Gość: polexpo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 23:16 Kraków potrzebuje Centrum Expo z prawdziwego zdarzenia..bardziej niż jednorazowego Eurostadionu.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: terapeuta to już nawet gumę zaczynają palić..co to się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 01:35 porobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fotki Re: Krakowski 5. Tuning Show IP: *.net.autocom.pl 19.05.07, 21:38 www.nhns.pl/index.php?artykul=2952 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Krakowski 5. Tuning Show IP: *.net.autocom.pl 20.05.07, 01:09 Może napiszzecie, jak Tuning show przyciąga od razy Straż Miejską? Normalnie ich tu nie uświadczysz. Jak wypierniczją szyby w autach i biorą radia, nie ma ich. Jak zadzwonisz w razie potrzeby, nie ma ich. A na Tuning Show są, i walą mandaty za parkowanie pod szkołą podstawową na niewidocznym zakazie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJD Tuning Show Krakó 2007 IP: *.2-0.pl 20.05.07, 16:19 Byłem widziałęm popstrykałem foty....Nic nowego. W tamtym roku było więcej fajnych samochodów..A teraz sie wszytsko powtarza. Ale postawiłem sobie cel..: za rok to ja tam bede stał ze swoim samochodzikiem....;] Zamieściłem fotki na stronie: www.dawstaw.cba.pl//tshowkrk2007/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Krakowski 5. Tuning Show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 20:40 rewelacyjna impreza którą polecam wszystkim, z góry zapewniam, że również na 6. Tuning Show w Krakowie także się pojawię. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś