gdzieidziesz 01.07.07, 15:29 czy ktoś wie kiedy będzie parada jamników? i kto ja organizuje, gdzie mogłabym znaleść szegółowe informacje o paradzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benedykta1 Re: parada jamników 01.07.07, 19:15 MARSZ JAMNIKÓW 2007: Niedziela 9 września 2007 Organizator: Radio Kraków i Gazeta Wyborcza Współorganizator: Miasto Kraków www.radiokrakow.pl (www.radiokrakow.pl/www/home.nsf/ID/mj) Odpowiedz Link Zgłoś
man4one Re: parada jamników 01.07.07, 19:16 ZnaleŚĆ będzie ciężko. Znaleźć trochę łatwiej - zwykle we wrześniu - zwykle na rynku - zwykle (współ)organizacja Gazeta Wyborcza. W tym roku 13-ta parada, jak się zbliży wrzesień, pewnie zaczną reklamować. Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: parada jamników 02.07.07, 22:11 W Szikagowie juz byla!Jamniqw bylo wielkie mnostwo a parada odbyla sie miedzy krzakami w parq Szillera na dystansie 13 metrow. Organizatorem tej calej parady po raz ktorys tam bylo takie ugrupowanie co sie zwie Towarzystwo Przjaciol Krakowa.Towarzystwem to moze i ono jest ale takich przyjaciol to nawet wrogowi bym nie polecal!! Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: parada jamników 03.07.07, 19:19 Prezes...znaczy sie Jarus?Bedzie prowadzany pewnie wzdluz i kto wi czy nie bedzie krotszy od naszego czempiona boc on przeciez ogonek ma pod spodem a nie na koncu odwloka.A prowadzac go bendzie sama najpiekniejsza pielegniarka IVRyPy rozwodka Joasia Szczypinska. Powaznie jednak.Jamniki jak sie zoreientuja kto jest wsrod nich w cholere ucieknom! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: parada jamników 03.07.07, 19:24 I pewnie stad tez takie ogromne opory przed ślubem - no bo jakże jareczek z rozwódką...no coś takiego ; a ijeszcze mama , a kot gdzie , a przyjaciele jarusia...skaranie boskie... a na paradę jaruś niech brata wziąść nie zapomni - tak razem w parze im do twarzy przecież.. Odpowiedz Link Zgłoś
laenia Re: parada jamników 03.07.07, 19:34 gosia.43 napisała: > > a na paradę jaruś niech brata wziąść nie zapomni WZIĄŚĆ? Przynudzasz już niemiłosiernie z tymi Kaczyńskimi, wcinając ich ni z gruszki, ni z pietruszki w różne wątki, nawet o paradzie jamników. Ani to na temat, ani dowcipne. Litości. Odpowiedz Link Zgłoś
bombullo Re: parada jamników 03.07.07, 19:39 Prawda w slepka kole?Prtzeciez mozesz nie qkac na ten watek skoro wiesz,ze Pigmeje tu goszcza. Laenia,ki szatan? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: parada jamników 03.07.07, 19:57 laenia - Ty masz patrzenie na autorów postów bardzo wybiórcze )0 niczym Twoi przywódcy... a że przynudzam - no a ile mozna o dupie maryni mówić , czy o kamerze - no pewnie duzo.. a co mi tam...) a bracia - to taki wdzieczny temat..prawda... badz zdrowa i niech wszyscy wyzdrowieja ) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: No wiecie co? 03.07.07, 20:00 Co jak co, ale żeby mówić że Lechosław jest nudny! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: No wiecie co? 03.07.07, 20:03 Tez tego nie rozumiem.. na ale ..bywa..nie wszystko musze rozumiec..) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: No wiecie co? 03.07.07, 20:06 myślisz, ze do września będzie przynudzać? Odpowiedz Link Zgłoś
laenia Re: No wiecie co? 03.07.07, 21:40 Człowiek zmęczony, haruje po nocy, zagląda więc na forum swojego ukochanego miasta, co by wesołego coś przeczytać, a tu wszędzie widzi kaczki, kaczki widzi, nawet wśród jamników. Nuda, i tyle. To już ten sajkokiler od kamery był zabawniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: No wiecie co? 03.07.07, 22:48 Laenia - nie mozesz sie tak zniechęcać... Nie tylko Ty harujesz... a ze mamy inne zdania... no zdarza sie..ale wcale to nie oznacza , że mamy sie gnoić... A ze mało ciekawych wiadomości na forum... wakacje są i upał. No zrozum to....czasami trzeba i o tej dupie maryni... no popatrz - co bez tego wartałby świat...)) pozdrawiam gosia Odpowiedz Link Zgłoś
laenia Re: No wiecie co? 03.07.07, 23:13 Tylko parę słów krytyki to było, nie miałam przeca zamiaru nikogo gnoić. Jeśli odniosłaś takie wrażenie, to przepraszam, bo ja ogólnie bardzo grzeczna jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: No wiecie co? 03.07.07, 23:21 krytyka zawsze wskazana ... serio... a ze czasami cos..no dobra dajmy temu spokój...))) Miło mi - naprawde - ze chociaz stoimy po dwóch stronach barykad politycznych - potrafimy sie porozumieć... Więcej trzeba by takich porozumień i moze w tym naszym kochanym kraju nie będzie tak źle .. pozdrawiam Cie gosia Odpowiedz Link Zgłoś