wodnik74 07.05.03, 22:02 straszny tu tłok i wszyscy sie przepychają, żeby coś napisać .... przydałby się jakiś bot, albo przynajmniej moderator :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emka_1 Re: jak zwykle 07.05.03, 22:09 he, he... aboz to nie wiesz Wodniku, ze umarło to forum i czeka zmartwychwstania:)) Bot się oddalił skutecznie, choć czasowo, jak zeznal przed oddaleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: jak zwykle 07.05.03, 22:16 no tak, zapomniałam, że umarło ... to co, mamy dziś noc żywych trupów??? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 jesli o mnie chodzi... 07.05.03, 22:23 to jak najbardziej. Mogę nawet udatnie straszyć:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: jesli o mnie chodzi... 07.05.03, 22:27 no to pokaż jakąś straszną sztuczkę :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: jesli o mnie chodzi... 07.05.03, 22:39 Sztuczka, to wziąć się i zniknąć, a straszenie to całkiem poważna sprawa:))) Ja jestem tradycjonalistka i straszenia w kompie nie opanowałam.Specjalizuje sie w dzwonieniu łańcuchami oraz wyciu okrutnie żałosnym (grubym głosem). Jeszcze umiem zimną stopką z nienacka dotknąć:)))) a propos miłości do polszczyzny - kocham nienacka i omacka:))) Gnebi mnie natomiast czas ter. tryb orz. od ocknąć sie:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: jesli o mnie chodzi... 07.05.03, 22:43 emka_1 napisała: > Gnebi mnie natomiast czas ter. tryb orz. od ocknąć sie:(((( chyba nie ma czasu ter. - ktoś się po porostu ocyka i jest już ocknięty ... tak to sobie przynajmniej wyobrażam ... Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: jesli o mnie chodzi... 07.05.03, 22:45 no właśnie nie na:((( a ja wolno się ocykam albo ockam??? I bardzo chciałabym wiedziec co robie, bo jak sie juz ockne, to po herbacie:(( Nie widziałam tez nigdy omacka, choc po nim chodze. Ciemno wtedy cholera i nic nie widać:( Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: jesli o mnie chodzi... 07.05.03, 22:47 może to jest własnie czwarty wymiar??? ja też czasem wychodzę z założenia, chodziaż wcale do niego nie wchodziłam ... Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: jesli o mnie chodzi... 07.05.03, 22:49 z tego co mi mówiono,czwarty wymiar to wymiar sprawiedliwości, a piaty to wymiar podatku;((( Ale się strasznie zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: jesli o mnie chodzi... 07.05.03, 22:53 no sypiesz tymi strasznymi sztuczkami jak z rękawa. Ze swojej strony dodałabym, że strasznie mnie głowa boli :)))) (aż się sama zlękłam) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: jesli o mnie chodzi... 07.05.03, 22:58 się zaraziłas ode mnie:((( to przchodzi przez sieć niestety. Bardzo mi sie podoba ostrzeżenie na stronach bibliotecznych - zbyt długie czytanie może wywoływac bol głowy:))) Teraz musze zniknąc na dluższa chwilę, ale jeszcze pewnie zajrzę:))Jak dożyje końca robótki. Co ja gadam, juz nie zyję:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 to pracuj, pracuj 07.05.03, 23:01 trzymam kciuka na komputerach też powinien być taki napis. Fabrycznie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: to pracuj, pracuj 07.05.03, 23:40 Dzieki:))) trzymałas niezwykle skutecznie, bo this is the end:))))Cóż za wspaniałe uczucie skończyć ze zmorą tłamszącą jestestwo:))) Odpowiedz Link Zgłoś