precesja 22.03.07, 21:42 powiedział Aleksander. Hm, zdradził? Nie powiedział: ty kłamco! Ale "zdrajca". Chyba Oleksy powiedział za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staszekc2 Re: Oleksy, Ty zdrajco 23.03.07, 11:27 Za dużo wypił, to i za dużo powiedział! Ciekawe, czy Antek Macierka sie z nim skumpluje? (bo on duzo wie) Odpowiedz Link Zgłoś
precesja Re: Oleksy, Ty zdrajco 23.03.07, 20:18 skąd wiesz że wypił? Zakładasz a priori? Załóż że był trzeźwy. Jakoś składnie mówił jak się go słuchało to mówił dobrze. Acha, teraz że był pijany, niezrównoważony, i że kretyn. Najlepiej zrobić go głupiego. A za niedługo popełni samobójstwo, albo będzie miał wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
szto_tawariszczi Re: Oleksy, Ty zdrajco 24.03.07, 07:40 Tak tego się można spodziewać... samobójstwa... strzeli sobie np 3 razy w głowę z sztucera :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa Czy chciałaby pani Józika? 24.03.07, 09:59 Józika, Józika kitajca Bo Józik to zdrajca czerwone ma ja*ca Józika Józika ach nie. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Oleksy, Ty zdrajco 25.03.07, 12:43 W Polsce Mowa Lewica version 1.0 skupiła się na obronie przywilejów emerytalnych porządnych ludzi z SB. Nowa Lewica version 2.0 skupi się na obronie majątków państwa Kwaśniewskich Co robiła stara Lewica, przypomnijmy pokrótce, likwidacja corocznych rewaloryzacji emerytur, zlikwidowanie Funduszu Alimentacyjnego, obcięcie dotacji na bary mleczne, odwiedziny u biskupów z okazji opłatka, nie kiwnięcie palcem w sprawie Radia Maryja, nie zabezpieczenie praw rodzinnych dla homoseksualistów, nie wprowadzenie darmowej antykoncepcji i tych sukcesów można wymieniać jeszcze trochę. Dlaczego, ja sympatyk lewicy, mam walczyć w obronie czyjegoś majątku, przecież zamożnych ludzi stać na najlepszych adwokatów, dlaczego mam bronić emerytury pułkownika SB, dlaczego mam słuchać kierownictwa pseudolewicowej partii, której przywódcy uczestniczą w nabożeństwach religijnych w katolickich świątyniach? To nie jest moja lewica. Odpowiedz Link Zgłoś