Dodaj do ulubionych

Czyżby Gazeta Krakowska nas olała?

02.06.03, 21:51
Ani w niedzielnym, ani w poniedziałkowym wydaniu Gazety Krakowskiej nie było
żadnej wzmianki na temat dni otwartych w zajezdni...
Obserwuj wątek
    • Gość: mouset Re: Czyżby Gazeta Krakowska nas olała? IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 02.06.03, 22:00
      nic nie dało sie nazmyślać, ani bomby nie wyjechały, ani 339 nie skrócono do
      ZOO przez Zbydniowice
    • pavlack Re: Czyżby Gazeta Krakowska nas olała? 02.06.03, 22:28
      Hehe, może pani redaktor faktycznie posłuchała naszych rad, żeby najpierw
      artykuł skonsultować z kimś bardziej obeznanym w tej tematyce, a dopiero
      później publikować :D

Może jutro będzie :D
      • Gość: mouset Re: Czyżby Gazeta Krakowska nas olała? IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 02.06.03, 22:38
        Będzie wtedy kiedy trzeba będzie zapchać dziurę
        • kuba203 Re: Czyżby Gazeta Krakowska nas olała? 03.06.03, 13:34
          Gość portalu: mouset napisał(a):

> Będzie wtedy kiedy trzeba będzie zapchać dziurę

Przypuszczalnie masz rację, ale podobno dziś jest :))
          • Gość: mouset Re: Czyżby Gazeta Krakowska nas olała? IP: *.cm-uj.krakow.pl 03.06.03, 14:20
            no wiem, gratuluję publikacji i foty
            • yogy JEST BŁĄD!! (chyba) 03.06.03, 15:27
              Fota jest kiepska, bo nic nie widać, a przecież pozowaliśmy wszyscy do zdjęcia,
              więc czemu druknęli takie zdjęcie, gdzie wszyscy stoją tyłem?!

Jest, jest!!! Wiedziałem, że coś przekręcą:-)
              Oto cytat:
              "Najwięksi pasjonaci tramwajarstwa oraz wszyscy ciekawi jego tajników obejrzeć
              mogli także znajdujący się na dachu silnik, przypominający najnowocześniejszą
              aparaturę komputerową."
              Ja myślałem, że w silniki są zaopatrzone pierwszy i treci wózek, no ale zawsze
              z gazety można dowiedzieć się czegoś ciekawego. A to co jest w skrzynce na
              dachu bynajmniej nie "przypomina" najnowocześniejszej aparatury komputerowej,
              bo nią jest!!!
              No ale każdy ma prawo do błędu, tymbardziej, że pani dziennikarka, jak sądze
              miała inne zainteresowania, aniżeli tramwaje:-)
              • Gość: mouset Re: JEST BŁĄD!! (chyba) IP: *.cm-uj.krakow.pl 03.06.03, 15:29
                Pewnie wyglądaliście na pijanych hehehehehe i zrobiono was en face od tyłu -
                ROTFL, ale tekst zajebisty tylko brakuje info że nowe tramy pojadą do Zbydniowic
                • yogy Bomba:-) 03.06.03, 15:31
                  Ale jak ten Bombardier się ładnie prezentuje!!!
                  • pavlack Re: Bomba:-) 03.06.03, 17:01
                    A ja dzisiaj kupiłem Krakowską, ale z racji tego że mieszkam w Nowej Hucie, to
                    qrva mam w środku "Gazetę Nowohucką" i nie ma tam tego artukułu. Mam prośbę,
                    mógłby ktoś to zeskanować i mi na maila podesłać (pavlack@skrzynka.pl)...
                    proooooooszę :D Bo do centrum po gazetę za bardzo nie mam ochoty jechać, a i
                    tak już pewnie bym nie kupił...
                    • Gość: ADAŚ Re: Bomba:-) IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 17:21
                      pavlack napisał:

> A ja dzisiaj kupiłem Krakowską, ale z racji tego że mieszkam w Nowej Hucie,
                      to
                      > qrva mam w środku "Gazetę Nowohucką" i nie ma tam tego artukułu. Mam prośbę,
                      > mógłby ktoś to zeskanować i mi na maila podesłać (pavlack@skrzynka.pl)...
                      > proooooooszę :D Bo do centrum po gazetę za bardzo nie mam ochoty jechać, a i
                      > tak już pewnie bym nie kupił...

Adaś Ci da przy najbliższej okazji.
                      • pavlack Re: Bomba:-) 03.06.03, 17:27
                        Oki, tylko kiedy będzie ta najbliższa okazja? Chyba trzeba jakieś dni otwarte
                        zrobić hihihi :D
                        • Gość: ADAŚ Re: Bomba:-) IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 18:00
                          pavlack napisał:

Chyba trzeba jakieś dni otwarte zrobić hihihi :D

Najlepiej samemu na własną rękę - zatem SZTURM NA ODYDWIE ZAJEZDNIE !!!
                    • Gość: mouset Re: Bomba:-) IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 03.06.03, 18:45
                      A jest coś ciekawego w Nowohuckiej np cytaty p. Serwin?
              • kuba203 Re: JEST BŁĄD!! (chyba) 03.06.03, 20:58
                yogy napisał:

> Fota jest kiepska, bo nic nie widać, a przecież pozowaliśmy wszyscy do
                zdjęcia,
                >
                > więc czemu druknęli takie zdjęcie, gdzie wszyscy stoją tyłem?!

Qrcze, też jestem zawiedziony :((
                A co do błędów, przecież to tylko Krakowska, czego się spodziewaliście? :))
                • Gość: mouset Re: JEST BŁĄD!! (chyba) IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 03.06.03, 21:25
                  Szkoda że wam nie włożyli jakiś wypowiedzi (najlepiej w dymki na zdjęciu,
                  hihihi) np pan Jakub - zwolennik uruchomienia linii 12, a pan Paweł chce
                  likwidacji linii do Pleszowa
              • Gość: Misiek K Re: JEST BŁĄD!! (chyba) IP: *.chello.pl 03.06.03, 23:17
                > mogli także znajdujący się na dachu silnik, przypominający najnowocześniejszą
                > aparaturę komputerową."

musze zobaczyc w takim razie przekladnie tego tramwaju,
                skoro silnik jest na dachu, to niezlym osiagnieciem byloby przeniesienie
                napedu....
                • Gość: mouset Re: JEST BŁĄD!! (chyba) IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 04.06.03, 12:10
                  Moze jeździ kołami do góry?
                  • kuba203 Re: JEST BŁĄD!! (chyba) 04.06.03, 13:05
                    Gość portalu: mouset napisał(a):

> Moze jeździ kołami do góry?

Bo to jest takie bardzo nowoczesne, pionierskie rozwiązanie, on pobiera prąd
                    kołami z szyn, a silnik umieszczony na dachu napędza pantograf, który odpycha
                    pojazd od sieci trakcyjnej, i dzięki temu tramwaj jedzie :))
                    • Gość: mouset Re: JEST BŁĄD!! (chyba) IP: *.cm-uj.krakow.pl 04.06.03, 15:05
                      Perpetum bombardile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka