Gość: filutek IP: *.net.autocom.pl 18.06.07, 00:37 a kaczory przyszły ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuzanna Stolica pojechała do stolicy IP: *.opera-mini.net 18.06.07, 08:17 Szkoda ze w warszawie promocja imprezy byla zadna i osob byla gastka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noMercy73 Re: Stolica pojechała do stolicy IP: *.ncr.com 18.06.07, 08:47 nie bylo ZADNEJ promocji! (oprocz dwoch malych reklam w prasie) impreza na tak wysokim poziomie zostala po prostu zmarnowana...bylo wiecej osob z Krakowa niz miejscowych...tak sie umacnia stereotypy o niecheci Warszawy do Krakowa...przykro mi jak Krakow zostal potraktowany...jak sadze byl to ostatni raz kiedy Krakow przyjechal do Warszawy...ZENADA. to chyba najlepsze okreslenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna Re: Stolica pojechała do stolicy IP: *.opera-mini.net 18.06.07, 11:42 Biuro promocji miasta znow dalo ciala a artysci robili dobra mine do zlej gry wystepujac do pustego trawnika na ktorym spodziewali sie widowni. eh... Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Stolica pojechała do stolicy 18.06.07, 20:29 Moim zdaniem (a moge oczywiscie sie mylic) to te stereotypy o niecheci Warszawy do Krakowa funkcjonuja glownie w glowach nielicznych jednostek. Ja, urodzony warszawiak, NIGDY nie uslyszalem aby jakis inny warszawiak powiedzial mi, ze nie lubi Krakowa. Ja sam uwielbiam to miasto i ludzi. Ja po prostu nie czuje u siebie lub u innych zadnej niecheci miedzy tymi miastami i sadzac po tlumnych podrozach mieszkancow stolicy z Mazowsza do stolicy z Malopolski to jakos nie chce mi sie wierzyc w zasadnosc tych przypuszczen. Bardzo podoba mi sie pomysl promocji Krakowa w Warszawie i odegrania tu hejnalu. Mam nadzieje, ze jeszcze taki happening sie tu zdarzy. Odpowiedz Link Zgłoś