Dodaj do ulubionych

Skandal :-(

20.06.03, 14:18
Poszedłem zanieść świadectwa do liceów, w 6 błyskawicznie, w 8 tak samo, a w 5 przychodzę,
stoi z 15 osób w kolejce a pani tak co 5 minut prosi następną, poza tym ma wąty że jest za głośno i
nie może pracować...
No i poszedłem stamtąd :-(
Zaraz idę znowu, bo oczywiście tylko do 16 można skladać dokumenty...
A zostanę tam pewnie do nocy...
Obserwuj wątek
    • peteen ty nie podskakuj... 20.06.03, 15:41
      ciebie zapamiętają i dopiero będziesz miał...
      ;c)
      • tomcrac Re: ty nie podskakuj... 20.06.03, 16:42
        odwieczny dylemat tomCraca /z tym nie podskakuj/ ostatnimi czasy wyszedlem z zalozenia, ze najpierw do gardla, a pozniej z "kwiatami" efekt MUROWANY!
        • Gość: natasza Re: ty nie podskakuj... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 20.06.03, 16:44
          tomcrac napisał:

> odwieczny dylemat tomCraca /z tym nie podskakuj/ ostatnimi czasy wyszedlem z
          za
          > lozenia, ze najpierw do gardla, a pozniej z "kwiatami" efekt MUROWANY!
          >
          >

wam mezczyznom łatwiej.... i do gardła poskoczyć i kwiaty wreczac. a nam co
          pozostaje/ butelka? ;)
          • tomcrac Re: ty nie podskakuj... 20.06.03, 16:50
            > a nam co pozostaje butelka? ;)

nie wiem, nigdy nie bylem w skorze kobiety :P
    • Gość: tomekha Re: Skandal :-( IP: *.chello.pl 20.06.03, 16:45
      i tak najgorsze są sekretarki w dziekanatach............:-)))))))))
      • Gość: verte Re: Skandal :-( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.03, 17:01
        Gość portalu: tomekha napisał(a):

> i tak najgorsze są sekretarki w dziekanatach............:-)))))))))

W prywatnych są całkiem spoko.
      • garg_ul Re: Skandal :-( 21.06.03, 09:42
        Gość portalu: tomekha napisał(a):

> i tak najgorsze są sekretarki w dziekanatach............:-)))))))))

nie w moim ;P ale podobno na medycynie są straszne jędze ;)
        • peteen gradacja sekretarek... 21.06.03, 09:51
          1 rok - student = kot (sierściuch), zatem gonić kota, spadaj z tym podaniem, po
          indeks ? za miesiąc !
          2 rok - student = kocur (silny kot), zatem trochę mu jeszcze przyłożyć, ale
          sprawe w końcu załatwić
          3 rok - student = stare wojsko, nie gonic dziadka, sprawe załatwić za parę dni
          4 rok - student = książę, załatwić sprawę na jutro, uśmiechnąć się zdawkowo
          5 rok - student = król, sparwe załtwic od ręki, wieczny uśmiech, a nuż ten
          skubaniec zostanie asystentem i będę mieć przebrąchane

od lat jest tak samo...
          • garg_ul Re: gradacja sekretarek... 21.06.03, 09:53
            peteen napisał:

> 1 rok - student = kot (sierściuch), zatem gonić kota, spadaj z tym podaniem,
            po
            >
            > indeks ? za miesiąc !
            > 2 rok - student = kocur (silny kot), zatem trochę mu jeszcze przyłożyć, ale
            > sprawe w końcu załatwić
            > 3 rok - student = stare wojsko, nie gonic dziadka, sprawe załatwić za parę
            dni
            > 4 rok - student = książę, załatwić sprawę na jutro, uśmiechnąć się zdawkowo
            > 5 rok - student = król, sparwe załtwic od ręki, wieczny uśmiech, a nuż ten
            > skubaniec zostanie asystentem i będę mieć przebrąchane
            >
            > od lat jest tak samo...

Zapraszam do col. chemicum. Pierwszy rok - i zawsze wszystko od ręki
            załatwiane ;P A ja tej pani wogóle nie znam (żeby potem nie było, że to ciocia
            jaka albo co ;))
    • yennzfiolkowymioczami Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:08
      E tam, ja byłam w 5 w środę rano i było pusto (nie licząc tłumu piątkowiczów
      kończących właśnie rok szkolny:P), kolejki zero, pani bardzo sympatyczna,
      załatwiłam wszystko błyskawicznie;)
      • garg_ul Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:20
        yennzfiolkowymioczami napisała:

> E tam, ja byłam w 5 w środę rano i było pusto (nie licząc tłumu piątkowiczów
        > kończących właśnie rok szkolny:P), kolejki zero, pani bardzo sympatyczna,
        > załatwiłam wszystko błyskawicznie;)

MOże ci sie pomyliło i np. w kuchni, a nie w sekretariacie byłaś ;))
        • yennzfiolkowymioczami Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:27
          Może po prostu składam papiery do mało populatnej klasy...
      • magazyn1 Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:25
        Do ludzi sie przywiazuje i potem rozstac z nimi sie nie umiem!
        Hey,yenn... wery mi sie to podoba ale dam ci rade.
        Nos w kieszonce czy torebeczce ywentualnie w plecaczku scyzoryk,dobrze
        naostrzony co by te line czy sznoorek mogl przeciac.Podejrzewooye,ze wiazesz
        sie wezlem gordyjskim i stad twoje klopoty!Olek Wielki Macedonczyk przecial
        mieczykiem i mial z glowy!!
        Kombinooy wiec energicznie.
        • yennzfiolkowymioczami Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:29
          Ta sygnaturka to cytat z mojego kochanego Kultu, tak a'propos tego, że się
          ostatni rozstałam z moją klasą...
          • magazyn1 Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:30
            Wlasnie napisalem:bardzo mie sie ta cytata podoba i chetnie bym sie nawet dal
            przywiazac!
            Nie jedziesz do Zielonek?
            • yennzfiolkowymioczami Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:32
              magazyn1 napisał:

> Wlasnie napisalem:bardzo mie sie ta cytata podoba i chetnie bym sie nawet dal
              > przywiazac!

To jest do rozważenia;)

> Nie jedziesz do Zielonek?

Nie, a co??
              • magazyn1 Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:37
                Zagladnij na nasze forum.
                Albo zaatakuj peteena!
                Zanosi sie,ze bedzie tam hohohoho a nawet wiecy!
                ps.nie musisz rozwazac,wystarczy zwazyc!
                • yennzfiolkowymioczami Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:39
                  "nasze" to znaczy...?
                  A Bombleusz, jak widać, nadal nie wyprowadzony;))
                  • magazyn1 Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:41
                    www.kazimierz.com
                    Nie wiem jednakze czy jestes tam zapisana!
                    Atakuj peteena znasz goscia?!
                    • yennzfiolkowymioczami Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:42
                      oczywiście, że znam;)
                      a zapisana nie jestem...
                    • garg_ul Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:42
                      Ależ to twoje zwierze musi cierpieć ;P
                      • yennzfiolkowymioczami Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:43
                        no własnie, biedny pies;))
                        • magazyn1 Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:45
                          Ale poniekad Ty jestes winna!
                          Bombla na razie wypuscilem na podworko...
                          • yennzfiolkowymioczami Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:46
                            magazyn1 napisał:

> Ale poniekad Ty jestes winna!

Męczy zwierzaka i zrzuca na mnie winę!!!
                            ;))

> Bombla na razie wypuscilem na podworko...

No, przynajmniej tyle;)))
                          • garg_ul Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:48
                            No wiesz co.. Zwierzak potrzebuje miłości i takich tam.. Trzeba się o niego
                            troszczyć w szczególności w tak ciężkich chwilach, jak załatwianie potrzeb
                            życiowych. A ty go PO PROSTU na podwórko puszczasz. Wstyd!!
                            • yennzfiolkowymioczami Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:50
                              I jeszcze na mnie winę zrzuca! To jest dopiero skandal;)))
                            • magazyn1 Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:53
                              Wypuscilem tamze aby troszke powietrza lyknyl!
                              On na podvoorku koopy nie zwali ani nawet sie nie wysioora!
                              Teraz jednak nie idziemy "za potrzeba" ino dla przyjemnosci(Bombla)
                              alisci mnie ciezko podnies sie z przed monitorka bedacy w Krakowie(doochem)!
                        • garg_ul Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:46
                          Ale tak to jest: człowiek się zagada,a biedne stworzenie cierpi :(
                          Dobrze, że ja mam tylko chomika ;) Jak chce się załatwić, to nie musi za mną
                          szczekać po całym domu ;))
                          • magazyn1 Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:49
                            Hey,gargool gadalem kiedys z Mik7 o chomikach.
                            Umieja ony plywac?Mik7 mowi,ze onr wprost pasyami nienawidzo wody
                            i tylko dlatego nie bierze tego nad wode np.do Kryspinowa!
                            • garg_ul Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:51
                              Szczerze powiedziawszy nigdy nie sprawdzałem. Ale mój jest syryjski, a w Syrii
                              chyba dużo wody nie ma. No to pewnie nie lubią ;)
                              • yennzfiolkowymioczami Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:52
                                Może lepiej nie sprawdzaj...;)
                              • magazyn1 Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:54
                                Mozesz mu kapoczek wdziac na cialko i obserwowac mine boozki!
                                • yennzfiolkowymioczami Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:55
                                  No nie, kolejnego zwierzaka chcą męczyć!!!
                                  • garg_ul Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:56
                                    Nie męczyć, tylko eksperyment dla dobra ludzkości, wszechświata i okolic
                                    przeprowadzić ;P Przecież pływanie lub nie chomików to jest kwestia najwyższej
                                    wagi :))
                                    • yennzfiolkowymioczami Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:57
                                      Z kim ja w ogóle rozmawiam?!? Sadyści paskudni!!! ;))
                                      • magazyn1 Re: Skandal :-( 21.06.03, 16:59
                                        Yenn...a Ty utrzymasz sie wlasnorecznie na H2O czy raczej do czegos czy kogos
                                        sie przywiazujesz?
                                        • yennzfiolkowymioczami Re: Skandal :-( 21.06.03, 17:00
                                          Utrzymuję się własnoręcznie jak również własnonożnie;)
                                      • garg_ul Re: Skandal :-( 21.06.03, 17:01
                                        Pfff... Jakby się nie robiło testów klinicznych na zwierzętach, to byśmy dziś
                                        żadnych skutecznych leków nie mieli ;P No to trzeba sprawdzać takie rzeczy. A
                                        nuż się okaże, że chomiki umieją pod wodą płucami oddychać i będziemy mieć
                                        przełom w.. czymśtam.. No w każdym bądź razie na pewno da się to
                                        usprawiedliwić jakimiś górnolotnymi frazesami ;P
                                        • yennzfiolkowymioczami Re: Skandal :-( 21.06.03, 17:03
                                          I ty, Brutusie, przeciwko chomikowi biednemu?! A przed chwilą się oburzałeś, że
                                          Bombleusz nie na spacerze...
                                          • garg_ul Re: Skandal :-( 21.06.03, 17:04
                                            Ale ciekawość ma górę wzięła. A wiadomo, że bez ciekawości byśmy nadal tkwili
                                            w średniowieczu ;P albo w epoce kamienia łupanego nawet. A chomik jest stary i
                                            na pewno się chętnie dla nauki poświęci ;P
                                            • yennzfiolkowymioczami Re: Skandal :-( 21.06.03, 17:06
                                              garg_ul napisał:

> Ale ciekawość ma górę wzięła. A wiadomo, że bez ciekawości byśmy nadal tkwili
                                              > w średniowieczu ;P albo w epoce kamienia łupanego nawet. A chomik jest stary
                                              i
                                              > na pewno się chętnie dla nauki poświęci ;P

Musisz mieć zgodę na piśmie, inaczej nie uwierzę!:)
                                              • magazyn1 Re: Skandal :-( Plywajacy chomik... 21.06.03, 17:18
                                                ...juz wiemy? Goorgoolloos aquachomikoos,tak bedzie dobrze?
                                        • magazyn1 Re: Skandal :-( 21.06.03, 17:04
                                          No to do roboty "goorgool", moze za chwile oglosimy: Plywajace chomiki
                                          Goorgoola juz do nabycia w Krakowie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka