Dodaj do ulubionych

Małopolscy maturzyści najlepsi w kraju

29.06.07, 23:35
Gratulucja młodzi. Tak trzymajcie. Inni powinni brać z Was przykład.
Obserwuj wątek
    • Gość: Madzik Małopolscy maturzyści najlepsi w kraju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 23:44
      Wow!! Nie pomyślałabym, że jesteśmy najlepsi :D Nieźle, nieźle...Swoją drogą,
      coś jest w tych rozszerzeniach...Ja pisałam cztery i, w przeciwieństwie do
      wielu osób, nie żałuję :) Poszło nie tak źle, w każdym razie lepiej niż
      mogłabym przypuszczać :D
    • Gość: kk Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 00:28
      Po co to wszystko? Przynajmniej połowa z nich po skończeniu studiów zacznie
      pracować jako przedstawiciele handlowi, gdzie wymagana będzie wiedza ogólna na
      poziome 3 klasy szkoły podstawowej.
      • Gość: zenotka Re: Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 13:07
        piszesz z własnego doswiadczenia? no cóz hmm współczujemy
    • Gość: Kacper Re: Małopolscy maturzyści najlepsi w kraju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.07, 14:46
      W V wszyscy zdali ale nie wszyscy bez pomocy Giertycha.
      • Gość: ja V LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 15:53
        No to rzeczywiście "sukces", jak na tak wysokie progie przy rekrutacji. Ciekawe
        jak w innych krakowskich LO...???
        • m_onika88 Re: V LO 30.06.07, 20:16
          Ja chodziłam do IV i u nas tez wszyscy zdali:)sama tez uzsykałam wyniki powyżej średniej:)
          • Gość: Gość Re: V LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 11:20
            Są jeszcze inne licea w Krakowie gdzie wszyscy zdali. I to takie gdzie próg
            przy rekrutacji nie był taki jak w piatce.
    • Gość: abc Dlatego małopolska powinna być księstwem IP: *.kolornet.pl 30.06.07, 16:20
      ze stolicą w Krakowie. Albo chociaż krajem związkowym jak w niemczech.
      • Gość: <> Re: Dlatego małopolska powinna być księstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 17:43
        a cierbie wybierzemy na Księcia ...Yeah
    • Gość: nauczycielka manipulacje z maturą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 19:17
      Ludzie, czy wy nie rozumiecie? 92 % otrzymało świadectwa maturalne a to nie to
      samo,ze wszyscy ją zdali!!! Przecież obowiazuje jeszcze w tym
      roku "giertychówka". Rzeczywistych danych o tym ilu maturzystów zdało w 100%
      procentach NIGDZIE nie uświadczysz. CKE podała tylko enigmatycznie,że w skali
      całego kraju z amnestii skorzystało ok 15 % z tych, którzy dostali świadectwa,(
      90%) co mniej więcej oznacza,że ok 25% procent maturzystów tak naprawdę oblało!
      Ponieważ nie ma danych problem nie istnieje! czyli nie ma to jak odpowiedni
      minister oświaty!!!
      • Gość: AsKA Re: manipulacje z maturą! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 11:18
        Czyli zdało 75%, a w zeszłym roku 80%. Ot sukces Romana.
    • Gość: Ufo Małopolscy maturzyści najlepsi w kraju IP: *.chello.pl 01.07.07, 17:32
      Małopolska górą! Brawo!
      • Gość: asdasd Re: Małopolscy maturzyści najlepsi w kraju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 00:12
        podobno w piatce 11 osob oblali na ustnym polskim, to prawda? to jak "wszyscy zdali"???
        • Gość: ja amnestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 00:54
          Giertycha
    • mk_88 Re: Małopolscy maturzyści najlepsi w kraju 02.07.07, 17:50
      dziękujemy :) choć ciężko mi w to uwierzyć... :P ale sama zdana matura to
      dopiero połowa sukcesu... teraz studia-czy nam wystarczą nasze wyniki? na co się
      wybieracie? ja AP -fil. hiszp., AE -turystyka i rekreacja :)
      pozdrawiam
      • Gość: gośc Re: Małopolscy maturzyści najlepsi w kraju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 14:36
        małopolska jest w czołówce i to jest najważniejsze...
        inne woj. też mają LO w stylu "piątki"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka