Dodaj do ulubionych

George! George! George! Welcome from Wroclaw!

31.05.03, 01:55
I co, pacany antyamerykanskie?

"Ludzka wolność i godność nie są darem Ameryki dla świata, lecz są darem Boga
dla każdego z nas. Wierzę w to głęboko i właśnie ta zasada leży u podstaw
mojej polityki zagranicznej."

Oraz:
"Jestem pewien intencji Ameryki i wiem, w imieniu czego działam. Wierzę w
wolność - jestem pierwszym prezydentem USA, który otwarcie powiedział, że
wolna Palestyna i wolny Izrael muszą istnieć obok siebie. [...] Chcę, by
palestyńska i izraelska matka miały dokładnie taką samą szansę wychować swe
dzieci w spokoju, bez obawy o to, że któregoś dnia zostaną wysadzone w
powietrze podczas zakupów na bazarze."

George! George! George! You've got my vote, Mr. President!
:)

Obserwuj wątek
    • old.european Re: George! George! George! Welcome from Wroclaw! 31.05.03, 02:05
      ms.helga napisała:

> I co, pacany antyamerykanskie?
      >
      > "Ludzka wolność i godność nie są darem Ameryki dla świata, lecz są darem Boga
      > dla każdego z nas. Wierzę w to głęboko i właśnie ta zasada leży u podstaw
      > mojej polityki zagranicznej."

Jest nowy papiez George W. Bush I.
      Starego papieza Bush uznal za glupca, bo nie chcial wojny.

OE
      • ms.helga Re: George! George! George! Welcome from Wroclaw! 31.05.03, 02:54
        old.european napisał:

> Jest nowy papiez George W. Bush I.
        > Starego papieza Bush uznal za glupca, bo nie chcial wojny.
        >
        > OE

Nie podoba sie? To idz do Chiraca, bronic francuskich kontraktow z Saddamem na
        rope, po drodze zatykajac bliznim gebe, zeby cicho siedzieli, jak Chirac im w
        geby pluje.
      • Gość: Stefan, Chicago Re: George! George! George! Welcome from Wroclaw! IP: *.CHCGILGM.covad.net 31.05.03, 02:59
        old.european napisał:

> ms.helga napisała:
        >
        > > I co, pacany antyamerykanskie?
        > >
        > > "Ludzka wolność i godność nie są darem Ameryki dla świata, lecz są darem B
        > oga
        > > dla każdego z nas. Wierzę w to głęboko i właśnie ta zasada leży u podstaw
        > > mojej polityki zagranicznej."
        >
        > Jest nowy papiez George W. Bush I.
        > Starego papieza Bush uznal za glupca, bo nie chcial wojny.

Wojny możnaby uniknąć prosto - już pewnie zapomniałeś, że warunkiem
        nierozpoczęcia wojny będzie wyjazd z Ieaku Saddama wraz z rodziną - mogł nawet
        wtedy zabrać te trzy platformy wyładowane $$. Saddam nie wykorzystał okazji aby
        wojna się nie zaczęła - to było na tyle. Wystarczyło, żeby wyjechał - np do
        Francji (lubił nosić beret i lubił kobitki), do Niemiec - lubił otaczać się
        Żelazną Gwardią - tam go szanowali, bronili i cenili, nawet dostarczali broń i
        wyposażenie.
        Busz też nie chciał wojny - wystarczyło, że dyktator-morderca swoich poddanych
        udałby się na "wygnanie"

Zbóju - zmyj nam się z oczu bo cię pogonimy - nie zmył się to i go pogonili.

Uważasz, że lepiej by było aby tam dalej siedział i mordował z rodzinką swoich
        poddanych? Naprawdę tak uważasz? Boże, zmiłuj się!!!
        Pozdrowienia,
        Stefan, Chicago

>
        > OE
        • Gość: samanta [...] IP: *.kabel.telenet.be 31.05.03, 07:34
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: samanta Re:stefan szikago IP: *.kabel.telenet.be 31.05.03, 07:38
            Gość portalu: samanta napisał(a):

> Czyzby saddam nadepnal ci na odcisk?
            > Od podcierania dup rencistom pojebalo ci sie we lbe polaczku
            >
            > takich jak ty rozpoznac mozna na 100 metrow - nie rozruzniacie sie sie od
            > Chinczykow w tlumie

Zeby nikt mnie nie krytykowal nie rozrozniacie sie ( u kreskowane) dodaje
            ta errate bo bledow nie robie a musialam zmieniac teks i wyszla taka
            literowka
    • Gość: kubu Re: George! George! George! Welcome from Wroclaw! IP: *.chello.pl 31.05.03, 11:19
      hmmm
      nie bardzo wiem, jak chcesz glosowac na Busza (no chyba, ze mieszkasz w Stanach)
      ale tak durna i bezrefleksyjna amerykofilia mnie mierzi :-/

zwroc uwage na to, ze glownym powodem ataku na Irak byly zarzuty o produkcję
      broni masowego rażenia
      no i ok
      tyle że sami Amerykanie z niejakim zdziwieniem przyznają, że do tej pory
      jedynymi znalezionymi dowodami są dwie ciężarówki, w których można by taką broń
      produkować, niemniej nie ma w nich śladów substancji wskazujących na taką
      produkcję
      w tym momencie dochodzimy do logiki sugerującej nam aresztowanie wszystkich
      mężczyzn tylko dla tego, że posiadają odpowiednią aparaturę do zgwałcenia
      kobiety :-/
      czy to ma sens?
      • Gość: Stefan, Chicago Och Kubu, Kubu - IP: *.client.attbi.com 31.05.03, 15:35
        Gość portalu: kubu napisał(a):

> hmmm
        > nie bardzo wiem, jak chcesz glosowac na Busza (no chyba, ze mieszkasz w
        Stanach
        > )
        > ale tak durna i bezrefleksyjna amerykofilia mnie mierzi :-/
        >
        > zwroc uwage na to, ze glownym powodem ataku na Irak byly zarzuty o produkcję
        > broni masowego rażenia
        > no i ok
        > tyle że sami Amerykanie z niejakim zdziwieniem przyznają, że do tej pory
        > jedynymi znalezionymi dowodami są dwie ciężarówki, w których można by taką
        broń
        >
        > produkować, niemniej nie ma w nich śladów substancji wskazujących na taką
        > produkcję
        > w tym momencie dochodzimy do logiki sugerującej nam aresztowanie wszystkich
        > mężczyzn tylko dla tego, że posiadają odpowiednią aparaturę do zgwałcenia
        > kobiety :-/
        > czy to ma sens?

Kubu - ma sens gdy wiemy, ze oprocz aparatury do gwalcenia - nie przylapalismy
        ich na tym(na gwalceniu) wieczorkami udaja sie na lowy i morduja
        wspolplemiencow z Puszczy Bialowieskiej. Jest wtedy sens interweniowac.
        Czy uwazasz za szkodliwie moralne zlikwidowanie zboja?! Powiedz to
        dziesiatkom, setkom tysiecy Irakijczykow ze masz obiekcje moralne z powodu
        usuniecia tego zboja. Popatrza na Ciebie za zdumieniem. Widziales z jaka
        nadzieja poszukiwali w dokumentach wieziennych sladow wiadomosci o czlonkach
        swoich rodzin? Z jaka rozpacza i placzem odkopywali szczatki pomordowanych
        przez tamtejsza SB? Na Boga - Ty uwazasz, ze Saddam powinien byc usuniety sila
        persfazji i przekonywania?
        Przemysl to prosze.
        Pozdrowienia,
        Stefan, Chicago
    • indris Ładne słowa oszusta 31.05.03, 16:23
      Tezy są owszem ładne i sam pod nimi bym się podpisał. Tylko, że gdybym miał
      tyle pieniędzy, ilu było oszustów wygłaszających piękne i słuszne zdania, to
      jutro wyjechałbym na urlop na Madagaskar i to własnym samolotem, a jeszcze
      ufundowałbym tam rezerwat dla lemurów.

Prezydent Bush z naciskiem żądał rozbrojenia się Iraku z broni masowej zagłady
      a jego przedstawiciele zapewniali, że ona w Iraku oczywiście się znajduje.
      Niektórzy nawet w to wierzyli. Obecnie okazuje się, że było to oszustwo.
      Niedawno przyznał to pośrednio Paul Wolfowitz, szara eminencja Bushowej ekipy.
      Dlaczego więc tym razem wierzyć oszustowi ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka