Dodaj do ulubionych

Coca-Cola chce sprzedawać obwarzanki w Krakowie

• Gość: Baska Coca-Cola chce sprzedawać obwarzanki w Krakowie IP: *.chello.pl 19.04.07, 09:22
      jestem stanowczo przeciwna. moze i wozki z obwarzankami nie sa teraz
      najpiekniejsze ale to ma swoj klimat. nie chcialabym zeby rynek zrobily sie
      bialo czerwony od coca coli. dla mnie to jest koszmarny pomysl
    • Gość: Mary żydowski kawał IP: 217.153.205.* 19.04.07, 09:50
      Pewnego dnia do papieża na audiencję przyszła grupa zydowskich producentów
      keczupu z Ameryki.
      - Panie papież, my panu damy milion dolarów, jak pan po każdym "chleba naszego
      powszedniego" bedziesz dodawał "i sosu pomidorowego".
      - Czy wyście poszaleli??? Przecież to jest niemozliwe, to modlitwa!
      - No dobra, 10 miliony dolary.
      - Nie!
      - Dwadzieszcza!
      - Nie, wynocha!
      No i biznesmeny poszły w cholere. Wychodząc Icek mówi do Salomona:
      _ Szlomo, powiedz ty mnie ile mu dali piekarze, że się tak upiera?
      • Gość: :) Roroism to sobie sprawdz historie krakowskiego.... IP: *.betanet.pl 19.04.07, 10:49
        MPK, a pozniej pisz bzdury malolacie
      • migally Re: żydowski kawał + jak pozbyć się gołębi 19.04.07, 11:55
        Kawał z Belgii

W Antwerpii był problem z gołębiami, które srały na wszystko i wszystkich.
        Burmistrz postanowił coś z tym zrobić i ogłosił konkurs na ich jakieś
        wypędzenie/zlikwidowanie. Zgłosił się facet i mówi, że rozwiąże problem, ale
        burmistrz nie może mu zadać ani jednego pytania bo będzie go to kosztowało 100k
        Euro. Burmistrz zgodził się, a facet wypuścił z klatki wielkiego czerwonego
        gołębia. Gołąb polatał, pozbierał pozostałe gołębie do kupy i gdzieś z nimi
        odleciał. Wrócił za 2 godziny sam i z powrotem do klatki.
        Zadowolony burmistrz myśli, myśli i mówi w końcu do gościa od gołębia:
        - To mówi pan, że każde moje pytanie to 100k Euro?
        - no tak
        - a niech stracę, nie masz Pan takiego czerwonego Turka? :)
    • Gość: kobita Re: Coca-Cola chce sprzedawać obwarzanki w Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 12:01
      nie kupilabym nic z takie wozka z logiem cocacoli :/
    • Gość: Marcin Coca-Cola chce sprzedawać obwarzanki w Krakowie IP: 212.2.100.* 19.04.07, 12:11
      NIE!!!! Nie chcę, zrobią sie obwarzanki tak niedobra jak te wszystkie świństrwa
      fast-foodowe!!! Niech żyje SLOW FOOD! - Smakosz krakowski
    • Gość: Kodem_PL Kocham Coca-Cole... IP: *.hor.brad.ac.uk 19.04.07, 13:58
      Identyfikuje sie z ta firma, mimowolnie...

Pije Cole w zasadzie codziennie, uwielbiam jej smak, z lodem jest nie do
      wyjecia, czasami z cytryna do tego...

Pewnie skoncze jak ten kowboj z reklam Marlboro, ale takie widac zycie.
      • Gość: psałterz badziewny Re: Kocham Coca-Cole... IP: *.76.classcom.pl 19.04.07, 20:37
        wreszcie jeden normalny - większość się napina, że kolka to syf, ze passe, a to
        oni są trendyjazzyfreshy bufonami (kolkę i tak piją - tylko jak nikt nie
        widzi). Bo Kolka rules!!! Choc ja wolę pepsi
    • Gość: agaga Coca-Cola chce sprzedawać obwarzanki w Krakowie IP: *.devs.futuro.pl 19.04.07, 14:49
      wydaje mi się że problem nie jest z wygladem wózka - można skorzystać z tego
      projektu ASP, ale jesli napoje mają byc sprzedawane z lodówki to do wózka ta
      lodówa musi dołączyć. a lodówa na akumulator czy do gniazdka? wózek na noc
      wciśnie się do zaprzyjaźnionej bramy, a lodówa co? wyobrażacie sobie te miłe
      panie pchajace dwa razy dziennie lodówę tam i nazad?
      no chyba że zrobimy ladę na kółkach w kształcie rogala z czego połowa byłaby
      pojemnikiem na precle, a druga lodówką na puszki koniecznie bo w butelkach nie
      da się zrobić takiego uroczego bałaganu jak w preclach. parasole to wogóle
      chybiony pomysł chociaż rozumiem że potrzebne ze wzgledów praktycznych (słońce,
      deszcz śnieg). wszelkie pionowe elementy działają na mnie irytująco - jeśli coś
      ma się wpisać w ciąg ulicy to powinno mieć raczej formę horyzontalną. a za logo
      coca coli powinno wystarczyć to na opakowaniach.
      nie mówmy nie bo nie. naprawdę można wykorzystać sytuacjęna naszą korzyść.
      drewniane wózki są trudne do utrzymania. ja wybrałabym z tworzywa i okleiła
      zdjęciami z panoramami Krakowa (jeśli ktoś zrobi zdjęcie to będzie jakaś forma
      reklamy miasta).
      a wszystkim którzy krzyczą o profanacji przypominam że mamy XXI wiek i Kraków
      to również marka, znak towarowy. wóżki są brzydkie i jeśli ktoś chce wyłożyć
      kasę żeby o zmienić to warto skorzystać, ale tak żeby wilk był syty i owca cała
    • Gość: Gośka Coca-Cola chce sprzedawać obwarzanki w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 11:55
      A może by tak podchwycić pomysł Coca-coli i reklamować jakiś nasz rodzimy
      produkt? Np Kraków jako miasto-stolica w ogóle??? Ale coca-cola to niewypada,
      naprawdę!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka