Dodaj do ulubionych

Jubileuszowe odliczanie

IP: 193.239.36.* 31.05.07, 21:27
i bardzo dobrze ze nie bedzie kaczynskiego.tyle tylko ze w ten sposob olał swoich wyborcow do ktorych na szczescie ja nie naleze.siedz sobie kaczorze w warszaffce a nam daj spokoj maly blaznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: krakus Re: Jubileuszowe odliczanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 21:45
      A ja mysle, ze gdyby tempo wykonczania placu Wszystkich Swietych utrzymac dla
      wszystkich prowadzonych w miescie inwestycji, to taka estakada Polsadu bylaby
      gotowa w dwa tygodnie, a za miesiac cala reszta. Z pelna satysfakcja patrzylem
      na wyscigi pracownikow kladacych bruki i sadzacych zielen. Swoja droga ciekawe
      jak dlugo wytrzyma ona pod naporem amatorow darmowych krzakow i kwiatow.
      • Gość: r4t Re: Jubileuszowe odliczanie IP: *.ghnet.pl 31.05.07, 23:08
        Kaczyński nie chce przyjechać , bo w urzędzie na wysokoch stanowiskach są
        ludzie podejrzani o różne nieprawidłowości
        przeciwko niektórym trwają śledztwa i toczą się sprawy przed sądami
    • Gość: Krakowianka Jubileuszowe odliczanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 22:09
      Niestety w moim Krakowie bede dopiero w lipcu...
    • Gość: r1 Jubileuszowe odliczanie IP: *.ghnet.pl 31.05.07, 23:23
      a ja myślałam ,że w tym dniu prezydent ucieszy krakowian i wręczy dymisje
      jednemu gamoniowi
      • Gość: CK-BROWAR JAn Tajster Ogłaszamy Konkursik !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 08:40
        Uwolnić Kraków od oszustów i patologicznych dyrektorów w rocznice nadania
        lokacji
        Taki konkursik
        "Kto Trafi w Roga Jaśka Tajstera jajkiem na imprezie lokacji wygrywa beczke
        piwa"
        konkurs trwa do wyczerpania zapasów
        • Gość: ewew Re: JAn Tajster Ogłaszamy Konkursik !!!!!!!!!!!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.06.07, 13:42
          ŚWIĘCONĄ WODĄ POKROPIĆ , BO JAK ROGI WYRASTAJĄ TO MOŻE ZNACZYĆ ,ŻE Z PIEKŁA
          PRZYSZEDŁ KTOŚ
          LUB WSPÓŁCZUĆ I FLASZKĘ POSTAWIĆ ALBO INNĄ PODSTAWIĆ GDY ROGI WYRASTAJĄ Z
          INNEGO ,BARDZO UWŁACZAJĄCEGO MĘŻSZCZYŹNIE POWODU
    • Gość: miś Kraków nobilituje, Prezydent Kwaśniewski umiałby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 23:47
      to święto wykorzystać dla spopularyzowania Krakowa, Polski i swojej osoby.
      Obecny prezydent nie dorasta - niestety.
      • Gość: charles1234 Re: Kraków nobilituje, Prezydent Kwaśniewski umia IP: *.autocom.pl 01.06.07, 00:49
        no i bardzo dobrze, ze nie przyjedzie. Przynajmniej drog nie beda na caly dzien
        blokowac, zeby sobie przejechal. Z reszta beda inni slawni politycy i to sie
        liczy a nie kaczynski.
    • Gość: Pawel Jubileuszowe odliczanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 23:55
      Mialem dzisiaj wątpliwa przyjemnosc wysluchania kantaty Rubika. Nie uwazam sie
      za znawce muzyki klasycznej i tworczosci Rubika ale ten utwór moim zdaniem to
      artystyczne dno. Przede wszystkim tekst jest tak naiwny ze budzi niesmak
      zwlaszcza w polaczeniu z podniosla melodia. To urąga miastu, które powszechnie
      jest uznawane za ośrodek nauki i kultury. Kraków w jubileuszowym okresie
      zasługuje na coś lepszego.

i jeszcze jedno...po drugiej stronie Sukiennic byl wystep zespołu
      breakdanceowego ktory bardzo mi sie podobal, bo widzialem w tym pasje i
      przekonanie twórcow, czyli cos odwrotnego niz w przypadku Rubika. Paradoks?
      • Gość: kostka Re: Jubileuszowe odliczanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 00:15
        Pawel, chyba za bardzo sie przejmujesz. Na otarcie lez:

Weź mnie z krzykami czarny Jerzy
        Weź mnie jak jemy płat z talerza
        Weź mnie z krzykami w czar mych pierzyn
        Wrzaśnij jak hieny płacz, psa, zwierza...

Wstrząśnij jak w hieny płaszcz
        jak zjemy barszcz
        jak zjemy barszcz
        jak hieny.
      • Gość: charles1234 Re: Jubileuszowe odliczanie IP: *.autocom.pl 01.06.07, 00:51
        mi tez sie nie podobal ten koncert. Straszna pompa do naiwnego tekstu. Z reszta
        troche snobistycznego miejscami np. slowa "miluj krakow" powtarzajace sie wiele
        razy.
      • Gość: jan.grz Re: Jubileuszowe odliczanie IP: *.dll.se 01.06.07, 12:16
        Rubika podobno mialo nie byc, ale widocznie ta kiczowata muzyka ma mocnych
        poplecznikow w miejskich, zreszta tez kiczowatych, wladzach. Tez nie jestem
        ekspertem, ale muzyka jest moim wieloletnim hobby i zupelnie nie rozumiem jak,
        pomimo protestow wielu znanych i uznanych w kregach artystycznych ludzi, udalo
        sie tak podniosly jubileusz "okrasic" tak marna muzyka. Ktos powiedzial bardzo
        slusznie - jego muzyka i osoba, to czysto socjologiczny fenomen, daleki od
        artystycznych wartosci. Ale wielu bedzie zachwyconych, pewnie na tej samej
        zasadzie jak wielu jest zachwyconych dzialalnoscia np. pp.Majchrowskiego,
        Kaczynskich, Ziobry itd.
      • Gość: dzioucha Re: Jubileuszowe odliczanie IP: *.altec.pl 01.06.07, 23:08
        Przede wszystkim pozdrawiam Krakusków z okazji święta Waszego miasta :)
        I naprawdę mi szkoda, że muszę przyłączyć się do kondolencji w związku tą
        "kantatą" :(
        Co za szmira, ząbki cierpną :->
        Ale nic to ;-) nie przejmujcie się, politycy są tacy sami wszędzie ;-) Myślę że
        nie daliście sobie popsuć humoru; kielecki desant był jednodniowy i sa ne wrati :D
        Zdrówko za następne 1000 lat :)
    • Gość: czarek Re: Jubileuszowe odliczanie IP: *.autocom.pl 01.06.07, 08:23
      > i bardzo dobrze ze nie bedzie kaczynskiego.tyle tylko ze w ten sposob olał
      swoich wyborcow

taaaa, tych wyborców co z ochotą wybrali czerwonego prezydenta?

Jak widać Ci którzy byli wyborcami PIS w ostatnich wyborach samorządowych jest
      są w mniejszości. Dodatkowo w wyborach parlamentarnych głosowali na PO.
      • Gość: kluś Re: Jubileuszowe odliczanie IP: 194.213.204.* 01.06.07, 09:17
        a co z fontanna na Małym Rynku ? ,miala być nawet podświetlona wieczorem ...,
        w Krakowie brakuje mi właśnie fontann, gdzie mozna by bylo usiąść i ochłonąc w
        gorący dzień
        • Gość: ad Re: Jubileuszowe odliczanie IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.06.07, 13:37
          zamiast fontanny proponuję wytrysk gamonia
    • Gość: >I< Re: Jubileuszowe odliczanie IP: *.net.autocom.pl 01.06.07, 09:36
      Krakowianie, świętujmy ile sił, a Kaczkami się nie przejmujmy!!! Szkoada na
      nich tych sił!
    • leszlong Re: Jubileuszowe odliczanie 01.06.07, 10:54
      Tzw. Prezydent RP dostał "niedyspozycji prezydenckiej". Ponadto mównica była dla
      niego za duża, brak tłumacza z ichniego na polski. A nie dlatego, że nie lubi
      tego miasta.
    • Gość: as Jubileuszowe odliczanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 11:02
      MICHNIK jeszcze zyjesz ????
    • cover_wielki Re: Jubileuszowe odliczanie 01.06.07, 13:07
      Kocham Kraków.
    • lliper2 Płock - 770 lat lokacji hehe 01.06.07, 14:03
      Płock - 770 lat lokacji hehe
      ""http://www.ump.pl/
      • lliper2 Re: Płock - 770 lat lokacji hehe 01.06.07, 14:04
        http://www.ump.pl/
    • Gość: wit Jubileuszowe odliczanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 16:39
      Całkowicie zgadzam się z Pawłem. Kantata Rubika to wstyd dla Krakowa. Nie mam
      nic do niego jako człowieka i artysty, który robi swoją muzykę ale to jest
      tylko komercha i nic więcej. Ale nie można się dziwić - dobry gust to gust
      tzw. "masy". Kraków ma kiełbasy i grile na Rynku, pijanych Angoli, festiwal
      zupy i pierogów, parady smoków, znakomitą nowoczesną architekturę w postaci
      Galerii Kraków i Hotelu Sheraton. A ostatno Prezydent Majchrowski chciałby aby
      Euro 2012 otworzyć na ...Wawelu.
      • Gość: krakus Re: Jubileuszowe odliczanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 17:08
        Do tego jeszcze mozna dolozyc przygotowania do jubileuszu niczym z alarmu w
        jednostce wojskowej przed przyjazdem generala. Goscie juz zjezdzaja, a tutaj
        praca wre w najlepsze. Dobrze, ze trawy nie maluja na zielono, bo klada ja z
        metra. Czy nie mozna bylo ulozyc harmonogramu prac tak, zeby zdazyc na tydzien
        prze terminem? Ale to chyba przerasta organizatorow.
        • Gość: Hahahah Plock a gdzie to?? IP: *.betanet.pl 01.06.07, 17:54
    • Gość: gr542 Jubileuszowe odliczanie IP: *.ghnet.pl 01.06.07, 18:16
      zwolnić gamonia
      na taczki z nim
    • Gość: lajkoniczekjeden syrenka wytrzezwiala-wreszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 20:50
      Dzis (1.06)w glownych WW w TVP w reklamowce o Krakowie odebrano wreszcie glos
      zalanej syrence, ktora "SUSZI". Ale i tak wszyscy wiedza, ze pani Helbinowa -
      zona rzecznika Majchrowskiego - dyrektorka od promocji-BEZ KONKURSU!!!!promuje
      to miasto jako jedna wielka meline. SUSZI babe, czy co????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka