Dodaj do ulubionych

Fronton ul:Storczykowa

IP: 195.24.11.* 20.03.07, 17:43
Jak w temacie, czy ktos ma jakies dokladniejsze iformacje na temat tej
inwestycji??
Umowy rezerwacyjne mialy byc podpisywane na poczatku roku a tu dalej cisza.
czy ktos wie czy pozwolenie juz maja?

czy jest moze ktos na forum kto tez tam zarezerwowal mieszkanie??
Obserwuj wątek
    • Gość: zzz Re: Fronton ul:Storczykowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 18:37
      Na targach mieszkaniowych nie reklamowali tej inwestycji,tzn.nie ma nic w
      folderze reklamowym.Więc trudno cokolwiek powiedzieć.Ale może po prostu nie
      umieścili wszystkich inwestycji ze względu na ograniczone miejsce reklamowe.Na
      stronie Internetowej jest informacja,że jeszcze jest dostępnych 6 lokali,więc
      jakieś rezerwacje chyba są,ale nie wiem,jak często ta strona jest
      aktualizowana.Pozdrawiam!

www.ankiety-online.pl/survey.php?id=SurveyPage&survey=cc0f7397406534&page=0
      • Gość: Klimka Re: Fronton ul:Storczykowa IP: *.cable.ubr03.brom.blueyonder.co.uk 20.03.07, 21:59
        w pytaniu 53 jest błąd,powinno być że te pytania dotyczą osób zainteresowanych
        kupnem domu :)
        • Gość: Klimka Re: Fronton ul:Storczykowa IP: *.cable.ubr03.brom.blueyonder.co.uk 20.03.07, 22:03
          a na końcu, dochodu brutto czy netto?

A tak wracając do tej Storczykowej, to mnie to już troche niepokoi, skoro nawet
          nie mięli tego na targach.
          W grudniu zarezerwowałam mieszkanie i co, teraz mam czekać do grudnia żeby
          umowe jakakolwiek podpisać?
          Nie wiem co robić, chyba trzeba się za czymś innym rozglądać! :(
          • Gość: zzz Re: Fronton ul:Storczykowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 17:58
            Hmm..Może na targach nie wystawiali tej inwestycji,bo mają juz podpisane
            wszystkie rezerwacje?Może niech pani spróbuje skontaktować się z firmą. Przykro
            mi,że wszystko się przedłuża,ale jeżeli znalazła pani wymarzone lokum,to może
            warto trochę poczekać?Jeżeli jest Pani jednak zainteresowana jakąś konkretną
            lokalizacją,to posiadam folder reklamowy z targów i ulotki,chętnie
            poszukam ,prosze pytać :-)
            Ślicznie dziękuję za zainteresowanie się ankietą :-) Nie chciałam już nawoływać
            do jej wypełnienia,bo z różnymi reakcjami się spotykam,nawet z
            agresją.Postanowiłam jednak wkleić linka i bardzo dziękuję,że Pani się nim
            zainteresowała.Zdaję sobie sprawę z błędów popełnionych w ankiecie,ale niestety
            po opublikowaniu jej nie mam już możliwości ich poprawienia.Oprócz literówek i
            błędów składniowych jest własnie to wprowadzające w bład pytanie o dom.Ale mam
            nadzieję,że respondenci oreintuja się,o co chodzi :-)Jeszcze raz gorąco
            dziękuje i pozdrawiam!Aha,a dochód miał być brutto :-)
    • Gość: meadan Re: Fronton ul:Storczykowa IP: *.cable.ubr09.brad.blueyonder.co.uk 10.04.07, 17:28
      Witam.
      Jeśli chodzi o Fronton, to podobna sytuacja dotyczy inwestycji przy ul. Grota
      Roweckiego. Tu jest link( forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=57636952
      • Gość: Klimka Re: Fronton ul:Storczykowa IP: 195.24.11.* 26.04.07, 15:10
        Juz sobie dalam spokoj z mieszkaniem w krakowie.
        Nie stac mnie i tyle :)
        A Fronton i tak sie nie odzywa chociaz tam dzwonilam dwa miesiace temu i
        oczywscie pani twierdzila ze za miesiac bedziemy podpisywac umowy.
        Koniec kwietnia i dalej cisza.
        Szkoda gadac.Powinno sie to w koncu ukrocic, to naciaganie, przytrzymywanie
        klientow i takie tam. Wychodzi na to ze czlowiek powinien sie zapisac na
        mieszkania u 10 deweloperow to moze chociaz jeden by sie wywiazal w czasie i
        moze tez dostal pozwolenie na budowe.
        Ah, szkoda sie denerwowac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka