auto-service 03.07.07, 22:35 Czy ma ktoś lącze z netem od tej firmy. Jak wyglada prędkość łącza, czy jest taka jak deklarują?. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aronka1 Re: internet od Mar-Kom 04.07.07, 19:03 My mamy od kilku lat. Od zawsze były jakieś problemy. A to burza, a to ulewa i kabelek zalało. Od jakiegoś czasu nawet jest nieźle, przerwy są rzadkie. Jednak w razie awarii dodzwonić się do nich to wyczyn. Na prędkościach się kompletnie nie znam, bo jestem głąbem komputerowym, ale chodzi w żółwim tempie. Jak ktoś w pracy klął na służbowy internet, to pocieszyłam, że w domu mam wolniejszy. Nie chciał uwierzyć. Właśnie wymówiliśmy umowę w Mar - Komie. Teraz mamy z UPC, chociaż tak trochę w ciemno. Ale mamy u nich telewizję i od niedawna telefon, więc może będzie wygodniej. Baliśmy się, że jak będzie jakaś konserwacja, to nie będzie i tv i internetu, ale takie rzeczy zdarzają się i tak rzadziej niż awarie w Mar - Komie. To moja opinia, może wielu ich klientów jest zadowolonych. Odpowiedz Link Zgłoś