Gość: Zlin IP: *.chello.pl 01.07.07, 22:41 Super było, ci co byli w sobotę mogą powspominać oglądając 9 minutowy filmik:) www.zyciekrakowa.pl/nowahuta/content/view/1622/68/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kefasek Re: Weekend z głową w chmurach IP: *.pk.edu.pl 01.07.07, 23:56 Hałas nie do zniesienia. Dwa dni wyjęte z życia. Dla mnie, jako mieszkańca akademików PK obok lotniska, to najgorsza impreza w roku. Na szczęście kolejna dopiero za rok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Weekend z głową w chmurach IP: *.chello.pl 02.07.07, 00:10 Kolego a co ty robisz 1 lipca w akademiku? Żresz pizzę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: Weekend z głową w chmurach IP: *.media-net.krakow.pl 02.07.07, 00:19 uczy sie do zimowej sesji:) A tak serio, to jako mieszkaniec NH po występie iskier wyobrazam sobie co muszą przeżywać mieszkańcy Krzesin - tak a propos, czekamy za rok na F16;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefasek Re: Weekend z głową w chmurach IP: *.pk.edu.pl 02.07.07, 00:24 Mieszkam w akademiku, podobnie jak wiele osób pracujących przez wakacje - moje prawo i moja sprawa. I proszę bez rynsztokowego słownictwa, bo koleżanka ze świnią nie rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
emelem1 hałas to jets w Juwenalia 03.07.07, 16:42 jak studenci drą ryja i puszczaja muze na cały regulator przez cały tydzień do samego rana-to jest dopiero najgorsza impreza w całym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zk Re: Weekend z głową w chmurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 01:51 Impreza udana, mimo, że mieszkam w pobliżu, byłem pierwszy raz. Czy wejście do parku od strony Bora-Komorowskiego jest czynne na codzień? Mam wrażenie, że nie. Przydałoby się uporządkować teren i otworzyć dla mieszkańców Prądnika Czerwonego. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba1206 Re: Weekend z głową w chmurach 02.07.07, 07:09 Moje dzieci - chłopcy byli zachwyceni samolotami - tymi latającymi i tymi stojącymi w muzeum (chociaż te stojące - lata świrtności ;-(* maja juuuuż za sobą) myslę,że impreza bardzo udana! jak pisał poprzednik - czekamy na F16 ;-) to by było COŚ gratulacje dla organizatorów! Odpowiedz Link Zgłoś
ranki Weekend z głową w chmurach 02.07.07, 07:14 Witam serdecznie.Byliśmy na pikniku całą rodziną i wszyscy jednogłośnie stwierdziliśmy jeden fakt że ten gościu jest super i nadaje kolorytu całej imprezie (prowadzący konferansjer)widać że jest pasjonatem wręcz nawiedzony ale bardzo sympatyczny .Piszę ten post bo jestem niepewny czy będzie za rok mówił coś o oddaniu pałeczki młodym to by była wielka strata .proszę sobie przypomnieć jak był komentowany występ odrzutowców z dęblina gdzie zmienił się prowadzący. pozdrawiam wszystkich a najbardziej prowadzącego,jesteś super zostań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Weekend z głową w chmurach IP: *.ericsson.net 02.07.07, 10:20 "Konferansjer" to Pan Krzysztof Radwan dyrektor Muzeul Motnictwa. Panu Krzysztofowi chcialbym bardzo podziekowac za bardzo dobra organizacje i wspanialem prowadzenie imprezy. Bylo naprawde swietnie. Gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Weekend z głową w chmurach IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.07, 10:30 Konferansjerem co roku jest Pan Jan Hoffman, a nie Pan Radwan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeton Re: Weekend z głową w chmurach IP: *.ericsson.net 02.07.07, 10:21 Pan "Konferansjer" to Pan Krzysztof Radwan dyrektor Muzeum Lotnictwa w Krakowie. Panu Krzysztofowi chcialbym bardzo serdecznie podziekowac za bardzo dobra organizacje i wspanialem prowadzenie imprezy. Bylo naprawde swietnie. Gratuluje. Do zobaczenie za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Weekend z głową w chmurach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 08:36 Nie sześć iskier ale tylko cztery latały... no chyba że jakies 2 niewidoczne ktoś zauważył... A szkoda - rok temu było ich 5 a dwa lata temu 7 - i to dopiero było co oglądać... Mam nadzieje ze za rok będzie ich więcej. Ale tak to ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: Weekend z głową w chmurach IP: *.chello.pl 02.07.07, 09:32 Gość portalu: dorota napisała: > A szkoda - rok temu było ich 5 Od ubiegłego sezonu zespół lata w formacji 4 samolotów i tyle było na pokazie w 2006. Na szczęście znalazły się pieniądze i kolejne 2 Iskry przywracane są do stanu używalności. Niestety nie zakończono remontu przed tegorocznym piknikiem w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Weekend z głową w chmurach IP: *.76.classcom.pl 02.07.07, 09:11 po pierwsze nie 6 iskrach ts 11 tylko 4 z Dęblina , po drugie zespół żelazny wystepowal w skladzie 3 samolotow,a węgier Peter Besenyei wystepował na samolocie extra 300s straszne glupoty pisze autor tego artykulu i podejrzewam ze wcale na tym pikniku nie byl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna Weekend z głową w chmurach IP: *.warlock.pl 02.07.07, 09:22 hm...ciekawe czemu autor nie byl na tym pikniku i pisze, ze byl...tylko przepisuje program. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fcv Re: Weekend z głową w chmurach IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.07.07, 09:39 No cóż, głęboko poruszył mnie artykuł Pani "Dziennikarki", pokazy ropoczynające się od 6 Iskier (były 4 ale co tam przecież, no i nie rozpoczynały pikniku, ale to też drobiazg...)i 4 samoloty Żelaznego (były dwa..).. dobrze że można to przeczytać w necie za free bo krew by mnie zalała gdybym wydała kasę na na gazetę i otrzymała tak nierzetelną informację. Za to malownicze opisy że hoho. Trzeba mieć wyobraźnię.. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1977 Re: Weekend z głową w chmurach 02.07.07, 21:02 właśnie wysłałem maila dzisiaj do redakcji żeby nie nie robili sobie obciachu drukując reportaże osób które relacjonują wydarzenia w Krakowie nie biorąc w nich samemu udziału oczywiście odpowiedzi jeszcze nie mam ps. 6 Iskier jednocześnie podobno można zobaczyć po 5 piwie ... jak to mówi mój znajomy :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Logan Re: Weekend z głową w chmurach IP: *.pro.lama.net.pl 02.07.07, 21:51 No bo naprawde bylo 6 Iskier:) Tylko, ze dwie z nich stoja w muzeum na stale jako eksponaty i zakonczyly juz swoja kariere lotnicza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek z Huty Ile czego było można zobaczyć... IP: *.chello.pl 02.07.07, 11:42 Żeby rozwiązać spory ile i co latało na niebie w Czyzynach mozna zobaczyć na www.zyciekrakowa.pl/nowahuta/ Było super i szkoda, że następna impreza za rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Weekend z głową w chmurach IP: *.chello.pl 02.07.07, 11:57 "Zadowolony był również dyrektor muzeum Krzysztof Radwan. - W tym roku trzymaliśmy się programu, wszystkie pokazy przebiegły zgodnie z planem ...". Proszę pana, bez jaj ... Wystarczy porównać program, który widniał na www.pikniklotniczy.krakow.pl z tymi, które otrzymywano razem z biletami, żeby zobaczyć, że kilka pokazów się nie odbyło. Byłam na pikniku w niedzielę, jeszcze przed wyjazdem z domu sprawdzaliśmy program w internecie - na miejscu rozczarowaliśmy się, że nie ma rekonstrukcji historycznych, które bardzo chcieliśmy zobaczyć, program uległ zmianie! Mam nadzieję, że w przyszłym roku program na stronie będzie poprawiany na bieżąco, drażni mnie taka chałtura i brak profesjonalnego podejścia do widza-klienta pikniku. Mimo tego piknik mi się podobał, ale niesmak pozostał ... Te 10 zł za bilet normalny x ilość osób = na pewno wystarczyłoby na profesjonalną obsługę strony www. Dobrze, że nie jechaliśmy z daleka, dopiero bym się zdenerwowała ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Było super a Węgier wymiatał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 12:31 Ten piknik powinien być częściej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzka Re: Weekend z głową w chmurach IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.07.07, 13:38 Nie wiem kiedy tam byliście, ale ja w niedzielę widziałam rekonstrukcję historyczną zainscenizowaną z wielkim rozmachem i strzelaniną :-), bodajże była to inwazja Normandii, a w ogóle, to obóz rekonstrukcyjny był tam cały czas - szpital polowy, okopy, pojazdy militarne, żołnierze w historycznym umundurowaniu i rynsztunku. Więc albo inaczej rozumiesz, co oznacza "rekonstrukcja historyczna", albo nie zauważasz fragmentu imprezy, który nie był ani malutki ani ciuchutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Weekend z głową w chmurach IP: *.chello.pl 03.07.07, 12:06 Normandia miała być chociażby w niedzielę o 15.00 (wg programu w internecie) - przy kupowaniu biletu w niedzielę otrzymałam program, w którym nie było wcale tej rekonstrukcji! Teraz to już nie rozumiem - może się jednak odbyła, ale była "tajna"? :-) Odpowiedz Link Zgłoś