Dodaj do ulubionych

Za dużo nerwów i kartek

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 22:15
Fajne sprawozdanie. TYLKO ,że obie czerwone kartki zasłużone!
Legia i Wisłą za bardzo się przyzwyczaiły ,ze im wszystko wolno.
Zwłaszcza zachowanie Baszczyńskiego na naszym stadionie to dno niegodne
reprezentanta Polski
Myśleli ,że nasza Oderka za darmo im punkty da?

Kup se pan panie reporter lepsze okulary
Obserwuj wątek
    • Gość: kupilem okulary Re: Za dużo nerwów i kartek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 23:10
      a gowno prawda!!! kartka dla Paulisty wyssana z palca. Pacjent z Odry wyskoczyl
      na niego, łapał go przez bark a ten tylko jego reke odrzucil... nawet na niego
      nie patrzac nawet przez sekunde ( niby jak mial go trafic w twarz???) a koles
      z Odry biedny sie poplakusial i wywrocil. Za to symulowanie powinien dostac
      kare ze 3 meczow. W Canal + stwierdzili ze obaj powinni dostac po zoltym
      kartoniku. I to tyle jesli chodzi o zdarzenie. A za symulowanie to skopalbym mu
      dupe extra. Jak widac to co "ewidentne" dla pana Mikolajewskiego nie jest juz
      ewidentne dla innych jesli zobacza powtorki w telewizji. SKANDAL. Ten pan na
      urlop do konca sezonu. Albo do Wrocka. A Baszczynski... szkoda komentowac lub
      vide pan Mikolajewski...
      • Gość: Mario Re: Za dużo nerwów i kartek IP: 213.241.42.* 07.05.07, 15:02
        Obie kartki zasłużone!!! Karze się nawet przypadkowe zagrania (nabicie piłki na
        rękę), a tu było ewidentne cwaniactwo(nie wyszło Paulist'cie) i chamstwo(Baszczu
        zachowywał się kretyńsko)
        • Gość: dareksp Re: Za dużo nerwów i kartek IP: 193.164.157.* 07.05.07, 15:18
          mnie tam Wisła zwisa, ale co do kartek, to sedzia Wisłę ewidentnie skrzywdził.
          Oglądałem powtórki w C+ - Paulista strącał ręke piłkarza Odry z reki (po grzyba
          zawodnik Odry trzymał Paulistę?), absolutnie nie kwalifikowało się do
          jakiejkolwiek kartki, jesli juz to ewentualnie żólta dla zawodnika odry za
          symulkę. Co do baszczyńskiego nie wypowiadam sie bo nie widziałem. Za to
          widziałem sytuację, w której zawodnik Odry ewidentnie celował łokciem w twarz
          Głowackiego. To powinna być - przy uczciwym sedziowaniu - czerwona.
          Pomijam nie odgwizdane na wislakach faule.
    • Gość: wisla co z trenerem ? IP: *.net.autocom.pl 06.05.07, 23:11
      obnizacie loty... nie chodzi mi o ten artykul. ale naprawde relacjonowanie
      treningow potrafilby zrobic i gimnazjalista, ale zeby sie tak postarac i napisac
      o tym co jest najwazniejsze teraz dla Wisly czyli kto bedzie trenerem to nie ??
      no tak ale to trzeba pochodzic, popytac...
      • Gość: wieprz Niewiarygodne!!! IP: *.stat.gov.pl 07.05.07, 13:32
        Do tej pory myślałem, że tylko pan Waldemar K. jest nieobiektywny, ale po
        przeczytaniu "relacji" pana Staszaka wydaje mi się, że śnię. To jest
        przegięcie - "Brazylijczyk ruchem ręki uwolnił się spod opieki rywala, a
        obronca odry padł na murawę jak rażony piorunem" - zajefajny ten ruch ręką.
        Zatem, panie redaktorzyno,Zidane nie uderzył Materazziego, tylko uwolnił się od
        niego ruchem głowy. Albo to: Baszczyński mówi: "byłem zdenerwowany, to fakt,
        były przepychanki słowne z kibicami". Hanysie!!! Ty masz grać w piłkę, a nie
        dyskutować z kibolami choćby nawet wyzywali cię od najgorszych. Ale oczywiście,
        dla pana Staszaka takie zachowanie się piłkarza w czasie meczu jest zupełnie
        naturalne. Powinien był (Baszczyński)podejść jeszcze do sędziego i powiedzieć
        mu parę "miłych" słów i oczywiście kontynuować grę. To tylko dwa kwiatki z
        tej "relacji". Panie Staszak, przegiąłeś pan!!! Ale może, chce pan do wisły na
        rzecznika??? BOguSław z Myślenic na pewno się zgodzi.
    • Gość: x men Re: Za dużo nerwów i kartek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 21:48
      kupe buraka z ciebie, oderko!!!!!!!!
      co to qu.. jest.
      • Gość: hihi Re: Za dużo nerwów i kartek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 22:28
        burak to sam jesteś wieśniaku z krzeszowic
    • 1910piter Radomianie też tu są 08.05.07, 00:07
      Przebywasz na stałe w Krakowie, a wciąż obchodzą Cię losy Twojej ukochanej
      drużyny? Więcej o Radomiaku, Jadarze, AZS-ie a nawet ligach amatorskich tylko
      na www.sportradom.pl/ - to strona, od której odwiedzenia zaczyna dzień
      każdy kibic... i to nie tylko w regionie radomskim...
    • Gość: Rzeczowa relacja Za dużo nerwów i kartek IP: *.ds14.agh.edu.pl 08.05.07, 21:45
      Relacja jest dosc rzeczowa i w miare obiektywna. No moze kwestia czerwonej
      kartki dla Paulisty troszke... ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka