Dodaj do ulubionych

ktore biuro zaprojektowalo M1?

IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 28.05.03, 02:47
moze ktos wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Doktor_Hiszpan Wie M1 IP: *.terracasa.ceti.pl 28.05.03, 10:45
      ...oraz ci, którzy organizowali konkurs, który M1 wygrało - nie pamiętam
      niestety, kto organizował ten konkurs. Może będą wiedzieć w "Gazecie", albo w
      redakcji dodatku "Dom" Dziennika Polskiego? Może w SARP-ie?

pzdr
      DH
      • Gość: Lysy Re: Wie M1 IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 29.05.03, 05:57
        cos mi chodzi po glowie, zapytam w krakowskiej, tak mi sie wydaje. w sarpie
        nawet jak wiedza, to sie nie pochwala...
    • Gość: kakaka Re: ktore biuro zaprojektowalo M1? IP: *.pp.com.pl 28.05.03, 15:23
      sap-południe+biprowumet
      chyba
      może
      prawie na pewno
      tak mi się wydaje
      • Gość: Lysy Re: ktore biuro zaprojektowalo M1? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 29.05.03, 01:45
        dzieki, doceniam.
        • Gość: Lysy kolejne pytanie... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 29.05.03, 05:56
          a moze cos wiecej o tej firmie? ciezko w ogole cokolwiek o nich znalesc. kto
          jest wlascicielem albo glownym projektantem? (chodzi mi o SAP Projekt). co
          innego zaprojektowali?
          bede zobowiazany.
          • Gość: kakaka Re: kolejne pytanie... IP: *.pp.com.pl 29.05.03, 10:31
            nic więcej własciwie nie wiem - chyba osiedle takich wielorodzinnych grzybów -
            mrówkowy trzonik i kapelusz apartamentu - szeroko reklamowany ze dwa lata temu,
            developer davis lub davids ? - okolice kurdwanowa?
            pzdr
            • Gość: Lysy Re: kolejne pytanie... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 30.05.03, 02:20
              te pierwsze rzeczy, o ktorych piszesz to chyba nie w krakowie (przynajmniej na
              ich stronie www.sapproj.pl nic na ten temat nie ma). w krakowie to
              rzeczywiscie "plejady" na kurdwanowie. poza tym masa projektow
              specjalistycznych, a nie architektonicznych. o M1 w krakowie nie ma na ich
              stronie nic (przynajmniej ja nie widze), ale znalazlem to wczoraj na jakiejs
              innej, i bylo napisane ze wlasnie SAP projekt to zaprojektowal.

na stronie nic na ten tamat nie pisza, ale nie wiesz, czy maja jakis oddzial w
              krakowie? biuro?
          • o13y Re: kolejne pytanie... 29.05.03, 19:04
            Łysy, żarty sie Ciebie trzymają. No naprawdę, o eM prasa trąbiła i o tajnej
            umowie na "załatwienie" parkingu i o innych takich . Gazet nie czytasz? Sap-
            projekt ma swoją stronę. Nie mam pod ręką adresu, ale przez wyszukiwarkę
            na "sapprojekt" lub cos podobnego powinno być bez problemu.
            • Gość: Lysy Re: kolejne pytanie... IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 30.05.03, 02:24
              ze o M1 prasa trabila wiem, ale dzieki za przypomnienie:P
              nie przypominam sobie jednak zeby gdzies pisali o autorach (taki standard).
              strone znalazlem, dzieki.

• o13y Re: kolejne pytanie... 30.05.03, 07:58
                Może nie maja sie czym chwalić z tym M1. Ale plejady intrygują mnie
                odkąd "stanęły". Co właściwie było powodem, że nie jest skończone? Brak
                pieniędzy?- wie ktoś? To mógł być niezły zakątek na Kurdwanowie.
                • Gość: A.B. Re: kolejne pytanie... IP: *.interkom.pl 18.06.03, 17:05
                  M1 został w zeszłym roku Mistterem Krakowa (sic!) jest o tym na stronie
                  krakowskiego SARP-u i na pewno w zeszłorocznej Gazecie Krakowskiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka