Gość: Chwdp. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 17:44 Czekam z niecierpliwością na dalsze Twoje posty z tym inteligentnym zakończeniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: Gdzie jest gph?. 06.06.03, 17:48 Gość portalu: Chwdp. napisał(a): > Czekam z niecierpliwością na dalsze Twoje posty z tym inteligentnym > zakończeniem. no cóż. twoje zapewne iskrzy dowcipem i mądrością hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chwdp. Re: Gdzie jest gph?. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 17:53 gph napisał: > Gość portalu: Chwdp. napisał(a): > > > Czekam z niecierpliwością na dalsze Twoje posty z tym inteligentnym > > zakończeniem. > > no cóż. twoje zapewne iskrzy dowcipem i mądrością hehe.. > >Dostosowałem do twojego. >Palec do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chwdp. Re: Gdzie jest gph?. IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 17:55 Gość portalu: Chwdp. napisał(a): > gph napisał: > > > Gość portalu: Chwdp. napisał(a): > > > > > Czekam z niecierpliwością na dalsze Twoje posty z tym inteligentnym > > > zakończeniem. > > > > no cóż. twoje zapewne iskrzy dowcipem i mądrością hehe.. > > > >Dostosowałem do > twojego. > >Palec do dupy. >P.S. He,He. >Palec do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Gdzie jest gph?. 06.06.03, 17:56 Gość portalu: Chwdp. napisał(a): > gph napisał: > > > Gość portalu: Chwdp. napisał(a): > > > > > Czekam z niecierpliwością na dalsze Twoje posty z tym inteligentnym > > > zakończeniem. > > > > no cóż. twoje zapewne iskrzy dowcipem i mądrością hehe.. > > > >Dostosowałem do > twojego. to ci się tylko tak wydaje... ale nic nie bój. nerwica natręctw w niektórych przypadkach jest wyleczalna, czego też ci życzę... Odpowiedz Link Zgłoś