Gość: look_ash IP: *.poczta-polska.pl 19.03.07, 13:03 gdzie można napic sie wina w milej atmosferze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kpiarz Re: winiarnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 08:13 W Wilkowyjach na ławeczce przed sklepem. Na zdrowie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wieslaw Re: winiarnie IP: *.3-79-r.retail.telecomitalia.it 22.03.07, 13:09 Swietna winiarnia jest na slawkowskiej Bodega. Mila obsluga wina doskonale, a i nie spotkasz tam lumpa bo ceny sa zaporowe. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konewka Re: winiarnie IP: *.chello.pl 27.03.07, 13:51 Proponuje nowy pub na Sławkowskiej 4-Moana Bar. Mila atmosfera, malo knajpiana, swietny wystrój-cudowne podmorskie foty. Kulturalnie ale nie sztywno....no i specjalizuja(m.innymi)w austriackim winie! polecam na mily wieczor we dwoje i wypad ze znajomymi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurek Re: winiarnie IP: *.chello.pl 23.05.07, 01:40 sprawdziłem adres Sławkowska 4, nie jest to typowa winiarnia ale uwaga!!! białe wino podają w takiej temperaturze, że większość krakowskich restauracji i to tych "och ę" powinno się spalić ze wstydu. Do tego mają austriacki Gruner Veltliner, kto zapuścił się do Austrii na narty wie o czym mówię. Do żadnego ogródka nikt mnie siłą nie zaciągnie. Jutro po pracy ciągne znajomych na zimne orzeźwiające wino. Polecam w takie dni jak dziś i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supertoscan Re: winiarnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 13:08 Polecam Enotece Vino Divino ul.Wielopole . Jest to sklep z winami ale maja rowniez bar i... jeden stolik :) ale jest fajna admosfera mozna porozmawiac o winach, wypic prosseco na aperitif , biale i czerwone, przekasic crostini z pyszna toskanska oliwa (gratis)a na deser cantuci z win santo i pyszne espresso. Wina maja wloskie z wlasnego importu i naprawde jest tam troche jak w enotecach w pieknej Toskanii. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal Re: winiarnie 07.05.07, 17:53 Ja również polecam winiarnię na Wielopolu. Wybór win nie jest może powalający, natomiast są one naprawdę dobre, w różnych przedziałach cenowych. No i ten uroczy stoliczek :) Odpowiedz Link Zgłoś