darshe26 27.07.07, 10:39 Witam, nie byłam dawno na osiedlu i nie wiem jakie są postępy.Czy ktoś z mieszkańców mógłby mi napisać na jakim etapie jest budowa? Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rochlik Re: Ateny-budowa 30.07.07, 10:09 Witam, Zależy o który blok pytasz. Pierwszy ma największy "stopien zaawansowania" budowy i wyglada tak jak na zdjeciach na stronie NM. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
darshe26 Re: Ateny-budowa 30.07.07, 11:30 Dzięki za informacje.Obawiam się tylko, że odległość bloków w Atenach jest taka sama jak w blokach na Chmieleńcu. Wielka szkoda!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rochlik Re: Ateny-budowa 30.07.07, 11:37 Witaj, Wydaje mi się,a nawet jestem o tym przekonany ze odłegłość będzie troche większa niż na Chmieleńcu. A tak z ciekawości zapytam, sasiadka, w ktorym bloku w Atenach bedzie mieszkac? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
darshe26 Re: Ateny-budowa 30.07.07, 12:05 Mieszkanko mam w bloku nr 1.Pocieszaj mnie z tą odległością:)Ale przyznaj , że odległości w Atenach są mniejsze niż w poprzednich kwartałach. Pozdrawiam, D. Odpowiedz Link Zgłoś
rochlik Re: Ateny-budowa 30.07.07, 13:48 Witaj, Faktycznie, odległości są mniejsze niż w innych kwartałach, ale za to są większe niż na Chmieleńcu:)Zawsze się znajdzie jakaś pozytywna rzecz:) a i sam widok z lewej strony bloku jest ładny - okragły budynek i zieleń za która rozpościerają sie domki, no przynajmniej z mojego okna jest taki widok:) Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
darshe26 Re: Ateny-budowa 30.07.07, 14:22 To rzeczywiście pozazdrościć Ci widoku. Mam tylko nadzieję, że nic tam nie postawią. A plus jest naszego osiedla taki, że jest najładniejsze w Krakowie:) Pozdr, D. Odpowiedz Link Zgłoś
rochlik Re: Ateny-budowa 30.07.07, 14:46 Kolejny blok tam sie raczej nie zmieści:) wiec chyba będzie dobrze:) Oby tylko nasze Ateny zostały oddane na czas. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bzzz05 Re: Ateny-budowa 31.07.07, 12:14 hejo, czy ktos z forumowiczow wie w jakim kolorze jest stolarka okienna ? Odpowiedz Link Zgłoś
rochlik Re: Ateny-budowa 31.07.07, 12:36 Witaj Stolarka okienna jest w ciemnym brązie. Możesz podejrzeć na stronie NM. Jest tam kilka zdjęć z Aten z widocznymi oknami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bzzz05 Re: Ateny-budowa 31.07.07, 13:23 to jest braz czy wisnia ? a jaki rodzaj drewna ? i wogole jakiej firmy ? Odpowiedz Link Zgłoś