Gość: Julia IP: *.chello.pl 13.03.07, 07:19 jakie macie doświadczenia ze szkołą 162.Ma tam chodzić moje dziecko ale po tym co słyszałam od rodziców jestem przerażona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga330 Re: szkoła nr 162 IP: *.eranet.pl 21.03.07, 13:40 nie polecam-po któtce to jest tak że dzieci same sobie oceny wpisują,uwagi. najgorzej jest z angielskim -pani uwa ża że książki nie są po to aby je przerabiać. moja córka tam chodzi od września 2006 do 3 klasy i ledwo umie licztc do 10.pani jest na etapie alfabetu W 3 KLASIE!oczywiscie przepisuje dziecko gdzie indziej-inny przypadek -dzieci z klasy 1szej-poszly na rekolekcje- pani miała je spod kościoła odebrać-ZAPOMNIAŁA gdyby nie trzeżwość jednego chłopca co miał telefon i zadzwonił po mamę.mieszkam obok szkoły co najmniej raz w tygodniu jest tam pogotowie do ucznia- nauczycielki nie pilnują dzieci. jak lekcje saod 7.45 do 11tej to przerwa śniadaniowa jest o 10.35.co z tego że są kamery i nowa szkoła -ja dałam sie na to nabrać. i dzieciom nie wolno na wycieczki jezdziźć-zarzadzenie p dyrektor-toalety brudne bez papieru nikt tam nie sprzata. proszę sie poważnie zastanowić- weyżej jest szkoła katolicka ale wcale tego nie widać moi znajomi nie są wierzący a ich dzieci tam się uczą.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś