Gość: Baska Coca-Cola chce sprzedawać obwarzanki w Krakowie IP: *.chello.pl 19.04.07, 09:22 jestem stanowczo przeciwna. moze i wozki z obwarzankami nie sa teraz najpiekniejsze ale to ma swoj klimat. nie chcialabym zeby rynek zrobily sie bialo czerwony od coca coli. dla mnie to jest koszmarny pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mary żydowski kawał IP: 217.153.205.* 19.04.07, 09:50 Pewnego dnia do papieża na audiencję przyszła grupa zydowskich producentów keczupu z Ameryki. - Panie papież, my panu damy milion dolarów, jak pan po każdym "chleba naszego powszedniego" bedziesz dodawał "i sosu pomidorowego". - Czy wyście poszaleli??? Przecież to jest niemozliwe, to modlitwa! - No dobra, 10 miliony dolary. - Nie! - Dwadzieszcza! - Nie, wynocha! No i biznesmeny poszły w cholere. Wychodząc Icek mówi do Salomona: _ Szlomo, powiedz ty mnie ile mu dali piekarze, że się tak upiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Roroism to sobie sprawdz historie krakowskiego.... IP: *.betanet.pl 19.04.07, 10:49 MPK, a pozniej pisz bzdury malolacie Odpowiedz Link Zgłoś
migally Re: żydowski kawał + jak pozbyć się gołębi 19.04.07, 11:55 Kawał z Belgii W Antwerpii był problem z gołębiami, które srały na wszystko i wszystkich. Burmistrz postanowił coś z tym zrobić i ogłosił konkurs na ich jakieś wypędzenie/zlikwidowanie. Zgłosił się facet i mówi, że rozwiąże problem, ale burmistrz nie może mu zadać ani jednego pytania bo będzie go to kosztowało 100k Euro. Burmistrz zgodził się, a facet wypuścił z klatki wielkiego czerwonego gołębia. Gołąb polatał, pozbierał pozostałe gołębie do kupy i gdzieś z nimi odleciał. Wrócił za 2 godziny sam i z powrotem do klatki. Zadowolony burmistrz myśli, myśli i mówi w końcu do gościa od gołębia: - To mówi pan, że każde moje pytanie to 100k Euro? - no tak - a niech stracę, nie masz Pan takiego czerwonego Turka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita Re: Coca-Cola chce sprzedawać obwarzanki w Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 12:01 nie kupilabym nic z takie wozka z logiem cocacoli :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Coca-Cola chce sprzedawać obwarzanki w Krakowie IP: 212.2.100.* 19.04.07, 12:11 NIE!!!! Nie chcę, zrobią sie obwarzanki tak niedobra jak te wszystkie świństrwa fast-foodowe!!! Niech żyje SLOW FOOD! - Smakosz krakowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kodem_PL Kocham Coca-Cole... IP: *.hor.brad.ac.uk 19.04.07, 13:58 Identyfikuje sie z ta firma, mimowolnie... Pije Cole w zasadzie codziennie, uwielbiam jej smak, z lodem jest nie do wyjecia, czasami z cytryna do tego... Pewnie skoncze jak ten kowboj z reklam Marlboro, ale takie widac zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psałterz badziewny Re: Kocham Coca-Cole... IP: *.76.classcom.pl 19.04.07, 20:37 wreszcie jeden normalny - większość się napina, że kolka to syf, ze passe, a to oni są trendyjazzyfreshy bufonami (kolkę i tak piją - tylko jak nikt nie widzi). Bo Kolka rules!!! Choc ja wolę pepsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agaga Coca-Cola chce sprzedawać obwarzanki w Krakowie IP: *.devs.futuro.pl 19.04.07, 14:49 wydaje mi się że problem nie jest z wygladem wózka - można skorzystać z tego projektu ASP, ale jesli napoje mają byc sprzedawane z lodówki to do wózka ta lodówa musi dołączyć. a lodówa na akumulator czy do gniazdka? wózek na noc wciśnie się do zaprzyjaźnionej bramy, a lodówa co? wyobrażacie sobie te miłe panie pchajace dwa razy dziennie lodówę tam i nazad? no chyba że zrobimy ladę na kółkach w kształcie rogala z czego połowa byłaby pojemnikiem na precle, a druga lodówką na puszki koniecznie bo w butelkach nie da się zrobić takiego uroczego bałaganu jak w preclach. parasole to wogóle chybiony pomysł chociaż rozumiem że potrzebne ze wzgledów praktycznych (słońce, deszcz śnieg). wszelkie pionowe elementy działają na mnie irytująco - jeśli coś ma się wpisać w ciąg ulicy to powinno mieć raczej formę horyzontalną. a za logo coca coli powinno wystarczyć to na opakowaniach. nie mówmy nie bo nie. naprawdę można wykorzystać sytuacjęna naszą korzyść. drewniane wózki są trudne do utrzymania. ja wybrałabym z tworzywa i okleiła zdjęciami z panoramami Krakowa (jeśli ktoś zrobi zdjęcie to będzie jakaś forma reklamy miasta). a wszystkim którzy krzyczą o profanacji przypominam że mamy XXI wiek i Kraków to również marka, znak towarowy. wóżki są brzydkie i jeśli ktoś chce wyłożyć kasę żeby o zmienić to warto skorzystać, ale tak żeby wilk był syty i owca cała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Coca-Cola chce sprzedawać obwarzanki w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 11:55 A może by tak podchwycić pomysł Coca-coli i reklamować jakiś nasz rodzimy produkt? Np Kraków jako miasto-stolica w ogóle??? Ale coca-cola to niewypada, naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś