Gość: Lysy IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 28.05.03, 02:47 moze ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doktor_Hiszpan Wie M1 IP: *.terracasa.ceti.pl 28.05.03, 10:45 ...oraz ci, którzy organizowali konkurs, który M1 wygrało - nie pamiętam niestety, kto organizował ten konkurs. Może będą wiedzieć w "Gazecie", albo w redakcji dodatku "Dom" Dziennika Polskiego? Może w SARP-ie? pzdr DH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Re: Wie M1 IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 29.05.03, 05:57 cos mi chodzi po glowie, zapytam w krakowskiej, tak mi sie wydaje. w sarpie nawet jak wiedza, to sie nie pochwala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakaka Re: ktore biuro zaprojektowalo M1? IP: *.pp.com.pl 28.05.03, 15:23 sap-południe+biprowumet chyba może prawie na pewno tak mi się wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Re: ktore biuro zaprojektowalo M1? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 29.05.03, 01:45 dzieki, doceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy kolejne pytanie... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 29.05.03, 05:56 a moze cos wiecej o tej firmie? ciezko w ogole cokolwiek o nich znalesc. kto jest wlascicielem albo glownym projektantem? (chodzi mi o SAP Projekt). co innego zaprojektowali? bede zobowiazany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakaka Re: kolejne pytanie... IP: *.pp.com.pl 29.05.03, 10:31 nic więcej własciwie nie wiem - chyba osiedle takich wielorodzinnych grzybów - mrówkowy trzonik i kapelusz apartamentu - szeroko reklamowany ze dwa lata temu, developer davis lub davids ? - okolice kurdwanowa? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Re: kolejne pytanie... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 30.05.03, 02:20 te pierwsze rzeczy, o ktorych piszesz to chyba nie w krakowie (przynajmniej na ich stronie www.sapproj.pl nic na ten temat nie ma). w krakowie to rzeczywiscie "plejady" na kurdwanowie. poza tym masa projektow specjalistycznych, a nie architektonicznych. o M1 w krakowie nie ma na ich stronie nic (przynajmniej ja nie widze), ale znalazlem to wczoraj na jakiejs innej, i bylo napisane ze wlasnie SAP projekt to zaprojektowal. na stronie nic na ten tamat nie pisza, ale nie wiesz, czy maja jakis oddzial w krakowie? biuro? Odpowiedz Link Zgłoś
o13y Re: kolejne pytanie... 29.05.03, 19:04 Łysy, żarty sie Ciebie trzymają. No naprawdę, o eM prasa trąbiła i o tajnej umowie na "załatwienie" parkingu i o innych takich . Gazet nie czytasz? Sap- projekt ma swoją stronę. Nie mam pod ręką adresu, ale przez wyszukiwarkę na "sapprojekt" lub cos podobnego powinno być bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Re: kolejne pytanie... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 30.05.03, 02:24 ze o M1 prasa trabila wiem, ale dzieki za przypomnienie:P nie przypominam sobie jednak zeby gdzies pisali o autorach (taki standard). strone znalazlem, dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
o13y Re: kolejne pytanie... 30.05.03, 07:58 Może nie maja sie czym chwalić z tym M1. Ale plejady intrygują mnie odkąd "stanęły". Co właściwie było powodem, że nie jest skończone? Brak pieniędzy?- wie ktoś? To mógł być niezły zakątek na Kurdwanowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.B. Re: kolejne pytanie... IP: *.interkom.pl 18.06.03, 17:05 M1 został w zeszłym roku Mistterem Krakowa (sic!) jest o tym na stronie krakowskiego SARP-u i na pewno w zeszłorocznej Gazecie Krakowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś