yogy 02.06.03, 21:51 Ani w niedzielnym, ani w poniedziałkowym wydaniu Gazety Krakowskiej nie było żadnej wzmianki na temat dni otwartych w zajezdni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mouset Re: Czyżby Gazeta Krakowska nas olała? IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 02.06.03, 22:00 nic nie dało sie nazmyślać, ani bomby nie wyjechały, ani 339 nie skrócono do ZOO przez Zbydniowice Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Czyżby Gazeta Krakowska nas olała? 02.06.03, 22:28 Hehe, może pani redaktor faktycznie posłuchała naszych rad, żeby najpierw artykuł skonsultować z kimś bardziej obeznanym w tej tematyce, a dopiero później publikować :D Może jutro będzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Czyżby Gazeta Krakowska nas olała? IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 02.06.03, 22:38 Będzie wtedy kiedy trzeba będzie zapchać dziurę Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Czyżby Gazeta Krakowska nas olała? 03.06.03, 13:34 Gość portalu: mouset napisał(a): > Będzie wtedy kiedy trzeba będzie zapchać dziurę Przypuszczalnie masz rację, ale podobno dziś jest :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Czyżby Gazeta Krakowska nas olała? IP: *.cm-uj.krakow.pl 03.06.03, 14:20 no wiem, gratuluję publikacji i foty Odpowiedz Link Zgłoś
yogy JEST BŁĄD!! (chyba) 03.06.03, 15:27 Fota jest kiepska, bo nic nie widać, a przecież pozowaliśmy wszyscy do zdjęcia, więc czemu druknęli takie zdjęcie, gdzie wszyscy stoją tyłem?! Jest, jest!!! Wiedziałem, że coś przekręcą:-) Oto cytat: "Najwięksi pasjonaci tramwajarstwa oraz wszyscy ciekawi jego tajników obejrzeć mogli także znajdujący się na dachu silnik, przypominający najnowocześniejszą aparaturę komputerową." Ja myślałem, że w silniki są zaopatrzone pierwszy i treci wózek, no ale zawsze z gazety można dowiedzieć się czegoś ciekawego. A to co jest w skrzynce na dachu bynajmniej nie "przypomina" najnowocześniejszej aparatury komputerowej, bo nią jest!!! No ale każdy ma prawo do błędu, tymbardziej, że pani dziennikarka, jak sądze miała inne zainteresowania, aniżeli tramwaje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: JEST BŁĄD!! (chyba) IP: *.cm-uj.krakow.pl 03.06.03, 15:29 Pewnie wyglądaliście na pijanych hehehehehe i zrobiono was en face od tyłu - ROTFL, ale tekst zajebisty tylko brakuje info że nowe tramy pojadą do Zbydniowic Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Bomba:-) 03.06.03, 17:01 A ja dzisiaj kupiłem Krakowską, ale z racji tego że mieszkam w Nowej Hucie, to qrva mam w środku "Gazetę Nowohucką" i nie ma tam tego artukułu. Mam prośbę, mógłby ktoś to zeskanować i mi na maila podesłać (pavlack@skrzynka.pl)... proooooooszę :D Bo do centrum po gazetę za bardzo nie mam ochoty jechać, a i tak już pewnie bym nie kupił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Bomba:-) IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 17:21 pavlack napisał: > A ja dzisiaj kupiłem Krakowską, ale z racji tego że mieszkam w Nowej Hucie, to > qrva mam w środku "Gazetę Nowohucką" i nie ma tam tego artukułu. Mam prośbę, > mógłby ktoś to zeskanować i mi na maila podesłać (pavlack@skrzynka.pl)... > proooooooszę :D Bo do centrum po gazetę za bardzo nie mam ochoty jechać, a i > tak już pewnie bym nie kupił... Adaś Ci da przy najbliższej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
pavlack Re: Bomba:-) 03.06.03, 17:27 Oki, tylko kiedy będzie ta najbliższa okazja? Chyba trzeba jakieś dni otwarte zrobić hihihi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAŚ Re: Bomba:-) IP: *.wielkopole.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 18:00 pavlack napisał: Chyba trzeba jakieś dni otwarte zrobić hihihi :D Najlepiej samemu na własną rękę - zatem SZTURM NA ODYDWIE ZAJEZDNIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Bomba:-) IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 03.06.03, 18:45 A jest coś ciekawego w Nowohuckiej np cytaty p. Serwin? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: JEST BŁĄD!! (chyba) 03.06.03, 20:58 yogy napisał: > Fota jest kiepska, bo nic nie widać, a przecież pozowaliśmy wszyscy do zdjęcia, > > więc czemu druknęli takie zdjęcie, gdzie wszyscy stoją tyłem?! Qrcze, też jestem zawiedziony :(( A co do błędów, przecież to tylko Krakowska, czego się spodziewaliście? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: JEST BŁĄD!! (chyba) IP: *.ghnet.pl / 192.168.5.* 03.06.03, 21:25 Szkoda że wam nie włożyli jakiś wypowiedzi (najlepiej w dymki na zdjęciu, hihihi) np pan Jakub - zwolennik uruchomienia linii 12, a pan Paweł chce likwidacji linii do Pleszowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek K Re: JEST BŁĄD!! (chyba) IP: *.chello.pl 03.06.03, 23:17 > mogli także znajdujący się na dachu silnik, przypominający najnowocześniejszą > aparaturę komputerową." musze zobaczyc w takim razie przekladnie tego tramwaju, skoro silnik jest na dachu, to niezlym osiagnieciem byloby przeniesienie napedu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: JEST BŁĄD!! (chyba) IP: *.szpitaljp2.krakow.pl 04.06.03, 12:10 Moze jeździ kołami do góry? Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: JEST BŁĄD!! (chyba) 04.06.03, 13:05 Gość portalu: mouset napisał(a): > Moze jeździ kołami do góry? Bo to jest takie bardzo nowoczesne, pionierskie rozwiązanie, on pobiera prąd kołami z szyn, a silnik umieszczony na dachu napędza pantograf, który odpycha pojazd od sieci trakcyjnej, i dzięki temu tramwaj jedzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: JEST BŁĄD!! (chyba) IP: *.cm-uj.krakow.pl 04.06.03, 15:05 Perpetum bombardile Odpowiedz Link Zgłoś