Dodaj do ulubionych

[OT] Przestroga

15.05.03, 22:51
Dziś na Kurdwanowie włamano się do czterech mieszkań (co najmniej). Do mojego, na parterze, przez okno (okucia Wink Haus) między 12.45 a 15.45.
Nie trzymajcie w domu żadnych pieniędzy ani biżuterii, róbcie wszystko, żeby utrudnić życie bydlakom, które przychodzą bez zaproszenia. Mam nadzieję, że nigdy Was nie przywita przeciąg po otwarciu drzwi pustego mieszkanka.
Przepraszam, że nie na temat, ale bardzo jestem rozgoryczony.
Obserwuj wątek
    • Gość: mouset Re: [OT] Przestroga IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 16.05.03, 11:18
      Rozumiem Twój ból, mnie jakieś huje zabrały rower
      • Gość: Locutus Re: [OT] Przestroga IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 16.05.03, 22:52
        A ja wczoraj widziałem, jak trzech dresów w #24 podharcerzyło gościowi
        komórkę... facet wypadł za nimi z krzykiem "TELEFON! SKURCZYBYKI!", po czym
        dopadł ich i odebrał im swoją własność. Zdarzenie miało miejsce na
        przystanku "Powstańców Wlkp." i dresy, jak to bezmózgie dresy, nie pomyślały,
        że światło im się może zmienić i przejeżdżające samochody odetną im drogę
        ucieczki z wysepki... hehehe... szkoda, że ten gość był tak kulturalny, bo ja
        bym ich po jajach glanami skopał...
        • Gość: mouset Re: [OT] Przestroga IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 17.05.03, 12:06
          Hmmmm jeden na trzech , to odważny gość był
          • Gość: Clint Re: [OT] Przestroga IP: Odrzanska4:* 17.05.03, 13:29
            Wlasnie wracalem do domu jadac #128, i na zakrecie z Monte-Cassino w
            Kapelanke, wylalo sie piwo dresom, ktorzy siedzieli na koncu autobusu, jeden z
            nich poszedl opieprzyc kierowce za ten wyczyn :)
            • Gość: Locutus Re: [OT] Przestroga IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 17.05.03, 23:42
              Kiedyś jechałem jakimś didżejem* na #164 i babce z tyłu wylało się wiadro
              farby "śnieżka", czy jakoś tak... ciekaw jestem, co zrobił kierowca jak już to
              zauważył...

* - didżej = DJ = jelcz M121MB z KW
            • kalarep Re: [OT] Przestroga 18.05.03, 01:33
              To kiedyś w 301 chyba jak remont Al.pokoju był to koło budowanego własnie M1
              wylała się babce farba .. kierowca zauważył wysadził ludzi a z babką na
              zajezdnie żeby myła .. ona mu kase dawała ale on nieugięty był ..
        • mapmuh Re: [OT] Przestroga 17.05.03, 14:10
          Gość portalu: Locutus napisał(a):

> szkoda, że ten gość był tak kulturalny, bo ja
          > bym ich po jajach glanami skopał...
          Ja tam go podziwiam, przydałoby się więcej takich Wyatt'ów Earp'ów.
          • Gość: mouset Re: [OT] Przestroga IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 17.05.03, 17:34
            Jebać dresiarzy, busiarzy i złodziei
            • balsen Re: [OT] Przestroga 17.05.03, 23:46
              I JESZCZE RAZ JEBAĆ!!!
              • Gość: ADAŚ Re: [OT] Przestroga IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 17.05.03, 23:58
                balsen napisał:

> I JESZCZE RAZ JEBAĆ!!!

I kazać im odpracować. Najlepiej przy remoncie torów do Pleszowa i Walcowni.
                ZA DARMO !!!!
                • Gość: mouset Re: [OT] Przestroga IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 19.05.03, 11:29
                  I po odpracowaniu zjebać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka