Dodaj do ulubionych

Stolica pojechała do stolicy

IP: *.net.autocom.pl 18.06.07, 00:37
a kaczory przyszły ?
Obserwuj wątek
    • Gość: zuzanna Stolica pojechała do stolicy IP: *.opera-mini.net 18.06.07, 08:17
      Szkoda ze w warszawie promocja imprezy byla zadna i osob byla gastka.
      • Gość: noMercy73 Re: Stolica pojechała do stolicy IP: *.ncr.com 18.06.07, 08:47
        nie bylo ZADNEJ promocji! (oprocz dwoch malych reklam w prasie) impreza na tak
        wysokim poziomie zostala po prostu zmarnowana...bylo wiecej osob z Krakowa niz
        miejscowych...tak sie umacnia stereotypy o niecheci Warszawy do
        Krakowa...przykro mi jak Krakow zostal potraktowany...jak sadze byl to ostatni
        raz kiedy Krakow przyjechal do Warszawy...ZENADA. to chyba najlepsze okreslenie.
        • Gość: zuzanna Re: Stolica pojechała do stolicy IP: *.opera-mini.net 18.06.07, 11:42
          Biuro promocji miasta znow dalo ciala a artysci robili dobra mine do zlej gry wystepujac do pustego trawnika na ktorym spodziewali sie widowni. eh...
        • xs550 Re: Stolica pojechała do stolicy 18.06.07, 20:29
          Moim zdaniem (a moge oczywiscie sie mylic) to te stereotypy o niecheci Warszawy
          do Krakowa funkcjonuja glownie w glowach nielicznych jednostek. Ja, urodzony
          warszawiak, NIGDY nie uslyszalem aby jakis inny warszawiak powiedzial mi, ze nie
          lubi Krakowa. Ja sam uwielbiam to miasto i ludzi. Ja po prostu nie czuje u
          siebie lub u innych zadnej niecheci miedzy tymi miastami i sadzac po tlumnych
          podrozach mieszkancow stolicy z Mazowsza do stolicy z Malopolski to jakos nie
          chce mi sie wierzyc w zasadnosc tych przypuszczen. Bardzo podoba mi sie pomysl
          promocji Krakowa w Warszawie i odegrania tu hejnalu. Mam nadzieje, ze jeszcze
          taki happening sie tu zdarzy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka