IP: *.poczta-polska.pl 19.03.07, 13:03
gdzie można napic sie wina w milej atmosferze?
Obserwuj wątek
    • Gość: kpiarz Re: winiarnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 08:13
      W Wilkowyjach na ławeczce przed sklepem.
      Na zdrowie !!
      • Gość: Wieslaw Re: winiarnie IP: *.3-79-r.retail.telecomitalia.it 22.03.07, 13:09
        Swietna winiarnia jest na slawkowskiej Bodega. Mila obsluga wina doskonale, a i
        nie spotkasz tam lumpa bo ceny sa zaporowe. Polecam
    • Gość: Konewka Re: winiarnie IP: *.chello.pl 27.03.07, 13:51
      Proponuje nowy pub na Sławkowskiej 4-Moana Bar.
      Mila atmosfera, malo knajpiana, swietny wystrój-cudowne podmorskie foty.
      Kulturalnie ale nie sztywno....no i specjalizuja(m.innymi)w austriackim winie!
      polecam na mily wieczor we dwoje i wypad ze znajomymi!
      • Gość: kurek Re: winiarnie IP: *.chello.pl 23.05.07, 01:40
        sprawdziłem adres Sławkowska 4, nie jest to typowa winiarnia ale uwaga!!! białe
        wino podają w takiej temperaturze, że większość krakowskich restauracji i to
        tych "och ę" powinno się spalić ze wstydu. Do tego mają austriacki Gruner
        Veltliner, kto zapuścił się do Austrii na narty wie o czym mówię. Do żadnego
        ogródka nikt mnie siłą nie zaciągnie. Jutro po pracy ciągne znajomych na zimne
        orzeźwiające wino. Polecam w takie dni jak dziś i nie tylko
    • Gość: supertoscan Re: winiarnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 13:08
      Polecam Enotece Vino Divino ul.Wielopole . Jest to sklep z winami ale maja
      rowniez bar i... jeden stolik :) ale jest fajna admosfera mozna porozmawiac o
      winach, wypic prosseco na aperitif , biale i czerwone, przekasic crostini z
      pyszna toskanska oliwa (gratis)a na deser cantuci z win santo i pyszne
      espresso. Wina maja wloskie z wlasnego importu i naprawde jest tam troche jak w
      enotecach w pieknej Toskanii.
      • oryginal Re: winiarnie 07.05.07, 17:53
        Ja również polecam winiarnię na Wielopolu. Wybór win nie jest może powalający,
        natomiast są one naprawdę dobre, w różnych przedziałach cenowych. No i ten
        uroczy stoliczek :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka