gph 09.07.07, 10:17 kiedy Prawdziwa Polska zebrała się na Jasnogórskich błoniach wokół swego duszpasterza i ekipki rządzącej?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al675.39311 Re: a Ty gdzie byłeś 09.07.07, 10:38 gph napisał: > kiedy Prawdziwa Polska zebrała się na Jasnogórskich błoniach wokół swego > duszpasterza i ekipki rządzącej?? Ja byłem na rybach i spędziłem czas przyjemnie i produktywnie a w dodatku nie bolą mnie kolana i głowa od słuchania bzdur. Informuję Cię uprzejmie, że nie byłem odosobniony, bo wędkarzy i miłośników normalnego spędzania czasu było wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: a Ty gdzie byłeś 09.07.07, 10:47 ja jestem chory od soboty! przedstawię zwolnienie. poza tym nie sprawdziłem sie jeszcze 10 pokoleń wstecz i nie byłem pewny czy mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.43 Re: a Ty gdzie byłeś 09.07.07, 10:51 ja jestem uziemiona ...i coraz bardziej poirytowana ...) a może rydzyk by mi jakiś cud załatwił ?? )) Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: a Ty gdzie byłeś 09.07.07, 10:55 no a gdzie był prezydent, gdzie marszałek sejmu? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a Ty gdzie byłeś 09.07.07, 10:58 luckystrike napisał: > no a gdzie był prezydent, gdzie marszałek sejmu? prezydent był z jakąś czarownicą na zlocie Światowej Organizacji Żydów Knujących Przeciw Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba.peerelski Re: a Ty gdzie byłeś 09.07.07, 10:58 nawalila mi hydraulika... i nie moglem Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: a Ty gdzie byłeś 09.07.07, 11:43 Ja pojechałem do Częstochowy ale w niesłusznej koszulce z nadrukiem TVN. Jakiś sympatyczny skąd inąd staruszek zwyzywał mnie od "foksdojczów", przyłożył w głowę trzymanym w ręce krucyfiksem aż odleciała poprzeczka i powiedział żebym wyp....ał, bo jestem osobnikiem podejrzanym i dla takich jak ja nie ma tu k...a miejsca. Pomyślałem, że to prawda i oddaliłem się. Pytam tylko przeora klasztoru i prominentów polskiego kościoła kto jest odpowiedzialny za zbeszczeszczenie sanktuarium na Jasnej Górze przez oddanie go we władanie faszystów? Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a Ty gdzie byłeś 09.07.07, 11:51 krzychut napisał: > Ja pojechałem do Częstochowy ale w niesłusznej koszulce z nadrukiem TVN. > Jakiś sympatyczny skąd inąd staruszek zwyzywał mnie od "foksdojczów", przyłoży > ł w głowę trzymanym w ręce krucyfiksem aż odleciała poprzeczka i powiedział żeb > ym wyp....ał, bo jestem osobnikiem podejrzanym i dla takich jak ja nie ma tu k. > ..a miejsca. > Pomyślałem, że to prawda i oddaliłem się. > Pytam tylko przeora klasztoru i prominentów polskiego kościoła kto jest odpowie > dzialny za zbeszczeszczenie sanktuarium na Jasnej Górze przez oddanie go we wła > danie faszystów? to nie są faszyści tylko fetyszyści. Odpowiedz Link Zgłoś