Dodaj do ulubionych

KIDS' CUP EUROPE - TENIS

IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 20:23
Moi drodzy starzy forumowicze pozdrawiam was i spieszę donieść, że dziś mój
Tomek wygrał eliminacje do Mistrzostw Europy w tenisie ziemnym, dzieci do lat
9-ciu i jedzie na finał do Warszawy. Proszę trzymać kciuki!
Obiecałam Wam wytrenować mistrza i staram się, chociaż chłopak ma dopiero 8
lat.
Ogromnie się cieszę, że mogę Wam tą miłą wiadomość przesłać na forum , jako
pierwsza przed doniesieniem w prasie.

bonzaj, peteen, Mikołaj - co wy na to - jakieś piwko na to konto !
Obserwuj wątek
    • Gość: PROKOCIM Re: KIDS' CUP EUROPE - TENIS IP: *.client.attbi.com 01.06.03, 04:24
      Gość portalu: rita napisał(a):

> Moi drodzy starzy forumowicze pozdrawiam was i spieszę donieść, że dziś mój
      > Tomek wygrał eliminacje do Mistrzostw Europy w tenisie ziemnym, dzieci do lat
      > 9-ciu i jedzie na finał do Warszawy. Proszę trzymać kciuki!
      > Obiecałam Wam wytrenować mistrza i staram się, chociaż chłopak ma dopiero 8
      > lat.
      > Ogromnie się cieszę, że mogę Wam tą miłą wiadomość przesłać na forum , jako
      > pierwsza przed doniesieniem w prasie.
      >
      > bonzaj, peteen, Mikołaj - co wy na to - jakieś piwko na to konto !

gratuluje
      tylko nie dawac piwa sportowcom i malolatom (21 lat mam na mysli)
      • Gość: rita Re: KIDS' CUP EUROPE - TENIS IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.06.03, 18:58
        PROKOCIM - czekaj na mnie w Wielkiej Ameryce, bedę próbować ją podbić za ileś
        tam lat ........
        piwo pijemy najczęściej do grilla, małolat lubi pepsi
        • Gość: bonzaj Re: KIDS' CUP EUROPE - TENIS IP: *.crowley.pl 01.06.03, 19:30
          No no Gratuluje...ja jako sportowiec doceniam wysiłek jaki trezba wlozyc aby
          byc zawodnikiem na chocby europejskim poziomie.Jeszcze raz wielkie gratulacje
          dla Ciebie i dla Tomka.
          • Gość: Mikołaj24 Re: KIDS' CUP EUROPE - TENIS IP: *.acn.waw.pl 01.06.03, 20:15
            Gość portalu: bonzaj napisał(a):

> No no Gratuluje...ja jako sportowiec doceniam wysiłek jaki trezba wlozyc aby
            > byc zawodnikiem na chocby europejskim poziomie.Jeszcze raz wielkie gratulacje
            > dla Ciebie i dla Tomka.
            Jeszcze raz gratuluje.
            Rita kiedy i na ktorym korcie bedzie final?
            • Gość: rita Re: KIDS' CUP EUROPE - TENIS IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.06.03, 21:57
              bonzaj - potrzebuję dobrej ogólnorozwojówki na zimę - rozglądnij sie za czymś

Mikolaj24 , jeśli jesteś z Warszawy to turniej, czyli finał jest 20-22czerwiec
              na kortach Mery. Niestety nie będzie mnie tam i szukam wiernych kibiców,
              chłopak potrzebuje dopinku. Oprócz tego chciałabym wiedzieć jak on tam grał.
              • Gość: mikolaj24 Re: KIDS' CUP EUROPE - TENIS IP: *.acn.waw.pl 02.06.03, 08:00

> bonzaj - potrzebuję dobrej ogólnorozwojówki na zimę - rozglądnij sie za czymś
                >
                > Mikolaj24 , jeśli jesteś z Warszawy to turniej, czyli finał jest 20-
                22czerwiec
                > na kortach Mery. Niestety nie będzie mnie tam i szukam wiernych kibiców,
                > chłopak potrzebuje dopinku. Oprócz tego chciałabym wiedzieć jak on tam grał.
                Moze wpadne
    • peteen bo rita to dobra trenerka... 02.06.03, 08:50
      żeby tylko talenty młodzianków chciały sie przekuć na sukcesy seniorów...
      • Gość: rita Re: bo rita to dobra trenerka... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 15:36
        peteen - muszę to dokonać, bo taka jestem
        moje dzieciaki były najmłodsze w całym turnieju i teraz przy takim przeglądzie
        wiem co trenować - trzymajcie kciuki , atakujemy Warszawę.

Mikołaj24 - sprawa jest ważna - musisz mi relacjonować ten mecz, choć będę
        wisaiła na telefonie to chciałabym zasięgnąć opini Warszawiaka na żywo.
        20 lipiec - pamiętaj - korty Mery
        Przez ciebie miałam duże kłopoty, myślałam , że jesteś synem mojego rozmówcy
        też z Warszawy i donosiłam mu jak jego syn urzęduje na Krakforum - sprawa się
        jednak wyjaśniła, chociaż dalej nie wiem dlaczego siedzisz na Krakforum -
        urodziłeś sie w Krakowie czy z sympatii ?
        • Gość: Mikolaj24 Re: bo rita to dobra trenerka... IP: *.acn.waw.pl 02.06.03, 17:47

> peteen - muszę to dokonać, bo taka jestem
          > moje dzieciaki były najmłodsze w całym turnieju i teraz przy takim
          przeglądzie
          > wiem co trenować - trzymajcie kciuki , atakujemy Warszawę.
          >
          > Mikołaj24 - sprawa jest ważna - musisz mi relacjonować ten mecz, choć będę
          > wisaiła na telefonie to chciałabym zasięgnąć opini Warszawiaka na żywo.
          > 20 lipiec - pamiętaj - korty Mery
          > Przez ciebie miałam duże kłopoty, myślałam , że jesteś synem mojego rozmówcy
          > też z Warszawy i donosiłam mu jak jego syn urzęduje na Krakforum - sprawa się
          > jednak wyjaśniła, chociaż dalej nie wiem dlaczego siedzisz na Krakforum -
          > urodziłeś sie w Krakowie czy z sympatii ?
          20 lipiec....kiepsko.Chyba sie nie wyrobie.Choc...
          A na krakforum siedze z sympatii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka