Gość: alicja IP: *.77.classcom.pl 04.04.07, 17:25 Czy ktos sie dowiadywal w jakiej cenie beda domy przy ulicy Petrazyckiego: www.dominium.pl/inwestycje/?inw=787&id=2 Moze ktos wie kiedy beda budowane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szukacz a dlaczego w innym wątku opluwasz Saritorpark IP: *.centertel.pl 04.04.07, 17:42 a tu wypytujesz o coś innego?? jakie masz w tym korzyści? wydaje mie się że nie wiesz czego i jak szukać. Bo tam ganisz a tu pytasz o właściwie to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: a dlaczego w innym wątku opluwasz Saritorpark IP: *.77.classcom.pl 04.04.07, 19:47 No nie wiesz? Jestem bylym agentem WSI obecnie na uslugach deweloperow :)))). Prawde mowiac ani slowa krytki na Saritorpark nie napisalam. Wszystkim nabywcom tych domkow zycze, aby osiedle spelnilo ich oczekiwania i aby mogli sie dlugo i w pelni cieszyc swoimi domkami. Ja kupilam dom w ubieglym roku i wiem jaka to frajda przeniesc sie do wlasnego wolnostojacego gniazdka. Wyrazilam tylko niesmialo opinie, ze w fascynajcji mozna czasem sie odrobinke zatracic. W przypadku wyboru domu nalezy zwrocic na szereg aspektow zwiazanych z warunkami gruntowymi, sytuacja prawna inwestycji, planami zagospodarowania terenu, sasiedztwem, mozliwosciami wprowadzenia wlasnego nadzoru nad budowa itd. itp. Warto tez dobrze poszperac w drobniejszych ogloszeniach. Inwestycje mniej reklamowane czasem sa wiele tansze. W tym watku zreszta pytam tylko o cene z czystej ciekawosci, ile na poludniu Krakowa moga kosztawac takie chalupki. Zastanawiam sie ,czy ceny sa tez tak nieracjonalne jak na polnoc od Krakowa. Poza tym inwestycja wyglada ciekawie - spore domki, dobry dojazd do miasta. Czy na tej stronie wolno umieszczac wylacznie posty: "mieszkanie na ruczaju jest do d..., w tej cenie mozna miec super domek w Maslomiacy"? ;) Bo jesli tak, to chyba przestane tu zagladac ;). Odpowiedz Link Zgłoś