsługa klienta - miejsce 1. "Od poniedziałku prace ruszą..." (słyszane od wielu miesięcy) terminowość - miejsce w pierwszej trójce - np. na Bartla 2 lata opóźnienia względem pierwotnego planu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Ranking najgorszych deweloperów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 14:23 a jak w tym towarzystwie wygląda Leopard??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tim Re: Ranking najgorszych deweloperów IP: *.compower.pl 03.08.08, 13:07 Star Inwestment za Polne Zacisze w Modlnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo Re: Ranking najgorszych deweloperów IP: *.ghnet.pl 15.08.08, 20:20 UNIVERS !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Ranking najgorszych deweloperów IP: 91.206.154.* 06.09.08, 23:46 Za Polne Zacisze Stacja Paliw Zator a dokładniej przedstawiciel Wiesław Furmanek. Odpowiedz Link Zgłoś
krakuska.pl Re: Ranking najgorszych deweloperów 16.08.08, 14:39 A moja koleżanka kupiła w tej firmie mieszkanie dla córki. To znaczy mówiła mi o tym jakiś rok temu,że "zapisała" sie na to mieszkanie. Ale od tej pory nie miałam kontaktu z koleżanką. A tak się cieszyła, że córka bedzie "na swoim". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Ranking najgorszych deweloperów IP: 194.42.110.* 16.08.08, 23:53 Do listy na pierwszym miejscu kwalifikuje się ACTIV INVESTMENT czytaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=83415144 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megatronix Re: Ranking najgorszych deweloperów IP: *.watf.cable.ntl.com 14.09.08, 18:37 A co jest nie tak z Super-Krakiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleo Re: Ranking najgorszych deweloperów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 15:42 SM STASZICA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olala Re: Ranking najgorszych deweloperów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 21:13 Activ investment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Ranking najgorszych deweloperów IP: 217.147.104.* 09.07.09, 09:16 UNIVERS bije wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Ranking najgorszych deweloperów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.10, 11:24 DOM-BUD Kraków, buduje w Wieliczce domy na bagnach wyniszczając przy okazji sąsiedztwo najlepiej widać na: www.youtube.com/watch?v=J8M3lq3Bp8A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian As Bau ! z Wrocławia IP: *.61.akron.net.pl 12.07.11, 14:20 Nie rozumiem na jakiej podstawie ten deweloper jeszcze funkcjonuje na rynku? MAFIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: As Bau ! z Wrocławia IP: *.home.otenet.gr 29.07.11, 07:10 UNIVERS zdecydowanie prowadzi! Do tej pory nie skończyli mieszkań na Bartla 19- mieli je oddać w 2007r. Teraz nie robią nic!!!! UWAGA! Przemianowali się na ZIELONE KLINY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: As Bau ! z Wrocławia IP: 194.156.44.* 13.10.11, 12:44 UNIVERS, UNIVERS i jeszcze raz UNIVERS!!!! po 5-ciu ( słownie - pięciu ) latach od zapłacenia mieszkania, a po roku wprowadzenia się na plac budowy, dalej dookoła krajobraz księżycowy, blok postawiony obok, a niedokończony nr7 zjada grzyb. I przemianowali sie na ZIELONE KLINY! żeby w to uwierzyć - trzeba zobaczyć na własne oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szedr55 Re: Ranking najgorszych deweloperów IP: *.centertel.pl 09.10.12, 16:34 Ostrzegam wszystkich przed tym biurem,pani Siostrzonek przed kupnem obiecują wszystko każdą najdrobniejszą rzecz trzeba zpisać bo wszystkiego się póżniej wyprą . Po kupnie mieszkania nie odbierają telefonów nie odpisują na pisma mają to wszystko w d.... . Gwarancja ich nie obowiązuje, tanie materiały oszuści. Brak gwarancji na piec na oczyszczalnie. Oszuści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiem Re: Ranking najgorszych deweloperów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.10.12, 11:22 WESTBUD (ogłosili upadlosc)',WESTBUD DEVELOPER obecnie RANMANN z Wrocławia (ten sam prezes).. Mało tego ze oszukują potencjalnych nabywców, to za wszystkie szkody obwiniaja wykonawców. Przestrzegam wszystkich przed jakimkolwiek spotkaniem z przedstawicielami tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: Ranking najgorszych deweloperów beata czenczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 19:22 uwaga na UNIVERS SYSTEM SP. Z O.O. PREZESI BEATA CZENCZEK I TOMASZ KASPRZYK GARAŻU NA UL. LUBOSTROŃ DO DZIŚ NIE OTRZYMAŁEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ILKA Re: Ranking najgorszych deweloperów beata czencze IP: *.doplaty.gov.pl 17.04.13, 12:53 Znalazłam ten post i mam pytanie czy jest jeszcze coś na Lubostroniu problematyczne bo chcieliśmy kupic tam mieszkanie na Lubostroniu 22 i będę wdzięczna za każdą podpowiedź. Wiem, że jest tam problem z garażem ale czy z czymś jeszcze? Bo może mieszkańcy zgodzą sie na remont tegop garażu za własne pieniądze, w końcu to chyba nie jest tak dużo za cenę zdobycie oddania budynku do użytkowania, bo chyba taki tam jest problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Ranking najgorszych deweloperów beata czencze IP: *.telico.pl 16.01.14, 10:50 Tez jestem z poszkodowanych ktorzy maja miejsce postojowe w budynku G2 trzeba sie zebrac i podjac decyzje co dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iglo Re: Ranking najgorszych deweloperów beata czencze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.14, 10:26 a propos beata czenczek i tomasz kasprzyk to sprawa jest w prokuraturze. świadkowie przesluchani. beata czenczek chętnie przychodzi na policje i wyjasnia mówiąc, że nie ma jej winy ale są twarde dowody, że prowadzi inną firmę a wcześniejszej nie skończyła. tomasz kasprzyk zmienił nazwisko. ale i tak zarzuty dostaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Re: Ranking najgorszych deweloperów beata czencze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.14, 01:00 Pani Beata i Pan Tomasz zlikwidowali ,, Zielone kliny ''.... Nie ma już biura ... Czyżby kolejna upadłość firmy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptaszek Re: Ranking najgorszych deweloperów IP: 46.22.167.* 19.10.15, 07:58 FUH Magnolia Ernest Młynarski - po stokroć nie polecam, jeśli ktoś ma czas na chodzenie po sądach i walczenie o to, co się każdemu nabywcy mieszkania należy, to niech kupuje od tego pana... Najgorszy deweloper wszechczasów. Po zakupie mieszkania z wadami, brak jakiegokolwiek kontaktu i chęci współpracy. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś