Gość: mick IP: *.3s.pl 08.07.07, 19:49 mają nawet swoją stronę: www.flandria.com.pl i co dziwne wszystkie foty są naturalne i niekoloryzowane :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marecki Snack Flandria. Rozkosze pod mostem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 23:50 qrcze, faktycznie rewelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Snack Flandria. Rozkosze pod mostem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 08:39 naprawde dobre i ostreee jedzenie :-) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad fast food IP: *.76.classcom.pl 10.07.07, 14:44 Jeśli ktoś lubi dużo frytek, tłuste mieso + sosy majonezowe na sałatkach to na pewno znajdzie tam ukojenie. PS. Dla tłuściochów - troszke taniej jest w barze Szybki Kęs naprzeciwko przy przystanku tramwajowym (zestaw: frytki <mniejsze, ale ilość podobna> + szaszłyk/kebab itp + surówki z majonezowym sosem do 10 pln:)). PS2. Nie wiem jak można się zachwycać takim jedzeniem, no ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta [...] IP: *.chello.pl 12.07.07, 23:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Mniam! IP: *.net.autocom.pl 16.07.07, 19:07 Cienkie kielbaski - palce lizac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bikenbok Re: Snack Flandria. Rozkosze pod mostem IP: 62.121.129.* 23.07.07, 17:27 ale te frytki nie są z ziemniaków rtylkoz mrozonki... pulpy i sa niedobre.....reszta super, a sosy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Snack Flandria. Rozkosze pod mostem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 15:47 nie prawda Frytki to bajera nie to co w MM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kucharz Re: prawda prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 22:02 Ja niemoge syf smierdzi olejem zwykła buda z frytkami. A tu sie zachwycają, nie wiem chyba właściciel sam wpisuje wszystkie posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mick Re: prawda prawda IP: *.3s.pl 30.08.07, 23:07 dlaczego zowiesz sie kucharzem?? moze kucharkiem jakos tak z opakowania fatalnych dodatkow????? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes732 Re: Snack Flandria. Rozkosze pod mostem 31.07.07, 08:09 super knajpka i żarcie też kiełbaski grzechu warte i frytki grube z ziemniaków i wcale nie śmierdzi prawdziwe belgijskie żarcie byłam jadłam polecam a sosiki do frytek palce lizać!!1 Odpowiedz Link Zgłoś