swarozyc 17.06.03, 20:04 ..bo przedtem bylo jak parafia rzymsko-katolicka!; cierpienia,zal i dretwa mowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Jottka 17.06.03, 20:47 mam tu kisc winogron i butelczyne dobrego burgunda. Wpadniesz tu? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Jottka 17.06.03, 20:51 jestem za duża dziewczynka na wirtualne atrakcje ale nie martw sie, skuter jutro wróci :) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jottka 17.06.03, 20:55 Alez to sie swietnie sklada, radosci moich oczu! Ja lubie duze dziewczeta... Mam tez tu narecz kwiatow ktorymi Cie obdaruje jezeli tylko zechcesz spedzic ze mna ten wieczor... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jottka 17.06.03, 21:27 jottka napisała: > jestem za duża dziewczynka na wirtualne atrakcje ale nie martw sie, skuter jutro wróci :) '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Jak bys byla duza dziewczynka to nie kazalbys sie duzej prosic.. a skuterem sie nie zaslaniaj; on sie czepia i nie ma takich ladnych nog co Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jottka 17.06.03, 21:12 nie wiem Jottko dlaczego walczysz z kobieca ciekawoscia i nie ulegniesz pokusie...a moze nawet uczuciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SĄD BOŻY Re: Jottka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.03, 21:30 swarozyc napisała: > nie wiem Jottko dlaczego walczysz z kobieca ciekawoscia i nie ulegniesz > pokusie...a moze nawet uczuciu? > > Czy to jest kurs parzenia ,czy poważne forum krakowskie!! wejdżcie sobie na sexforum i zostawcie miejsce dla innych!! > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: sad bozy 17.06.03, 21:32 to jest watek dla wariatow i uciekaj stad szybko aby jego odium do Ciebie nie przylgnelo... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Jottka 17.06.03, 21:32 > > > > Czy to jest kurs parzenia ,czy poważne forum krakowskie!! > wejdżcie sobie na sexforum i zostawcie miejsce dla innych!! hahaha :))) kurs parzenia - dobre, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: Jottka 17.06.03, 21:39 kursy parzenia organizuje Mangha wraz z ambasadą Japonii:) Odpowiedz Link Zgłoś
bruno_watpliwy [...] 17.06.03, 22:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: bruno smrodliwy 17.06.03, 23:08 bruno_watpliwy napisał: > wróć, jak zmądrzejesz... ''''''''''''''''''''''''''''''' nigdy w zyciu! Odpowiedz Link Zgłoś
bruno_watpliwy [...] 17.06.03, 23:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś