Dodaj do ulubionych

Szkielet pod Rynkiem - zawinili robotnicy?

IP: *.ghnet.pl 27.05.07, 22:14
no tak
tam gdzie mieli badać to nie badali a tam gdzie nie mili kopać ani nie mieli
pozwolenia kopali
pewnie chodziło o to aby kopać tak aby pod pewną kamienicę się dokopać ,żeby
koleś jeden z drugim już mógł planować co zrobi jak dostanie podziemia
Obserwuj wątek
    • Gość: Geolog Leonardo da Tajster- jak pilnowałeś??!! IP: *.77.classcom.pl 28.05.07, 06:36
      że archeolodzy "celowo" go nie znaleźli, to mogę zrozumieć...ale że pan
      "Dyrektor od Paraliżu" nie znalazł, to mi się w głowie nie mieści! W końcu
      przecież on nie śpi, tylko "pracuje" (gazu, gazu Skodeczka za pieniądze
      podatników!), a w kompetencjach bije na głowę samego Leonarda da Vinci! że też
      dopuścił tego Buśkę do Rynku...Sam powinien był kopać!
    • Gość: misiek Żli robotnicy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 09:37
      Jak oni mogli!!
      Co to znaczy!!
      Ja im pokażę!!
      Będą tu doktorkowi "dobre" imię szargać!!
      Po prostu CHAMSTWO - mieli zlać betonem a oni ważyli się wbić swoje plugawe
      łopaty w tą świętą ziemię na której przez półtora roku leżała i oddawała jej
      cześć ekipa archeologów!!!
      Toż to profanacja!!!
      • Gość: Janek zawsze odpowiadaja kierownicy a nie robotnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 10:36
        tak jest na calym swiecie
        przelozeni maja stac , chocby do rana i pilnowac!!!!
        ukarac duzymi pieniedzmi, tylko kasa dziala!
    • Gość: LUDMIŁA Macie Teraz Tajstera Fachowca !! Leśnik a Zabytki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 11:26
      Ludzie opamiętajcie się Tajster to największy nieudacznik w Krakowie
      A Jego Korupcyjne interesy doprowadzają do katastrofy Miasta
      WYWALIĆ NA ZBITY PYSK

Komu się uda miasto ufunduje POMNIK
      (taki konkursik)
    • Gość: Litka Zbrodnia Archeologiczna Tajstera Frajera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 11:31
      Tak to jest jak leśnik (oszust, krętacz, nieudacznik)zabytkami się zajmuje.
      A przysłowie Głosi
      Czego Jaś nie nauczy tego Jan nie będzie umiał
      Gratulacje za Fachowca :))
      • Gość: bibi Re: Zbrodnia Archeologiczna Tajstera Frajera IP: *.kolornet.pl 28.05.07, 12:46
        To na pewno jakiś turysta co umarł z żalu ,że ten remont tak długo trwa. Kurcze
        znajdą jeszcze jednego to tego żelastwa już nigdy nie ściągną. Cholera, grzebali
        tam już tyle i jeszcze wszystkich sztywnych nie wygrzebali.
        • Gość: xxxa Panie Buśko pan sie glupio tlumaczysz.... IP: *.betanet.pl 28.05.07, 16:31
          kazdy wie kogo to wina...pana
    • Gość: seba Wtórny analfabetyzm IP: *.telnet.krakow.pl 28.05.07, 20:13
      "szczątki odnalazły się dopiero teraz, bo leżały poza obszarem badań, a nie z
      powodu zaniedbania archeologów."Jeśli tak to ja się pytam o co ten cały krzyk?
      Że dziennikarz pisze bez zrozumienia i manipuluje faktami to jeszcze jestem w
      stanie pojąć,bo robi to dla kasy ale że inteligencja czyta bez zrozumienia to
      już zwyczajna żenada.W tym kraju to już chyba wszystkim na głowy padło.Nawet
      żyć się odechciewa.Globalny syf!!!!!!!!
      • Gość: school Globalny syf przez Tajstera to jego Wina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 07:38
        Tajster Czego by się nie złapał to wszystko spieszy i w dodatku łapówę weźmie,
        bo tak działa jegomość !
        Stara Komunistyczna szkoła !!
        Może by tak jaką uczelnie otworzył albo jakieś szkolenia
    • Gość: lklkk Jak się Tajster Tłumaczy na swojej stronie KZD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 10:40
      Wini się tłumaczą
      Tajster zapamientaj jedno
      To ty jesteś Zakałą Krakowa
      Doputy ty jesteś dyrektorem KZD
      w Naszym mieście Bedzie Zawsze SYF
      A Twoje podejżane interesy w końcu wyjdą na jaw i Klatka dla ciebie na rynku
      już czeka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka