05.07.13, 08:10
Dziewczyny co można i czego używacie na komary w ciąży ? W tym roku mam wrażenie że jest jakaś plaga a ja je przyciągam dużo bardziej niż wcześniej sad
Obserwuj wątek
    • asiorek352 Re: Komary! 05.07.13, 14:57
      Ja stosuę takie cudo do "kontaktów" . Nie z plastrami tylko ze zbiorniczkiem i w nim jest płyn. Mam jeden i ten sam 3 rok i naprawdę działa. Nie pamiętam jakie firmy to jest bo opakowanie wyrzuciłam a na tym co mam nie pisze. właczam tylko i wyłącznie przy otwartym oknie. To po nocy na parapecie mam czarno jakis muszek ,komarów itp....

Ps:Takze jestem w ciaży i mam małe dzieci. POLECAM
    • ladnyusmiech Re: Komary! 06.07.13, 19:57
      Zamykam okna - wszystkie w godzinach kiedy ich aktywność jest największa. Czyli od kiedy muszę zapalić światło. Kiszę się tak dość długo bo do momentu aż idę spać. Wtedy jest godzina ok. 23 / 00. Jak się położę, jest ciemno - wtedy otwieram okna. Autentycznie nie wlatują big_grin szkoda że dopiero teraz to odkryłam. A na dworze mam ich całą masę, bo mieszkam koło zbiornika wodnego. Jeśli mimo wszystko się jakiś przydarzy nie ma zmiłuj się - raid do kontaktu i śpię dalej. Wiem raid nie jest zbyt łagodny i pewnie ciężarnym nie służy. Ale uznaje, że bardziej nie posłuży mi nieprzespana nocka przez to cholerne brzęczenie nad uchem smile Zawsze można wypróbować wersje light są wkłady które można używać przy dzieciach powyżej roku, nie wiem czy nie szkodzą ale na pewno mają inne substancje czynne.
    • semi-dolce Re: Komary! 06.07.13, 21:52
      Wypróbuj to https://s.babyonline.pl/i/na-komart-spray-przeciw-komarom-chicco-GALLERY_MAIN-28536.jpg na opakowaniu podają, że odpowiednie dla ciężarnych no i na "moje" komary (okropne w tym roku) działa całkiem nieźle.
      • nelka85 Re: Komary! 07.07.13, 20:27
        o to jest to... bo do domu nie wpuszczam ale czasem siedzę na dworze i odpędzić się nie mogę od cholerstwa sad
        • kazik355 Re: Komary! 11.07.13, 23:28
          ha, też to polecam, kupiłem żonie i dziękowała mi jakbym jej jakąś biżuterię kupił, także działa na bankbig_grin
          • kaska415 Re: Komary! 12.07.13, 21:34
            Ja też go mam i super, fajnie że takie rzeczy też są bo co ciężarne mają zrobić?Dobry też jest rajd na komary i muchy do gniazdka-wcześniej stosowałam
    • kasiak37 autorko watku 12.07.13, 22:55
      zmien suwak na inny,gdyz obecny przekracza regulaminowe 4 linijki tekstu.Wiecej w watku na szpilce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka